Όποιος υποστηρίζει την Λατινοπούλου από εδώ και στο εξής  ειναι άξιος της μοίρα του μόλις έδειξε ότι ειναι άσχετη

Μόλις έβαλε την σφραγίδα με αυτο («Ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο ολοκληρωτικό καθεστώς με το Ναζισμό») ότι ειναι άσχετη , αναρχο-κομμουνιστες ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που δρουν για την φυλη που ισοπέδωσε την Γερμανία τις βαζουν γκαζακια και αυτη κατηγωρει τους κακους ναζι που πολεμησαν αυτην την φυλη , χωρις ποτε να την ενοχλήσουν (οι αληθινοι οχι οι fake και τυπου Ουκρανιας ) οπως οι περισσοτεροι νεοέλληνες κατηγορουν καποιους για τα δεινα τους χωρις αυτοι οι καποιοι να εχουν εξουσια ποτε πανω τους γιατί απλα ετσι τους εμαθαν οι δημοκρατές οτι αυτοι ηταν οι κάκοι .

Σχόλια του τύπου εξαπατήθηκε δεν χωρούν, αυτα τα άτομα που λενε για "κακούς ναζι" χωρίς να φροντίσουν να μάθουν αληθινή ιστορία και συγκρινουν δυο διαφορετικα πράγματα περαν καθε εννοιας λογικης , εύκολα μετατρεπονται σε δούλους των εκλεκτών λόγω της φυλής τους ή της πνευματικής κατωτερότητας τους.

Που οχι μονο δεν ξερουν την τυφλα τους και μίλανε για θέματα που δεν έχουν ίδεα ΑΛΛΑ δεν υπαρχεί και λογική στα μυαλα τους, έτσι και μιλησει μαζι τους ενας μυστης δεν θα ξερουν τι να πουν , ακομα και οταν τους ρωτησει απλα πραγματα και με τα δικα τους κιολας οπως γιατι ηταν ραστιστες οι κακοι ναζι ενώ η σημερινή τεχνολογία που έχετε ειναι απο αυτούς ? .

Τι να τους κάνεις αυτούς? αφου πνευματικα και ηθικά ειναι έτη φωτός πίσω για αυτο λενε τέτοιες ηλιθιότητες που δεν εχουν καν λογική για αυτο μπαινει το κακο ευκολα μεσα τους . Βλέπε Πλέυρη πως μεταλλάχτηκε σε υπηρέτη τους εκει που ελεγε υπερ του Πατερα του, η τον Γεωργιαδη που έλεγε στους συμμορίτες να ζήτησουν συγνώμη για τις σφαγές που έκαναν το 40 μέσα στην βουλή και τωρα τους υπηρετεί και έβαζε στο προφίλ του υπέρ τους, μην σας κανει εντύπωση λοιπόν αν αύριο η Λατινοπούλου βάζει για κακόμοιρους κομμουνιστες της γνωστής φυλης που σκάτωσαν οι κακοί ναζι ..

Eκτός οτι ειναι σαν λέει ύβρεις για τους αρχαίους Σπαρτιάτες που επίσης ήσαν αυτο που ξερουν σήμερα ως ναζι κοψε ραψε της λεξης Nationalsozialismus, και ιδιο γενος ακριβώς για αυτο δεν έμεινε ούτε πετρά όρθια και ισοπέδωσαν την Αρχαία Σπάρτη, αλλα ειναι σαν να λεει και υβρεις και για τους θεούς που ειχαν επαφές με τους "κακούς" (για αυτήν) για να σταματησει το κακο στην Γη, και συγκρίνει αυτους θεους που ησαν και στην Αρχαια Ελλαδα ( γνωστοι σημερα και ως Nordic aliens) με αυτο που ξερουν οι μάζες ο Σατανά που δημιούργησε τον κομμουνισμό για να ξεπαστρέψει το θεϊκό λευκο γένος απο την Ευρωπή, μεχρι και Μογγολους κουβαλησαν στην Ευρωπη μεσω του σοβιετικης ενωσης και Στάλιν.

Η μοίρα για την επόμενη ζωή της θα ειναι σκληρή μαζί της στάνταρ αυτό, τι θα πει το πνεύμα της στους επιτηρητές? δεν ήξερα? θα της πουν τοτε γιατι μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις ? τρέχα πίσω να ζήσεις μια "ωραία ζωή" με αυτούς που σου τα είπαν αυτά, και να για δεις οτι αυτοι ειναι το ίδιο κακό, αλλα και μήπως μάθεις να μην μιλάς για θέματα που δεν γνωρίζεις και παιρνεις ορδες στο λαιμο σου που σε ακολουθουν με την έπαρση και αλαζονεία ενω δεν ξερεις για τι μιλας , αυτοι θεοί δεν ειναι σαν το χριστιανικό δεν συγχωρούν δεν γίνεται να γίνει κανένας χρυσό γένος και να φυγει απο αυτον πλανητή φυλακη του αν πρώτα δεν αποκτήσει ηθική αρετές και να μάθει να ξεχωρίσει το κάλο απο κακό, πόσο δε μιλάει για πράγματα που δεν εχει ιδέα επειδή έτσι του/της είπαν στο σχολείο και νομιζει μαλιστα οτι η λογικη ειναι καθεστως ..

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο με το Ναζισμό ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο στην Ιστορία του κρύβει από πίσω ποταμούς αίματος αθώων ανθρώπων ωστόσο όμως δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Όπως αναφέρει εν συνεχεία η πολιτική ασυλία του ΚΚΕ λαμβάνει τέλος και η Εθνική Συμφωνία θα θέσει τον Κομμουνισμό στην ίδια θέση με το Ναζισμό.

«Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι και τα δύο εξίσου επικίνδυνα καθεστώτα.
Γι’ αυτό και η αυριανή ημέρα, η Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού και σφοδρής καταδίκης των δύο ολοκληρωτικών καθεστώτων, είναι κοινή.

Όμως, στην Ελλάδα αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Γιατί η ιερή αγελάδα της χώρας έχει όνομα και είναι η αριστερά και το ΚΚΕ.

Ως εδώ όμως. Εμείς πια πίσω δεν κάνουμε. Τραβάμε την κουρτίνα και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου βρόμικου και κάλπικου νομίσματος.»

Όποιος θελει να λέγεται άνθρωπος και την ακολουθεί να την διαγράψει αφού της στείλει αυτο το ποστ και ας έρθει να ζητήσει εξηγήσεις να ξεχάσει και αυτά σημιτικά που ξέρει , για την ιστορία: της είχε σταλεί μήνυμα κατι που είχε σχέση αυτο που είχε βαλει : Έχεις ασχοληθεί πότε σου με εξωγήινους ? κάλο ειναι να το κανεις για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται εχει σχεση με αυτο που εβαλες. Ουτε καν απαντησε η Μάνταμ ,δείγμα οτι ειναι βουτηγμένη μέσα στον σημιτικό τρόπο σκέψης και αντίληψης και νομιζει πως αυτα ειναι "χαζομαρες" και "θεωριες συνομωσιας" ασχετα που εχει σχεση με αυτο που ειχε βαλει βλεπει το δεντρο και οχι το δασος (αλλα κακοι οι ναζι και εβλεπαν το δασος ), και συνεπώς κανένα λογικό ον δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο τετοια άτομα, εκτός και το μήνυμα το έκοψαν οι δημοκράτες που γνωρίζουν οτι γνωρίζουμε και παρακολουθουν ακόμη και προσωπικά μηνύματα και email παράνομα και δεν το είδε πότε, αυτο βεβαία δεν αναιρεί την ηλιθιότητα που λεει ανωθεν ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications