Οι διεθνές συμμορίτες ζητούν να σταματήσει η ιδιοκτησία ακόμα και  αυτοκίνητου!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ των συμμοριτών που μαζεύουν όλα τα ορκ τους για να νομίζουν ότι ειναι σπουδαίοι ενώ άπλα ειναι χρήσιμα goim (WEF) ζητά να σταματήσει η ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων στο όνομα της σωτηρίας του κόσμου από την κλιματική αλλαγή (!)

Σύμφωνα τους συμμορίτες σχισοφρενείς (οχι λογω παθησης αλλα λογω φυλης) που απευθύνονται σε goim , κρίσιμα μέταλλα όπως το κοβάλτιο, το λίθιο και το νικέλιο, τα οποία χρησιμοποιούνται όλα σε «τεχνολογίες καθαρής ενέργειας», είναι σε έλλειψη,η ανακύκλωση παλιάς τεχνολογίας που χρησιμοποιεί αυτά τα μέταλλα θα μπορούσε να μειώσει τον αντίκτυπο των ελλείψεων.

Οι άνθρωποι πρέπει να εγκαταλείψουν την ιδιοκτησία των πάντων, από αυτοκίνητα μέχρι smartphone, αλλά και οι τεχνολογίες και ο πολιτισμός πρέπει να επανασχεδιαστεί για να διευκολυνθεί αυτή η μετάβαση (!).

«Επί του παρόντος δεν έχουμε αρκετά μέταλλα σε κυκλοφορία, και ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η ανακύκλωση, η παραγωγή μεταλλεύματος εξακολουθεί να προβλέπεται να μειωθεί σχεδόν κατά 500%. Πώς πρέπει λοιπόν να προχωρήσουμε; .

Η κορυφή της λίστας των λύσεων ειναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην "μετάβαση στη δική σας στη χρήση".

«Μάλλον έχετε τουλάχιστον ένα παλιό κινητό τηλέφωνο κρυμμένο στο κάτω μέρος ενός συρταριού. Πιθανώς ένας αχρησιμοποίητο σκληρό δίσκο . Το μέσο αυτοκίνητο ή φορτηγό στην Αγγλία κυκλοφορεί μόνο το 4% του χρόνου… Αυτό δεν είναι καθόλου αποδοτικό από πλευράς πόρων. Η περισσότερη κοινή χρήση μπορεί να μειώσει την ιδιοκτησία του αδρανούς εξοπλισμού και, κατά συνέπεια, τη χρήση υλικού. Πλατφόρμες κοινής χρήσης αυτοκινήτου όπως το Getaround και το BlueSG έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία για να προσφέρουν οχήματα που πληρώνουν ανά ώρα χρήσης».

«Για να καταστεί δυνατή μια ευρύτερη μετάβαση από την ιδιοκτησία στον χρήστη, ο τρόπος που σχεδιάζουμε πράγματα και συστήματα πρέπει επίσης να αλλάξει… Μια διαδικασία σχεδιασμού που εστιάζει στην κάλυψη των υποκείμενων αναγκών αντί στο σχεδιασμό για αγορά προϊόντος είναι κρίσιμη για αυτήν τη μετάβαση. Αυτή είναι η νοοτροπία που απαιτείται για τον επανασχεδιασμό των πόλεων για τη μείωση των ιδιωτικών οχημάτων και άλλων χρήσεων».

Αυτές τις ύπουλες ηλιθιότητες λένε σε ορδές goim που έχουν σε θέσεις κλειδιά και που τα κάνουν πράξη, ώστε να γίνουν όλοι οχι άπλα δούλοι τους αλλα να μην εχουν και τίποτα δικό τους!το γιατί δεν συλλαμβάνονται αυτα τα goim που ειναι υπουργοί και πρωθυπουργοί ενώ ειναι μελή εγκληματικών οργανώσεων τύπου διεθνές οικονομικό φόρουμ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κτλ κτλ ειναι θέμα επίσης goim στην φερόμενη ως δικαιοσύνη και στην αστυνομία, και αυτο γιατι οι μάζες υποστηρίζουν επίσης goim ως φωστήρες και σπουδαίους σε κόμματα των διεθνών συμμοριτών, άρα το πρόβλημα ειναι η ίδια η μαζα στην πλειοψηφία της επειδή τα goim σε αυτήν ειναι πολύ περισσότερα απο τους ανθρώπους ή αλλιως όπως έλεγε ο Πλάτων που αποκρύπτουν κατι Νεοέλληνες που το παίζουν υμνητές των αρχαίων ενω λενε για "κακους ναζι ρατσιστες" : "μονο οι πνευματικά ανώτεροι θεωρούνται άνθρωποι οι άλλοι ειναι άπλα δίποδα" δεν ειδαμε κανεναν νεολληνα ραγια που το παίζει απόγονος αρχαίων ενώ τα 9 στα 10 που λεει ειναι εντελώς σημιτικά να αποκαλει με την μασονικη λεξη ρατσιστη τον Πλατωνα, που θα τον ειχαν σφάξει αν είχε γεννηθεί στην σημερινή Ελλαδα οι ιδιοι οι Νεοέλληνες ως ρατσιστή που λεει "ναζιστικές θεωρίες" και "θεωρίες συνωμοσίας"! .... Aυτα τα δίποδα λοιπόν ελέγχονται πολύ εύκολα αρκεί να σκεφτεί κανεις άνθρωπος (όσοι έχουν απομείνει) οτι σκεφτονται και κανουν οτι τους λενε οργανώσεις των συμμοριτών ακομα και όταν το παίζουν υπουργοί και πρωθυπουργοί ενώ υποθέτεται πως αυτοι κανουν κουμάντο, στην πραγματικότητα άπλα κανουν οτι τους λενε οι συμμορίτες, και αυτα τα goim χωρις καμιά κρίση αρετή και ηθική (εξου και το δίποδα) ορδες αλλα goim τους θεωρούν φωστήρες ! η άλλη λεει για ελληνική παιδεία και για ελληνική γραφή ! που την είδε την ελληνική γραφή ? αφού ακόμα μόλις πριν 100 χρονια δεν έγραφαν έτσι, και την ελληνική παιδεία που την είδε ακριβώς?

Και επειδή πολλά απο αυτα τα goim πανε και γράφουν ηλιθιότητες σε σελίδες των συμμοριτών περί δηθεν ελληνικής δημοκρατίας μεχρι πως και ο Χίτλερ ηταν δικό τους αυτα τα λενε και τα πιστεύουν ορδές ζωντανά δείχνοντας και στους ίδιους τους ελληνοφωνους πόσο δίποδα ειναι τελικα , και καυχιούνται για την δήθεν ελληνική δημοκρατία σας βάζουμε απάντηση ελληνόφωνου σε μασονικη σελιδα τους για αυτα τα goim : Άκουσα από κάποιον κουφιοκέφαλο να λέει ότι εμείς οι νεοταξίτες και μασόνοι δεν είμαστε δημοκράτες... Ποιοί, εμείς! Που η δημοκρατία είναι το αγαπημένο μας πολίτευμα! λεει και αλλα "καλα" αυτός ο λαλίστατος ελληνόφωνος για εμας γνωστά αλλα για ορδες Νεοέλληνες εντελώς άγνωστα και ενοχλητικά ...για την ιστορία το 2017 βάλαμε post η μοναδική σελιδα στο ελλαδιστάν που αποδείξαμε πως ούτε η αθηναϊκή δημοκρατία στας αρχαίας Αθηνάς ήσαν ελληνική και με σχετικό μύθο, (την αναφέρουν οι αρχαίοι μύστες άπλα ως το χειρότερο πολίτευμα προς αποφυγήν με την λέξη τιμοκρατία απο οπού την πήραν οι ελληνόφωνοι ) φυσικά δεν άρεσε σε ορδες Νεοέλληνες υμνητές της δημοκρατίας γιαυτό και δεν είχε απήχηση η αλήθεια οπως τόσες αλλες που χαλάει το αφήγημα τους γιατι απλα παπαγαλιζουν οτι λενε ολοι αλλοι χωρις καμια αντίληψη δηλαδή οι μάζες λειτουργούν περισσότερο ως αγέλη ζώων πάρα ως λογικά οντά ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications