Πάλι καλα που ομολόγησε ο Πακιστανός που τον είχαν να κυκλοφορεί ελεύθερος  ενώ είχε διαπράξει ληστείες

Πάλι καλα που ομολόγησε ο Πακιστανός "ο καθ’ ομολογίαν δράστης " (και εκατομμύρια βλέπουν ακόμα τηλεόραση , χρονο με το χρονο χειροτερεύει η μαζα, και όσοι δεν βλέπουν τηλεόραση διαβαζουν ιστοσελίδες ελληνόφωνων δηλαδή πάλι τους ίδιους ), δηλαδή αν έλεγε δεν την σκότωσε αυτος θα τον άφηναν ελεύθερο πάλι λόγω αμφιβολιών ? Ήταν… «γνώριμος» των «Αρχών» που τον είχαν να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ είχε διαπράξει ληστείες

Σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές, ο Πακιστανός είχε έρθει μέσω Τουρκίας, ως «πρόσφυγας» ενώ φέρεται ότι ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.

Φέρεται ότι ήταν μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες

Ο Πακιστανός φέρεται ότι ήταν γνώριμος στις αρχές, αλλά φυσικά ουδέποτε ενοχλήθηκε ούτε φυσικά απελάθηκε. Απλά τον γνώριζαν.

Λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για κλοπές, ενώ φέρεται ότι διέπραττε ληστείες σε πεζούς και επιθέσεις σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά οι «Αρχές» αφού τον γνώριζαν τον άφηναν ελεύθερο.

Είχε πολλά ονόματα και έκανε αιτήσεις ασύλου! έχουν πόλεμο στο Πακισταν? ... Σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές, ο Πακιστανός είχε έρθει μέσω Τουρκίας, ως «πρόσφυγας» ενώ φέρεται ότι ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.Φέρεται ότι ήταν μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες
Την ίδια ώρα, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πακιστανού, που φέρεται να είχε τρία ονόματα, δύο επώνυμα, δύο πατρώνυμα, δύο μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, 20, 21 και 22 ετών, όπως και άλλωστε και χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί υπό την καθοδήγηση ελληνόφωνων και άναρχο-συμμοριτών.

Καθόλου απίθανο να τον άφηναν να φύγει κατα εντολή ελληνόφωνων εκτός Ελλάδας αλλα έκαναν γκάφα και δεν ενημέρωσαν τους σκουπιανους αν τον δουν να κάνουν το κορόιδο (σημειωστε πως στα καναλια τους δεν δειχνουν την φατσα του), και έτσι αναγκαστικά τον συνέλαβαν και μονον αυτον και οχι και τους συμμορήτες που τον φυγαδευσαν εκτος Ελλάδας,αλλα ούτε και την πιθανή άναρχο- συμμορίτισσα που πάσαρε τον Πακιστανο στην ανήλικη (εύκολο θύμα για αγρίμια) ώστε την γκαστρώσει και να πάρει επιτελούς χαρτιά, πρώτη φορά ειναι ή τελευταία ? ή μήπως γνωρίστηκαν επειδή ηταν στο ίδιο σχολείο? μηπως απο το ιντερνετ επειδη ο πακιστανος εμαθε μολις σε μια νυχτα να γράφει ελληνικα? η μηπως κοιμόταν στους δρόμους μαζί με Πακιστανούς η ανήλικη και έτσι τον γνωρισε?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications