Ο Πλεύρης ανακοίνωσε «μαϊμού» «θανάτους Covid» και προαναγγέλλει νέα εμβόλια

Απίστευτο είναι το θράσος μετά από δύο χρόνια που κατέστρεψαν την οικονομία και τρομοκράτησαν τους πολίτες με την πανδημία, τώρα λένε… ότι έκαναν λάθος στον τρόπο καταγραφής των νεκρών!

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο OPEN, αφού ξεκαθάρισε με χαρακτηριστικό εμμονικό ύφος ότι δεν πρόκειται να επανεξεταστεί το μέτρο της αναστολής των υγειονομικών πριν τις 31/12, αναφέρθηκε ξανά στο σύστημα καταγραφής των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Επανέλαβε αυτό που είχε παραδεχθεί ήδη αρκετές φορές ότι δηλαδή οι ελληνικές υγειονομικές αρχές δηλώνουν ως «θάνατο covid» ακόμα και κάποιον που πέθανε από άλλη αιτία, αλλά είχε… την ατυχία να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό!

Αυτό όμως που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά είναι η αποκάλυψή του σχετικά με τις αλλαγές στο σύστημα καταγραφής των θανάτων ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

«Από εδώ και στο εξής στους θανάτους που θα δηλώνουμε θα αναφερόμαστε πόσοι από αυτούς είναι με αιτία των covid και πόσοι ήταν με άλλη αιτία αλλά τα άτομα αυτά είχαν covid. Συνεπώς δεν είχαμε αύξηση θανάτων διότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από τον Μάιο και μετά συνδυάζονται με περιστατικά τα οποία είναι από οποιαδήποτε αιτία αλλά συνδυάζονται με covid».

Προαναγγέλλει νέα εμβόλια

«Pfizer και Moderna τρέχουν διαδικασίες για εμβόλια που θα προστατεύουν και από τη νόσηση με τη μετάλλαξη Όμικρον για να πάρουν έγκριση μέσα στον Αύγουστο ενώ για τις υπομεταλλάξεις της Όμικρον περιμένουμε στο τέλος του χρόνου τα εμβόλια αυτά»

Ο ίδιος σημείωσε για τη διάρκεια των εμβολίων ότι «δεν ξέρουμε αν θα είναι μονοδοσικό ή επαναληπτικό όπως της γρίπης, ξέρουμε ότι η κατεύθυνση των εταιρειών είναι να σχεδιαστούν εμβόλια που θα πιάνουν τη νόσηση» ενώ για τον σχεδιασμό του υπ. Υγείας είπε πως «είναι να μεταφέρουμε παραγγελίες μετά τον Σεπτέμβριο γιατί τότε αναμένονται τα επικαιροποιημένα εμβόλια».Μπλα μπλα μπλα.....

Στο τέλος θα βγουν και θα πουν όλα μούφα ήταν τίποτα δεν ισχύει για να ξεπαστρεύουμε τα 2/3 του πληθυσμού της Γης όπως λέει το "πρωτόκολλο", έτσι λέει το πρωτόκολλο τι να κανουμε? δες μας ενδιαφερει ποιος τα γραφει ακομα και αν τα γραφουν εξωγηνοι, δεν τους έχετε δει που όλοι παντού ακολουθούν πρωτοκολλά ως ευαγγέλιο? μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου ειναι κατι που ονομαζουν "διατάξεις" και ως "Ευρωπαϊκές οδηγίες " , και τα δίποδα ακόμα θα κυκλοφορούν με μάσκα και θα νομιζουν οτι λένε θεωρίες συνομώσιας οι ιδιοι που τους εμαθαν αυτην την μασονικη λεξη, που λειτουργεί ως φωνητική εντολή αρκεί να πεις αυτη την λέξη σε ορδές και αυτόματα εξαφανίζεται ένα γεγονός απο τα μυαλά τους σαν να μην υπήρξε πότε (!) τι τσιπακια και πράσινα άλογα λέτε κάποιοι? να βάλετε το Soros σε έξοδα θέλετε? αφού η δουλειά γίνεται με λέξεις και φράσεις κλειδιά εδώ και δεκαετίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications