O Fauci εξέφρασε τη λύπη του για την αυξανόμενη απροθυμία των Αμερικανών να «τηρήσουν» την σχιζοφρένεια

Ο Άντονι Φάουτσι εξέφρασε πρόσφατα τη λύπη του για την αυξανόμενη απροθυμία των Αμερικανών να «τηρήσουν» τους περιορισμούς

Κατηγορώντας την «κούραση» και τον «πολιτικό διχασμό» όσο και την «παραπληροφόρηση» (πληροφόρηση έκτος την δικια τους) , φάνηκε αρκετά στενοχωρημένος που οι Αμερικανοί δεν είναι πλέον πρόθυμοι να συμμορφωθούν λες και ειναι μικρα παιδια.

Για περισσότερα από δύο χρόνια, «ειδικοί» είπαν στους Αμερικανούς ότι οι μάσκες ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτελεσματικές.. Ήταν ακόμη καλύτερο να φόρατε δύο ασχετα που εινα μολυσμένες με βακτήρια και μύκητες.

Οι «ειδικοί» υποσχέθηκαν ότι τα πειραματικά εμβόλια θα αποτρέψουν τη μόλυνση και τη μετάδοση του covid-19, προτού παραδεχτούν ότι θα μπορούσαν μόνο να ανακουφίσουν τα σοβαρά συμπτώματα.

Οι «ειδικοί» υποστήριξαν ότι ο εμβολιασμός παρείχε μεγαλύτερη προστασία από τη φυσική ανοσία που παρέχεται από τη συμβατική μόλυνση, προτού παραδεχτούν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία δεν υποστήριζαν έναν τέτοιο ισχυρισμό.

Οι «ειδικοί» είπαν ότι δύο εμβόλια ήταν αρκετά για να επιτευχθεί ανοσία. πριν προσθέσετε ένα αναμνηστικό, και μετά ένα άλλο, και μετά ότι μπορεί να χρειαστεί να εμβολιάζεστε κάθε λίγους μήνες.

Οι «ειδικοί» χλεύασαν την «παραπληροφόρηση» σχετικά με τις αρνητικές παρενέργειες των ελάχιστα δοκιμασμένων εμβολίων, προτού παραδεχτούν ότι συνέβαιναν παρενέργειες και θάνατοι.

Οι «ειδικοί» απείλησαν ακόμη και να παρουν τις άδειες και τις πιστοποιήσεις διαφωνούντων γιατρών των οποίων οι επαγγελματικές κρίσεις έχουν συχνά αποδειχθεί σωστές.

Εάν οι Αμερικανοί δεν παίρνουν πλέον τα λόγια του Fauci ως εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς να ζήσουν σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κοινή λογική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications