Αρχαία πόλη τύπου Παρθενώνα  στα σύννεφα: Ένα περίεργο φαινόμενο διασταύρωσης σύμπαντων  στην Κίνα  (vid)

Ένα περίεργο βίντεο (δείτε παρακάτω) μιας «πόλης στα σύννεφα» έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο, το οποίο φέρεται να γυρίστηκε στις 12 Ιουλίου 2022.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το αρχικό το βίντεο ειναι στην πόλη Haikou, στο νησί Hainan στην ομώνυμη επαρχία της Κίνας.

Τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν αυτό το φαινόμενο αντικατοπτρισμό, αλλά δεν συμφωνούν όλοι με μια τόσο απλή εξήγηση. Έτσι, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου επισημαίνουν ότι το περίεργο «παλάτι με κολώνες» τύπου Παρθενώνας μοιάζει σαν να στέκεται σε ένα σκοτεινό σύννεφο και δεν βρίσκεται κάπου πίσω από τα σύννεφα στη γραμμή του ορίζοντα.

Επίσης,όλοι αυτοί που λενε εξυπνάδες (ειναι οι ιδιοι που λενε το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας ) δεν λενε ποια πόλη ή ποιο κτίριο δείχνει αυτός ο αντικατοπτρισμός όπως λένε , αυτά τα φαινόμενα ουδεμιά σχέση έχουν με τον αντικατοπτρισμό αφου θα έδειχναν ακριβώς τα ίδια που ειναι απο κάτω τους ή οπως όταν κοιτάς ένα βουνό και υπάρχει λίμνη αναμεσα το βουνό φαίνεται στην λίμνη αυτο ειναι αντικατοπτρισμός, αρα ψευδονται με δολο απευθυνόμενοι σε πνευματικά κατώτερους ως συνήθως που λένε οκ τωρα μας εξήγησαν τα anarxo-troll τι ειναι όποτε οι άλλοι λενε "θεωρίες συνωμοσίας", (τι θα πει θεωριες συνομωσιας?) ενώ στην ουσία δεν εξήγησαν τίποτα άπλα πετάνε μια λέξη για εξαπατηση,οπως και το μασονικο "θεωρίες συνωμοσίας", και οι πνευματικά κατώτεροι χωρις λογικη νομιζουν οτι τους εξήγησαν! επισης αρκει να τους πεις ενα θεωριες συνομωσιας για να σβησουν ενα γεγονος(και χωρις τσιπακια), το χακαρισμα που λεει ενας δικος τους ηδη εχει γινει σε κατωτερους , τα ίδια εκαναν και με την ψευδό-πανούκλα τους παίζοντας με λέξεις εκαναν εκατομμύρια με ανυπαρκτη λογικη να τρέχουν να σωθούν με τα μπόλια τους κατα αλλα οι μάζες νομιζουν οτι οι σατανο-συμμορίτες ειναι σουπερ ντουμπερ έξυπνοι ενώ οι μάζες ειναι ηλίθιες, οι συμμορίτες ειναι άπλα μοχθηροί,και χωρις πνευματικά και ηθικά κατώτερους δεν θα μπορούσαν να κανουν τίποτα .

Μια παρόμοια πόλη έψαχναν να βρουν στην αντάρτικη καποτε μονο που ήσαν απο άλλη διάσταση που δεν εχουν πρόσβαση οι κατώτεροι ηθικά και πνευματικά και οι μοχθηροί αλλα οι "κακοί ναζι" είχαν πρόσβαση, Πως γινεται αυτο? μηπως ησαν "κακοί ναζι" για εκατομμύρια κοιμισμένους απο την μασονία? που η ιδια πήγε και έκλεισε τις εισόδους προς τον "Άδη" και τον "βασιλιά του κόσμου" μεσώ του Χριστιανισμού και με εκκλησιές σε εισόδους και πάνω σε ναούς .

Επίσης, πολλοί σχολιαστές γράφουν ότι αυτό το «σύννεφο παλάτι» μπορεί να είναι η είσοδος σε έναν άλλο κόσμο ή μια άλλη διάσταση και υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια «τρύπα» στο χρόνο. Δεν είναι η πρώτη φορά στην Κίνα που παρατηρούνται πόλεις στον Ουρανό, αλλά αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο ασυνήθιστες .

Και γιατί στην Κίνα? εκεί κοντά ειναι η έρημος Γκόμπι που οχι μονο είχαν βρεθεί σκελετοί των άριων αλλα εκεί υπάρχει το πιο κοντινό ως προ σε αυτήν την πραγματικότητα "παράθυρο" προς το βασίλειο των εκλεκτών η αλλιως στη Βαλχάλα όπως έλεγε και η Helena Blavatsky που φυσικά οι χριστιανοί την εκαναν σατανίστρια (!) ως συνήθως, και η ειρωνεία ειναι πως οι χριστιανοί υμνούν τον Πλάτωνα και αρχαίους μύστες που οχι μονο δεν καταλάβουν τίποτα απο αυτα που έλεγαν αλλα όταν έρθουν σε αυτο κόσμο νεότεροι μύστες ίδιου τύπου Πλάτωνα που πλέον δεν λενε τα ίδια με τον Πλάτωνα βλέποντας πόσο πολύ εχουν υποπέσει οι μάζες στο κακό απο τοτε που έκανε εισβολή στην Γη, ειναι κακοί σατανιστές και συνωμοσιολόγοι για ορδες χριστιανούς και οχι μονο, για αυτό πολλοι θα χάσουν την ίδια την ψυχή τους τελικά (ο αληθινός θάνατος τους ) επειδή οχι μονο δεν κατάφεραν να γίνουν άνθρωποι και να αποκτήσουν λογική σε 10 ζωες σε 1000 χρόνια αλλα διαδίδουν και ψέματα του κακού ως δεδομένα και ως αλήθεια ειδικά μεσώ ίντερνετ, θανάσιμο αμάρτημα ( για τους μύστες ) να μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ιδέα κάνοντας οχι άπλα τον παπαγάλο του κακού αλλα δείχνοντας και εγωισμό ότι κατέχεις την αλήθεια επειδή την διάβασες σε εγκυρες πηγες του κακου και στα σχολεια, ενώ δεν είσαι σε θέση καν να ξεχωρίσεις το κάλο απο το κακό :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications