Δικηγόρος πατέρα Νικολέτας: «Μόνο ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που την δολοφόνησε»

Ως ένα ανθρωπόμορφο τέρας χαρακτήρισε ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τον Πακιστανό που συνελήφθη για την φρικτή δολοφονία της, στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης, στο Περιστέρι.

«Θα λογοδοτήσει για όσα έκανε. Ελπίζουμε αυτό που έκανε στην Νικολέτα, να μην το πάθει καμία άλλη γυναίκα και κανένα ανήλικο παιδί. Να μην πέσει κανείς θύμα αδίστακτου δολοφόνου που τράπηκε σε φυγή» είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Θα λάβουμε αντίγραφα για να υποστηρίξουμε την κατηγορία και ευελπιστούμε ότι η μόνη υπόθεση που θα ακούσουμε και θα ταριάζει στην υπόθεση είναι τα ισόβια. Ο πόνος του πατέρα είναι τεράστιος, αλλά ίσως παρηγορείται προσωρινά γιατί η ψυχή της Νικολέτας δικαιώνεται με την σύλληψη του δίποδου, που βέβαια είναι μία σταγόνα στον ωκεανό».

Μάλιστα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι το δίποδο δεν παραπέμπει στην εθνικότητά του, αλλά στο φρικτό έγκλημα που τέλεσε. Τέλος, ζήτησε να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο για τέτοιες περιπτώσεις.

To σχετικό βιντεο ειναι απο καθεστωτικό newsit που ειναι υπέρ λαθρο (και οχι μονο) οποτε δεν το βαζουμε καν, και έχουν το θράσος να εμφανίζονται τώρα ολες οι εγκυρες πηγες των ελληνόφωνων δηθεν ότι τους πήρε ο πόνος ενώ ειναι ηθικοί αυτουργοί , τέτοια υποκρισία ούτε ο λεγόμενος Σατανάς,αυτα γίνονται όταν ορδές τους πατάνε Like, που επίσης τωρα εμφανίζονται οτι τους πήρε και αυτούς ο πόνος για μια άγνωστη τους ενώ οι 8 στους 10 λενε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες και υπέρ λαθρο ..

Και οι ελληνόφωνοι οπού ανήκουν αυτές οι έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης ξανα έδωσαν εντολή στο facebook για μηδαμινή απήχηση επειδή οι μάζες πρέπει να ελέγχονται τι πως και απο ποιους "ενημερωνονται", μαλιστα λόγω αυτής της βλακώδες συμπεριφοράς των μαζών στο ιντερνετ που βλεπουμε απο το 2014, και καλα πες πολλες ελληνοφωνες φυλες ησαν παντα ετσι, οι αλλες? τελευταία βγαίνει στην επιφάνεια και κατι άλλο πολύ τρομακτικό προς το παρόν ειναι υπό ερευνά και εχουν προκύψει κάποια στοιχεία που εξηγεί την άνεση των συμμοριτών να βγαίνουν δημοσιά και να λενε ψέματα που στερούνται λογικής χωρις να φοβούνται οτι θα χάσουν κόσμο που θα είχε εστω στοιχειώδες λογική αφού λειτουργούν εκ του ασφαλούς, δηλαδή υπό φυσιολογικές συνθήκες μονο άναρχο-συμμορίτες θα διάβασαν έγκυρες πήγες τους , και όσοι νομιζουν οτι θα κουβαλούσαν ορδες λαθρο σε όλη την Ευρώπη χωρις πριν να έχουν προνοήσει οχι μονο να μην αντιδρούν οι μάζες αλλα μην εχουν καν την αίσθηση του μοχθηρού και του κακού , ειναι γελασμένοι, το τελευταίο δε εξηγεί οχι μονο γιατι ορδες διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και δεν βλεπουν το υπουλο τροπο που γραφουν , αλλα και γιατί γυναικές πάνε με μοχθήρους οχι μονο δεν νιώθουν το κακό αλλα ειναι σαν έλκονται απο το κακό και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι με τέρατα το ανακαλύπτουν κατόπιν εορτής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications