Ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες

Το αφήγημα με το οποίο θα κλείσουν τους πολίτες των δυτικών κοινωνιών στα σπίτια τους για το «καλό» τους

Στην Δύση ετοιμάζονται πάλι για lockdown και καταδίκασαν σε πτωχοποίηση και κατάρρευση του βιοτικού τους επιπέδου με την επιβολή αντι-ρωσικών κυρώσεων που προκάλεσαν τρομακτική ακρίβεια και πληθωρισμό.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες, δηλαδή καραντίνες και επιστροφή στην τραγική πρότερη διετή πραγματικότητα.

Ένας περιορισμένος στο σπίτι του πολίτης δεν θα κυκλοφορεί έξω και άρα δεν θα ξοδεύει τα χρήματα του σε πανάκριβα καύσιμα τα οποία τον χειμώνα θα έχουν γίνει ακόμα ακριβότερα. Αυτό σημαίνει λιγότερες αντιδράσεις.

Επίσης, οι πολίτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να βγαίνουν έξω για να ψωνίζουν προϊόντα τα οποία θα είναι τόσο ακριβά που δεν θα μπορούν να τα αγοράσουν και έτσι δεν θα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ θα έχει πέσει το βιοτικό τους επίπεδο.

Η παραμονή στις οικίες τους θα τους δημιουργήσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν διαθέσιμο εισόδημα το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν και να καταναλώσουν αργότερα όταν θα έρθουν «καλύτερες μέρες».

Ένας βασικός ακόμα λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις δεν θα ήθελαν οι πολίτες θα κυκλοφορούν έξω πέραν της ακρίβειας, είναι ότι έτσι δεν θα παρατηρήσουν και της έλλειψης προϊόντων που θα προκληθούν από τις αντί-ρωσικές κυρώσεις.

Φυσικά ένα τέτοιο σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί εάν δεν υπάρξει απαιτούμενη νομιμοποίηση και αποδείχτηκε στα χρόνια της πανδημίας, ότι δεν υπάρχει καλύτερη νομιμοποίηση από τον ίδιο τον κορονοϊό. Έτσι αυτή τη φορά σχεδιάζουν να μας κλείσουν στις οικίες μας για το «καλό μας».

«Eπαναφέρετε τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού», λένε οι αξιωματούχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δίνοντας το «πράσινο φως» και την «νομιμοποίηση» στις κυβερνήσεις για να αντιμετωπιστεί υποτίθεται ο… κορωνοϊός .Με τις ίδιες αποτυχημένες μεθόδους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications