Όταν είσαι  εκτός πραγματικότητας:  Γάκης  :Η παράνομη μετανάστευσης εκθέτει σε κίνδυνο τους Έλληνες

Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ και γιατρός, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην παράνομη μετανάστευση και στους ιούς που έχουν φέρει μαζί τους οι αλλοδαποί που έρχονται στην Ευρώπη.

Ο Δ.Γάκης «κρούει τον κώδωνα» για νόσους που είτε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη λόγω της παράνομης μετανάστευσης, είτε επανεμφανίστηκαν.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη
«ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Από την περίοδο 2004-2010 που είχα την Διοικητική ευθύνη του Κέντρου Ειδικών Λοιμώξεων Βορείου Ελλάδος (Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) είχα ενημερώσει εμπιστευτικά, κατ´ επανάληψιν , για την διογκούμενη απειλή εισαγόμενων νοσημάτων, που απειλούσαν με πρωτοεμφάνιση, επανεφάνιση , και επαύξηση μεταδοτικών νοσημάτων, μέσω της παράνομης μετανάστευσης.

Η λοίμωξη με HIV και δή η πλήρης κλινική εκδήλωση της, το AIDS, αποτελεί τεράστιο πρόβλημα σε μεγάλη μερίδα, κυρίως των Αφρικανών μεταναστών (κυρίως ΚεντροΑφρικανών). Η έλλειψη των πανάκριβων φαρμάκων τους ωθεί σε μετανάστευση στην Ευρώπη, όπου η νομοθεσία απαγόρευε την επαναπροώθηση. Το κόστος θεραπείας εδώ, υπερβαίνει τις πολλές χιλιάδες ευρώ ετησίως. Τουλάχιστον ας ανιχνεύεται η θετικότητα, διότι οι «φιλάνθρωπες» ΜΗΚΥΟ, φέρνουν προσκόμματα στον έλεγχο των διακινούμενων επικαλούμενες τα ανθρώπινα δικαιώματα !!!

Η μεγαλύτερη απειλή, μακράν, είναι η ανθεκτική φυματίωση (λόγω ατελούς θεραπείας ). Έχουμε επανάκαμψη ενός ξεχασμένου εφιάλτη, φονιά της ανθρωπότητος με την μετανάστευση στην Ευρώπη.
Επανεμφανίστηκαν κρούσματα Λέπρας. Αυτά αφορούν τους ίδιους τους μετανάστες. Δυστυχώς το εάν μεταδόθηκε ή όχι σε Έλληνες πολίτες μπορείς να το δείς μόνο μετά από πολλά χρόνια!
Νόσοι ξεχασμένες όπως η ψώρα , που είναι υπερμεταδοτική , μπήκαν ξανά στο προσκήνιο (την τελευταία επιδημία την έζησα το 1979, ως γιατρός του 406 ΓΣΝ, από ένα κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων )
Φορείς τύφου, ηπατίτιδος Α και Ε, μπορεί να μεταδώσουν την νόσο εάν δεν εντοπισθούν έγκαιρα.
Εντερικές παρασιτώσεις που έχουν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες από την χώρα μας μπορεί να επανακάμψουν
Η Ελονοσία και ο ιός του Δυτικού Νείλου, και ο Δάγγειος επίσης. Εάν το συνδυάσουμε με την εγγενή ανικανότητα και χαλαρότητα στην έγκαιρη κουνουποκτονία , αποτελεί δυνητικό κίνδυνο να ξεσπάσουν επιδημίες.

Ο εφιάλτης της πολιομυελίτιδος που επανέκαμψε στο Λονδίνο και μπορεί να συνδέεται με πρόσφυγες από Αφγανιστάν και Πακιστάν (ενδημεί η νόσος σε αυτές) και αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για την χώρα. Προχωρούν σε επείγοντα εμβολιασμό 1.000.000 παιδιών , τάχιστα, φοβούμενοι κρούσματα. (Έχουμε ροή μεταναστών από τις παραπάνω χώρες και στην Ελλάδα.)

Τα σ@ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αποτελούν δυνητικό κίνδυνο και αφορούν άνδρες και γυναίκες που έρχονται σε επαφή με τον γηγενή πληθυσμό.

Στις παραπάνω υγειονομικές απειλές προστίθεται το γεγονός του ανύπαρκτου ή ατελούς εμβολιασμού με τα παιδικά εμβόλια των μεταναστών. Τους καθοδηγούν να καταστρέφουν τα έγγραφα τους οι ΜΗΚΥΟ. Όμως λόγω της άρνησης πολλών Ελλήνων γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους εξ αιτίας του κλονισμού της εμπιστοσύνης που προκλήθηκε από την ΑΦΡΟΝΑ πολιτική εμβολιασμού της Κυβέρνησης για την Covid-19, τίθενται σε κίνδυνο και τα Ελληνόπαιδα. Πρόσφατα εμφανίστηκε επιδημία Ιλαράς σε Ευρωπαική χώρα! Είχα προειδοποιήσει ΕΓΚΑΙΡΑ, και όχι μόνον δεν εισακούστηκα αλλά διώχθηκα για εκφοβισμό!

Θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα όπως αυτά που λαμβάνει η Σαουδική Αραβία. Με ήλεγξαν εξωνυχιστικά προκειμένου να εισέλθω στην χώρα. Όχι μόνο με ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος και κοπράνων, ορολογικές εξετάσεις για HIV, Hep B, Hep A, Hep C κλπ αλλά και επίδεδα αντισωμάτων για όλες τις παιδικές ασθένειες (ιλαρα, ανεμευλογιά κλπ) Μέχρι και για την Ερυθρά με ήλεγξαν. Και όταν, γελώντας, τους είπα ότι είμαι άνδρας και δεν κινδυνεύω να κυφορήσω παιδί που να υποστεί συγγενή ερυθρά μου απήντησαν «αν δεν θέλετε θα σας εμβολιάσουμε , επιστρέφετε στην Πατρίδα σας! Φυσικά ήμουν άνοσος σε όλα.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες λένε ότι δεν επιδεικνύουμε την προσήκουσα επιμέλεια , στα ΚΥΤ, κάτω από την πίεση των ΜΗΚΥΟ και λόγω κακής οργάνωσης. Αντιμετωπίζουμε , μάλιστα, επικρίσεις από τις κεντροευρωπαικές χώρες, όπου , αργά ή γρήγορα καταλήγει το « εμπόρευμα» των δουλεμπορικών ΜΗΚΥΟ. Και το χειρότερο όλων. Υφίσταται απαγόρευση αναφοράς της εθνικότητος των κρουσμάτων ξεχασμένων ασθενειών , όπως προσφάτως των κρουσμάτων της ξεχασμένης Λέπρας

Το τελευταίο επιβεβαιώνει την υποψία ότι δεν πρόκειται περί απλής αμελείας των αρχών και των Κυβερνήσεων αλλά περί ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ …

Ας τα ακούσει αυτά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που επέδειξε ιδεοληψία, άγνοια κινδύνου, τρομοκρατική διάθεση σε όποιον προειδοποιούσε για τον κίνδυνο, και πλήρη αδιαφορία για την προστασία των πολιτών.
Ας τα ακούσει και η Κυβέρνηση διότι και αυτή ελέγχεται.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ…

Τόσο κοντά μα τοσο μακριά ταυτόχρονα ο Γάκης και γενικα και άλλοι , που ενώ φτάνουν στην πηγή σηκώνονται και φεύγουν χωρις να πιουν απο το νερό της αληθείας και της πραγματικότητας!θα αναρωτηθεί κάποιος που ειναι το πρόβλημα σωστά δεν τα λέει? σωστά τα λέει αλλα λέει την μίση αλήθεια οχι επειδή την κρύβει αλλα επειδή όπως όλοι δεν σκέφτονται με την λογική ..

Και ποια ειναι η αλήθεια? ειναι δυο και οχι μια, η πρωτη: άφου το ιδίο είχαν ξανα κάνει με ορδες λαθρο σε όλη την Ευρωπή μετα την διάλυση εκ των έσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και εξωντωση των Ευρωπαιων μεσω Πανουκλας, 1000 χρόνια περασαν για να καθαρισει η Ευρωπη απο το μιασμα των βαρβαρων και να αρχισουν να γεννιουνται ξανα ευρωπαικου γενους μετα το 1800, και η δευτερή :ότι αυτά που αναφέρει για τους λαθρο ισχύουν και για αναρχο-συμμορητες και για την φυλη που ειναι πίσω απο αυτούς και τον κομμουνισμο τους γενικά ... Έχει προσέξει κανεις εδω και 40 χρονια που τους αμόλησαν απο τα ξερονήσια (και γεμησε ο τοπος μιασματα) τι ακριβώς τσιρίζουν οι άναρχο-κομμουνιστες που όσοι δεν ειναι της γνωστής φυλης ειναι ίδιας με τους λαθρο απο την εποχη της Τουρκοκρατιας? προφανώς και οχι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications