Christine Anderson για τα μαζικά μπολιάσματα:«το χειρότερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας».

Σε μια ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson περιέγραψε τον εξαναγκασμό των ανθρώπων να εμβολιαστούν ως το «μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας». .

«Αυτή η εκστρατεία εμβολίων θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής», δήλωσε προσθέτοντας ότι «θα είναι επίσης γνωστό ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας».

H ευρωβουλευτής αναφέρθηκε σε τεράστιες ακυρώσεις πτήσεων και ελλείψεις προσωπικού σε αεροδρόμια και αεροπλάνα, δηλώνοντας ότι ενώ η κατάσταση λέγεται ότι οφείλεται στο ότι οι εταιρείες δεν επαναπροσλαμβάνουν αρκετό προσωπικό μετά την πανδημία, ο πραγματικός λόγος είναι ότι οι πιλότοι και το λοιπό προσωπικό αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. . .

Η Άντερσον προειδοποίησε περαιτέρω ότι οι «αδίστακτες παγκοσμιοποιητικές ελίτ» έχουν χρησιμοποιήσει την πανδημία για τους δικούς τους σκοπούς, ρωτώντας «τι στο διάολο έκαναν με αυτό;».

Απευθυνόμενη σε «κάθε εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού σε κάθε δυτική δημοκρατία», η Άντερσον ρώτησε «Τι κάνατε;»
«Δεν κάνατε τη δουλειά σας και μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε», προσθέτοντας ότι «είναι δουλειά σας να προστατέψετε τους ανθρώπους για τους οποίους εκλέχτηκατε».

Και συνέχισε: «Πολλά πράγματα έρχονται στο φως, όλες οι δυσμενείς παρενέργειες, πολυάριθμες μελέτες που είναι διαθέσιμες τώρα... γενετικά ελαττώματα μωρών που γεννήθηκαν από γυναίκες που εμβολιάστηκαν».

"Τι στο διάολο συμβαίνει εδώ;" η Άντερσον προέτρεψε και υποσχέθηκε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα φανεί και να διασφαλίσουμε ότι τα δικαιώματα των ανθρώπων προστατεύονται».

Η Άντερσον ήταν στο παρελθόν πρωτοσέλιδο στις ιντερνετικές εγκληματικές ορφανίσεις που αποκαλούν έγκυρες πήγες για την κριτική της «πολιτικής ελίτ» για την επιβολή εμβολίων και διαβατηρίων εμβολίων σοβιετικού τύπου χρησιμοποιώντας «εκβιασμό και χειραγώγηση»... .

Η Άντερσον δήλωσε ότι «σε όλη την ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξε ποτέ πολιτική ελίτ που να ασχολείται ειλικρινά με την ευημερία των ανθρώπων. Τι κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι είναι διαφορετικό τώρα;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications