Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Περιστέρι: Γεμάτο απειλητικά μηνύματα το κινητό της 17χρονης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα καινούρια στοιχεία για το έγκλημα της άτυχης ανήλικης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα και την αδελφή της στο διαμέρισμά της.

Στο κινητό της 17χρονης, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, τα οποία μαρτυρούν την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της 17χρονης από τον πακιστανο, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μαρτυρικό έγκλημα
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί καθώς και με τα δυο του χέρια ώστε να φράξει την μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά. Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις. Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.

Η ειρωνεία ειναι που ορδές μαζι με τα καναλια των συμμορητων που έλεγαν υπέρ λαθρο και για κακούς ναζι φασίστες (εκτός της Ουκρανίας που ειναι όμοιοι τους μονο οι ηλίθιοι δεν το εχουν καταλάβει ) τωρα τους πήρε ο πόνος δήθεν για μια άγνωστη τους που φονευθεί απο Πακιστανό, έπεσαν απο τα σύννεφα ενω ειναι ηθικοι αυτουργοί - Η υποκρισία τους ειναι απελπιστική μαζι με τις αγαπημενες τους έγκυρες πήγες με ορδές αναρχο-κομμουνιστες ξαδελφια των φυλών που κουβάλουν ... Και τα χειρότερα έρχονται ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications