Σέριφος: Κοπέλα κατήγγειλε το βιασμό της από δύο αλλοδαπούς σε ερημική παραλία

Η τοπική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο κυκλαδίτικο νησί για τον εντοπισμό τους

Το γεγονός ότι δύο αλλοδαποί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία στη Σέριφο κατήγγειλε μια 23χρονη κοπέλα, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο κυκλαδίτικο νησί για τον εντοπισμό τους.

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των βιαστών, τονίζοντας πως την άρπαξαν από μαγαζί στην περιοχή Λιβάδι και, αφού την έσυραν σε μια ερημική παραλία, τη βίασαν. Η 23χρονη, παρότι σοκαρισμένη, κατάφερε να δώσει ακριβή περιγραφή για το προφίλ των βιαστών της.

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00-04:30. Η κοπέλα, βρισκόμενη για διακοπές στη Σέριφο, διασκέδασε στην παραλία Λιβάδι, όταν, ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες (οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της για κάμψουν τις αντιστάσεις της), οι δυο άνδρες την άρπαξαν και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Εκεί την πέταξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χέρια, την ώρα που ο δεύτερος την ανάγκασε σε στοματικό σεξ και παρά φύσει συνουσία. Μόλις τα δυο κτήνη ολοκλήρωσαν την πράξη τους, την παράτησαν λιποθυμη και εξαφανίστηκαν. Η κοπέλα μόλις συνήλθε κάπως, μετέβη στην Αστυνομία και έδωσε τε χαρακτηριστικά των βιαστών της. Όπως είπε, πρόκειται είτε για Πακιστανούς, είτε για υπηκόους Μπαγκλαντές, ηλικίας γύρω στα 30. Ο ένας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετρίου αναστήματος, λεπτός και αξύριστος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications