«Είδα τη Μαρία κρεμασμένη – Ξέρω πολλά και η αλήθεια θα βγει» λέει συγγενής της 20χρονης στην Αίγινα

«Δεν ξέρουμε αν αυτοκτόνησε ή αν της το έχουν κάνει άλλοι»

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την είδηση του φριχτού θανάτου μιας 20χρονης κοπέλας που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, το πρωί της Δευτέρας.

Η οικογένεια της νεαρής περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που αναρρωτιούνται πώς η 20χρονη κατάφερε να κρεμαστεί με σύρμα για τα τα ρούχα στο δέντρο, καθώς για κάτι τέτοιο χρειάζεται μεγάλη σωματική δύναμη. Ταυτόχρονα, όλοι συζητούν ότι το νεαρό κορίτσι παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι του και είχε έντονους καυγάδες με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, ήταν πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και γεμάτη όρεξη για ζωή.

Στενός συγγενής της οικογένειας, αναφέρει ότι έως τώρα κανένας δεν γνωρίζει τίποτα και ότι η μητέρα της 20χρονης βρίσκεται σε σοκ και ζητάει να μάθει τι έγινε το βράδυ που το παιδί της βρέθηκε κρεμασμένο έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

«Η άτυχη μητέρα είναι σε σοκ… Η γυναίκα έχασε το παιδί της και δεν είναι καλά στα μυαλά της. Δεν ξέρει κανείς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά αυτοκτόνησε ή αν της το έχουν κάνει άλλοι. Δεν ξέρει κανείς τίποτα. Όλοι γράφουν πράγματα για την Μαρία, χωρίς να την ξέρουν. Την Μαρία την είδα και εγώ κρεμασμένη. Εγώ είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα. Θα περιμένουμε λίγο να έρθουν τα στοιχεία και η αλήθεια θα βγει. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάτι πολύ δύσκολο και δεν είναι καλά λόγω και του άσχημου περιστατικού» είπε μεταξύ άλλων ο συγγενής.

«Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση»
Ο ίδιος κάνει έκκληση σε όλους να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει τον χαμό του κοριτσιού και όπως λέει όλα θα βγουν στο φως όταν η Αστυνομία ολοκληρώσει την έρευνα: «Εύχομαι κανείς να μην πάθει στην οικογένειά του αυτό που συνέβη. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση. Αυτό που μπορώ και έχω να σας πω είναι να μην πιστεύετε τίποτα και να περιμένετε τη Δικαιοσύνη, η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα θα βγουν στη φόρα στην ώρα τους. Η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν θα κρυφτεί. Ας σεβαστούμε την μνήμη της. Λίγες μέρες έμειναν, ας κάνουμε υπομονή και θα καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει» ανέφερε ο συγγενής.

Ο τσακωμός λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρή
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν γείτονες της οικογένειας, λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρή η 20χρονη, η μητέρα της και ο σύντροφός της, την είχαν μαλώσει και είχαν πετάξει τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα έξω από το σπίτι και της φώναζαν να φύγει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications