Η περίεργη υπόθεση της «Εκκλησίας των Εθνών» μέχρι και τον Ευαγγελάτο έβαλαν  σε ρόλο δικαστή

Αμετανόητοι οι «εξορκιστές» γράφουν έγκυρες πήγες τους

Το γεγονός πως η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει απρόσκοπτη τη λειτουργία της τόνισε ο επικεφαλής της, Χαράλαμπος Τσακωνίδης, επισημαίνοντας πως «δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο»!

Κι αυτό, παρά το γεγονός πως ο ίδιος και ο στενός του συνεργάτης, συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Θέρμης και η Αστυνομία σφράγισε τον χώρο στη Θεσσαλονίκη όπου γίνονταν οι εξορκισμοί. Ο κ. Τσακωνίδης, ο οποίος αφέθηκε -προσωρινά- ελεύθερος, με τη δίκη του ιδίου και του συνεργάτη του να έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, σε δηλώσεις του στο MEGA τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει «κανονικά» το έργο της.

Αναφερόμενος δε σε προηγούμενη συνέντευξή του στο κανάλι, σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας». «Θα συνεχίσει κανονικά η ”εκκλησία”, δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησίας των Εθνών» και ο στενός του συνεργάτης, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στο χώρο λατρείας που διατηρούσαν σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια, αφέθηκαν ελεύθεροι και αναμένεται να δικαστούν στις 14 Νοεμβρίου, όπως όρισε ο εισαγγελέας.

Περίεργο που οι συμμορίτες ασχολούνται με τέτοιο μένος στην δεύτερη Μέκκα τους και με λεγομενους εξορκίσμους ενώ όταν δεν κανουν το ίδιο με εξορκίσμους απο το βατικανο τους.

Μήπως τελικά τους χαλάει την μανέστρα? τι συναινεί αυτο? μήπως ακυρώνει το χακαρισμό ορδών χαμηλής νοημοσύνης που έχουν μετατρέψει οι συμμορίτες της γνωστης φυλης που ειναι και σατανιστες σε αριστερό-κομμουνιστές, καθώς πράγματι έχουν αφύσικη και δαιμονική συμπεριφορά που φαίνεται ακομα και στο ίντερνετ ? μπορεί οι μάζες να βλέπουν υπό θρησκευτική σκοπιά το θέμα αλλα δεν ειναι θρησκευτικό καθε αυτου, το Brainwashing ποσοι το εχουν ακουστα και τα πειραματα των συμμορητων μεσω της cia για ελεγχο του μυαλου?.

«Που είναι η δικαιοσύνη, αυτό είναι εκμετάλλευση ασθενών» τσιρίζουν οι συμμορίτες εκμετάλλευση ασθενών ? αυτοι μιλανε για εκμετάλλευση ασθενών που βαφτιζαν covid τους παντες? και τι ασθενεια έχουν δεν μας ειπαν που στους πιστους φαινονται σαν δαιμονισμενοί ? μήπως την ασθένεια του κομμουνισμού τους? κάποιοι στο εξωτερικό έχουν καταλάβει ότι το ίδιο κακό ειναι πίσω ολα αυτα που συμβαίνουν στο κόσμο αλλα δεν έχουν καταλάβει πως γίνεται αυτό καθως δεν γνωριζουν και αληθινη ιστορία, πάντως αν παει σε αυτη την «Εκκλησίας των Εθνών» o Μπιλ Γκέιτς αυτόματα θα χάσουν ενα υποχείριο τους οι συμμορίτες της γνωστής φυλής καθως καποια τεχνική που κανουν εκεί ακυρώνει ελεγχο του μυαλου απο το κακο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications