Βρήκαν την λύση για την αύξηση των κρουσμάτων: Θα αφήνουν τους τουρίστες με COVID-19 να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Τελικά το αφήγημα της εγκληματικής οργάνωσης των συμμοριτών περί λήψης περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό ήταν μόνο όταν ο Covid-19 αφορούσε τους Έλληνες. Αν είσαι τουρίστας από το εξωτερικό τότε είσαι ελεύθερος να πηγαίνεις όπου θέλεις ακόμα και όταν είσαι θετικός!

Η υποκρισία “χτυπάει κόκκινο” :

Η οικονομία του τουρισμού ήδη κατήργησε την καθημερινή κρουσματολογία (γίνεται εβδομαδιαία η ενημέρωση) ενώ φαίνεται ότι καταργεί και άλλα μέτρα. Αλλά όχι για τους Έλληνες που είναι πολίτες β’ κατηγορίας στην χώρα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, την ώρα που διαρρέουν ότι επανεξετάζουν την επαναφορά της υποχρεωτικής μάσκας σε αεροπλάνα και πλοία, αποφάσισαν πως για τους τουρίστες δεν θα ισχύει η υποχρεωτική πενθήμερη καραντίνα σε περίπτωση κρούσματος, όπως ισχύει δηλαδή για τους κατοίκους της χώρας.

Και αυτό, γιατί δεν υπάρχουν καταλύματα καραντίνας.
Έτσι, οι τουρίστες θα μένουν σε καραντίνα μόνο αν το επιθυμούν και μόνο όσες μέρες έχουν προπληρώσει το ξενοδοχείο ή το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν.
Ακολούθως, θα μπορούν να ταξιδέψουν με το πλοίο, το αεροπλάνο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο, όντας θετικοί στον κορωνοϊό, κάνοντας απλώς χρήση μάσκας υψηλής προστασίας.

Τι αναφέρουν τα νέα ψευδο-"υγειονομικά" πρωτόκολλα της Σιων τα οποία ακολουθούν όλοι,ειναι τοσο εύκολο να ελέγχεις εκατομμύρια, παρόμοια πρωτοκολλά απο την ίδια συμμορία ακολουθούν ορδές σε πολλούς τομείς, επίσης οι ίδια συμμορία βγάζει νομούς υπέρ της που επίσης ακολουθούν όλοι με την προϋπόθεση να μην αφορουν τους ίδιους τους συμμορίτες οι νομοί τους για παράδειγμα αυτοι κανουν δημοσιά υποκίνηση φυλετικού μίσους, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διασπορά ψευδών, συκοφαντίες κτλ κτλ χωρίς να τους ενοχλεί κανένας εισαγγελεύς, και έχεις και κάποιος έξυπνους να λενε πως κανουν κουμάντο παντού επειδή ειναι "πανέξυπνοι" και οχι γιατι έχουν ορδές κτηνώδες βάρβαρων υπηρέτες τους οποιους οι μαζες που ζουν και σκέφτονται ως κοπάδι τους θεωρουν ανθρωπους και ταχα ιδελογια ,με άπλα λογία το πρόβλημα ειναι η ίδια η μαζα στην πλειοψηφία της :
Στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν ορίζονται ξενοδοχεία καραντίνας αλλά περιγράφονται δωμάτια καραντίνας τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι ξενοδόχοι για να απομονώσουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα εάν το κρίνει απαραίτητο ο συνεργαζόμενος γιατρός.

Για τη διασφάλιση της εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος από το κατάλυμα είναι απαραίτητο να οριστεί υπεύθυνος. Εάν ένας επισκέπτης παρουσιάσει συμπτώματα συμβατά με την λοίμωξη COVID-19, εφαρμόζονται τα παρακάτω:
1. Άμεση ενημέρωση του υγειονομικού υπεύθυνου του καταλύματος ο οποίος φροντίζει να εφαρμοσθούν τα μέτρα για την απομόνωση του ασθενή στο δωμάτιό του. Στον ασθενή χορηγείται χειρουργική μάσκα.

Επιπλέον ενημερώνεται ο ιατρός με τον οποίο συνεργάζεται το τουριστικό κατάλυμα ή στην περίπτωση που δεν υπάρχει, καλείται ιατρός από δομή υγείας με την οποία έχει διασυνδεθεί το κατάλυμα, για αξιολόγηση του περιστατικού. Ο ιατρός εισέρχεται στο δωμάτιο του ύποπτου κρούσματος εφαρμόζοντας τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας, προστατευτικά γυαλιά, αδιάβροχες ρόμπες, γάντια).

2. Αν ο ασθενής έχει ανάγκη νοσηλείας, διακομίζεται μέσω ΕΚΑΒ (απλό/πλωτό ασθενοφόρο, αεροδιακομιδή) προς την μονάδα υγείας που έχει τις προδιαγραφές να νοσηλεύει ασθενείς με COVID-19 λοίμωξη.

3. Άμεση ενημέρωση του ΕΟΔΥ από τον υγειονομικό υπεύθυνο του ξενοδοχείου (210 5212054 ή 1135, 24ωρη λειτουργία), αναφορικά με το ύποπτο/επιβεβαιωμένο κρούσμα.

4. Να γίνεται χρήση των δωματίων καραντίνας από θετικά κρούσματα που χρήζουν απομόνωσης με τη σύμφωνη γνώμη του συνεργαζόμενου με το κατάλυμα ιατρού.

5. Σε ασυμπτωματικά θετικά άτομα ή όταν έχουν ήπια συμπτωματολογία που δεν χρειάζεται νοσηλεία συστήνεται απομόνωση του κρούσματος για 5 ημέρες η οποία λήγει χωρίς επιπλέον διαγνωστικό έλεγχο. Αν για οποιοδήποτε λόγω υπάρξει ανάγκη μετακίνησης με μεταφορικό μέσο αυτή γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας προσώπου υψηλής προστασίας ( FFP2, KN 95)».

«Την ώρα που εν μέσω τουριστικής περιόδου το ιικό φορτίο έχει εκτοξευτεί στα νησιά, για πρώτη φορά δεν λειτουργούν ξενοδοχεία καραντίνας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications