Γυναίκα βρίσκει το πτώμα του γείτονα αφού το φάντασμα του της είπε για τον θάνατό του!

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη είπε ότι μια απόκοσμη φωνή της ψιθύρισε στο αυτί για τον θάνατο του γείτονά της και μετά πήγε στο σπίτι του και είδε είχε πεθάνει πραγματικά.

Η γιαγιά Chan Sribua λέει ότι στις 25 Αυγούστου 2022, ήταν πολύ κουρασμένη αφού καθόταν με τα εγγόνια της και γι' αυτό αποκοιμήθηκε. Και ξύπνησε από το γεγονός ότι μια «ανατριχιαστική» φωνή της ψιθύρισε ότι ο 60χρονος γείτονάς της πέθανε.

Το όνομα του άνδρα ήταν Wongsin Fodam, αλλά όλοι τον φώναζαν με το ψευδώνυμο Ho-Wan. Ήταν μόνος, χωρίς οικογένεια ή συγγενείς, και ζούσε εκεί κοντά σε μια ερειπωμένη αυτοσχέδια καλύβα.

«Ο Χο-Ουάν πέθανε», ψιθύρισε μια ασώματη φωνή. Ωστόσο, πήρε ένα τέτοιο μήνυμα στα σοβαρά, σηκώθηκε, πλύθηκε και μετά πήγε σε έναν άλλο γείτονα και του ζήτησε να πάει στην καλύβα του Ho-Wan και να ελέγξει αν ήταν εκεί.

Ωστόσο, όταν του είπε για τους λόγους για ένα τέτοιο αίτημα, ο άνδρας αρνήθηκε κατηγορηματικά από φόβο και στη συνέχεια η Chan Sribua πήγε η ίδια. Έφτασε στην καλύβα του Ho-Wan, την περπάτησε και μετά μπήκε μέσα και είδε το σώμα του Ho-Wan ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

Πείστηκε ότι ήταν πραγματικά νεκρός και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στις 13.30 και μελέτησε το σημείο. Σύντομα ανακοίνωσαν ότι ο Wongsin Fodam είχε πεθάνει τρεις ημέρες νωρίτερα και δεν υπήρχαν σημάδια βίαιου θανάτου στο σώμα του.

Η Chan Sribua είπε αμέσως στην αστυνομία ότι την οδήγησε στην καλύβα του γείτονα μια φωνή ενός φαντάσματος. Μάλλον το φάντασμα του Ho-Wan, που ήθελε να βρει το σώμα του.

Ο Τύπος αναφέρει ότι ο Ho-Wan ήταν ένας ντόπιος μέθυσος που έπινε κάθε μέρα και ότι παρόλο που δούλευε σε ένα εργοστάσιο, δεν είχε ποτέ αρκετά χρήματα για φαγητό. Και ο Chang Sribua τον λυπόταν και τον τάιζε. Τον είδε για τελευταία φορά στις 20 Αυγούστου, δύο μέρες πριν από το θάνατό του, και του έδωσε φαγητό και νερό. Είναι πιθανό να ήταν το μόνο άτομο που του φέρθηκε καλά και γι' αυτό το φάντασμα στράφηκε προς το μέρος της.

Το σώμα του Ho-Wan μεταφέρθηκε στο τοπικό Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο για νεκροψία, αλλά η αστυνομία είπε αμέσως ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο του ως ύποπτο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications