Άλλος ένας αθλητής πέφτει νεκρός:O ποδηλάτης Rab Wardell δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου

Ο ποδηλάτης βουνού Rab Wardell πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 37 ετών, μόλις δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Ο Rab Wardell κέρδισε τον τίτλο ανδρών στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα MTB XC στο Ντάμφρις και το Γκάλογουεϊ το Σαββατοκύριακο. Ο οδηγός εμφανίστηκε στο The Nine του BBC Σκωτίας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ποδηλάτης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας σημείωσε νέο ρεκόρ για την ολοκλήρωση του West Highland Way το 2020. Ο Wardell, ο οποίος ζούσε στη Γλασκώβη, αγωνιζόταν με ποδήλατα βουνού από τότε που ήταν έφηβος, αλλά έγινε επαγγελματίας φέτος.

Η Scottish Cycling δήλωσε ότι είναι «συντετριμμένη» όταν επιβεβαίωσε τον θάνατο του πρώην υπαλλήλου της και διεθνούς ποδηλάτη βουνού Wardell.
«Έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες σε αυτό το στάδιο, αλλά στέλνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στην οικογένειά του, στους φίλους και σε όλους εκείνους στην κοινότητά μας που τον γνώριζαν», ανέφερε η οργάνωση στο Twitter.

Η Scottish Cross Country Association, η οποία διευθύνει τη σειρά αγώνων ορεινής ποδηλασίας, είπε ότι ο θάνατος του Wardell ήταν η "πιο θλιβερή είδηση".
Σε δήλωση στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook ανέφερε: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους φίλους, την οικογένειά του και τους αγαπημένους του.

«Θα λείψει πραγματικά από την κοινότητά μας και η αποφασιστικότητα, το ταλέντο και η φιλία του θα διατηρηθούν σε όλες τις καρδιές και τις αναμνήσεις μας.

Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ ηταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν οι γιατροί που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά η καρδιά του σταμάτησε και δεν μπορούσαν να τον φέρουν πίσω, έγραψαν .

Γιατί ένας πρωταθλητής αθλητής πάθαινει απο καρδιακή ανακοπή δύο μέρες μετά από έναν αγώνα πρωταθλήματος;
Κάνεις δεν αναφέρει στα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλοι όσοι το ακούνε αναρωτιούνται για την κατάσταση του εμβολιασμού του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications