Σίφνος: 23χρονος φοιτητής πήγε για διακοπές στο νησί και πέθανε ξαφνικά στην παραλία

Σοκ στη Λαμία από τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θανάση Ζέρβα, που έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία του νησιού, όταν για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία βγαίνοντας από την θάλασσα αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και τάση προς έμετο.

Η παρέα του, αν και προσπάθησε αρχικά να τον βοηθήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Θανάσης Ζέρβας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του στην παραλία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβίδης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook. O 23χρονος φοιτητής ήταν γιος του αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στην σορό του 23χρονου θα ρίξουν φως ή σκοταδι (αν είχε κάνει το μπόλι) στις συνθήκες πως οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατο του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications