Αριστερό μόρφωμα «Αργά ή γρήγορα θα γίνουν εκλογές είμαστε έτοιμοι να δώσουμε  μάχη» λες και τώρα δεν ειναι εξουσία

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – κομμουνιστική Συμμαχία του σκοταδισμού τύπου μεσαίωνα και σοβιετικής ένωσης και οχι προοδευτική ,κάποια Ράνια Σβίγκου μονο απο την φάτσα της φαινεται τι ειναι, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο πάρκο της Πάτρας, για την υποδοχή των νέων μιασμάτων του κόμματος , τόνισε μεταξύ άλλων πως «αργά ή γρήγορα θα γίνουν εκλογές και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτή τη μάχη, όποτε και αν αυτή γίνει».

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «και πολύ περισσότερο είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, όσο δύσκολη και αν είναι. Έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε και να αναδείξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πρώτο κόμμα και με διαφορά από τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη Κυριακή, την Κυριακή της απλής αναλογικής»(!) απλής αναλογικής ?αν δεν πουν σημιτικές ασυναρτησίες δεν μπορουν πως και δεν άρχισε κάτω οι φασίστες (παρεμπιπτόντως αυτο ειναι δημοσια υποκίνηση μίσους άλλο που κοιμισμένες μάζες δεν έχουν καταλάβει ποιους εννοούν με λέξεις ταμπέλες ) , και η πατριαρχία (!)

«Μόνο με μία προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα επιστρέψουν το οκτάωρο, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θα επανιδρυθεί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ, θα στηριχτούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις απέναντι στο πρωτοφανές κύμα της ακρίβειας», το κύμα της ακρίβειας μήπως ειναι απο τα αφεντικά τους που δημιούργησαν και το αριστερο-κομμουνισμό τους ?

«Μόνο με μία προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα στηριχτεί το χαμηλό εισόδημα, θα αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και θα ενισχυθούν το κοινωνικό κράτος και η δημόσια παιδεία», η δημόσια παιδεία? τι θα σταματήσουν να κανουν κομμουνιστικη πλύση εγκέφαλου στα σχολεια και θα διδάσκουν αληθινή ιστορία ? το κοινωνικό κράτος που λεει ειναι μονο για φυλές του κακου και λαθρο οπότε μην κάνετε χαρουλες.

Το προφίλ αυτού του "γνησίου απόγονου αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA" το εχει δει κανένας και τι γράφει ? για δείτε τι έβαζε το 2018-2020 (άλλο που ειναι φύση αδύνατον απόγονος αρχαιων να υποστηρίζει αριστερό-κομμουνιστικα κόμματα φύλων του Γιαχβέ και άλλο που μοιάζει σαν άραβας αφου τα πανεπιστήμια τους είπαν ψευδώς πως όλοι στο ελλαδικό χωρώ ειναι απόγονοι αρχαιων αφου οι μάζες περιμένουν απο αυτα να τους που τα αυτονόητα που δεν βλέπουν και οποιος πει τι αυτονόητο ειναι κακός και ανθέλληνας ):

Από τέτοιες φάτσες περίμενε προκοπή κάποιοι?

Για την ιστορία εμείς απο το 2015 αριστερό-συμμορίτες και άναρχο-trol βλέπουμε να συκοφαντούν και να κανουν λογοκρισία και στο ίντερνετ ούτε έκλεισαν και καμια άναρχο-εγκληματική οργάνωση οι νεοδημοκρατες αντίθετα βλέπουμε συμμορίτες να υποστηρίζουν και νεοδημοκρατες στα προφίλ τους γιατι άπλα ανήκει στην ίδια συμμορία η ΝΔ ουγκ ουγκ κάτω οι ναζι φασίστες και η πατριαρχία ουγκ! (εκτός τους ψευδό-ναζι της Ουκρανίας ειναι δικοί μας αλλα μην το πείτε πάρα έξω μεταξύ μας αυτά , αφήστε τα goim να νομιζουν ότι ειναι ναζι ίδιοι με τους κακούς ναζι Γερμανούς που στα goim λέμε οτι ηταν Μογγόλοι και το πίστεψαν) ...

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Μην ασχολεισε καλε μου με τους ανθρωπους και κυριως με κομμουνιστες και κονσερβοκουτια.Θα μας παθεις και τιποτ;.Ασχολησου με τα βοθρολυματα που σε διεταξαν να λατρευεις,αθλια θεραπαινιδα των διεστραμενων.Και ενα τιπ:Αυτος ο κιναιδος που μας πηδαει,καταστρεφει και ξεπουλα την Ελλαδα,που καποιοι φυτεψανε για πρωθυπουργο,δεν λεγεται Τσιπρας,Εδω και τρια χρονια,εχουμε τον καταραμενο εγκληματια,Μητσοτακη.Οχι αλλες μαλακιες στη καλπη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications