Αφγανοί επιτέθηκαν σε αστυνομικό για να του πάρουν το όπλο – Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι

Τον γλίτωσαν η συνάδελφός του και έτερος διερχόμενος αστυνομικός - Δέχτηκαν κι αυτοί επίθεση!

Δεκαεπτάχρονοι από το Αφγανιστάν (πιθανότατα από τους γνωστούς Ασιάτες «ανήλικους» που έχουν «γεννηθεί» οποτε θελουν αυτοί αφού καταγράφονται έχοντας ως βάση ότι δηλώσουν) επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησαν να τους αρπάξουν τον οπλισμό τους!

Πρόκειται περί μίας ανοχύρωτης χώρας στην οποία κινδυνεύουν άμεσα ακόμα και οι αστυνομικοί! Αν η Αστυνομία διατρέχει τέτοιους κινδύνους τότε τι μπορεί να περιμένει ένας απλός πολίτης;

Οι αστυνομικοί, άνδρας και γυναίκα, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών, στάθμευσαν τις μοτοσικλέτες τους στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κουμουνδούρου.

Τότε τους προσέγγισαν οι δράστες και τους ρώτησαν απειλητικά, τί θέλουν στη περιοχή! Οι αστυνομικοί τους είπαν την ιδιότητά τους, γεγονός που εξόργισε τους ανήλικους, και τους απάντησαν «και που είστε αστυνομία, τί θέλετε εδώ».

Ο δηθεν 17χρονος Μ. Α ξαφνικά επιτέθηκε στον 30χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να του αρπάξει το όπλο του. Ο αστυνομικός αντέδρασε, απέτρεψε να του πάρει το πιστόλι, και πάνω στη συμπλοκή έπεσαν στο έδαφος.

Ο δεύτερος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές στο κεφάλι τον πεσμένο αστυνομικό. Η συνάδελφός του, με την συνδρομή διερχόμενου αστυνομικού εκτός υπηρεσίες, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, αλλά δέχτηκαν και οι ίδιοι επίθεση.

Μετά από ολιγόλεπτη μάχη σώμα με σώμα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους "17χρονους" από το Αφγανιστάν.Μία άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα , καθώς εκτός από τις πολλαπλές ενδοοικογενειακές δολοφονίες, οι αλλοδαποί σπέρνουν τον φόβο, αφού όπου βρεθούν βιάζουν, κακοποιούν αλλά και δολοφονούν! Συνηθισμένα πράγματα σε δημοκρατίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications