Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 31 τραυματίστηκαν με θανασιμό μίσος γιατι ηταν "φασιστες" κατά τη διάρκεια της παρέλασης στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο προάστιο του Χάιλαντ Παρκ, κοντά στο Σικάγο, στην πολιτεία του Ιλινόις.

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό στους δρόμους αυτής της πόλης, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν, όπου εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί το πρωί για τους παραδοσιακούς εορτασμούς της 4ης Ιουλίου φασιστικούς για τους συμμορίτες. Επισήμως, περισσότεροι από 30 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ο αριστερό-συμμορίτης δράστης δεν σκοτώθηκε από την αστυνομία ή από ένοπλους πολίτες –στο Ιλινόις απαγορεύεται η οπλοφορία– και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο δημιούργησαν μια περίμετρο γύρω από την πόλη και κατέληξαν να αιχμαλωτίσουν το μίασμα ,αν τον ειχαν σκοτώσει τωρα τα αλλα μιασματα θα είχαν κάψει την μίση Αμερική .

Πρόκειται για τον Robert Crimo, έναν 21χρονο, ακροαριστερό Antifa με την κλασική μαυριδερη φάτσα σημιτιτο-κομμουνιστή και "ερασιτέχνη ράπερ" με το ψευδώνυμο "Awake". Οι λογαριασμοί του στα social media είναι πραγματικά ενοχλητικοί τυπικό προφίλ άναρχο-συμμορίτη .

Στις αναρτήσεις του, έδειχνε πλήρη περιφρόνηση για τη ζωή των αστυνομικών, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με καρικατούρες με ανθρώπους που σκοτώνονται από αστυνομικούς και άλλους ανθρώπους που σκοτώνουν αστυνομικούς. Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είναι η σημαία της εγκληματικής οργάνωσης Antifa, της «αντιφασιστικής» ιουδαϊο-κομμουνιστικής παγκόσμια εγκληματικής οργάνωσης.

Ένα βίντεο, με τίτλο «Toy Soldier», είναι ένα κινούμενο σχέδιο που ξεκινά με έναν μαθητή να στέλνει μηνύματα στην τάξη, ενώ ο Crimo ακούγεται να ραπάρει «fuck this world». Κόβει ανάμεσα σε πλάνα ενός βαριά οπλισμένου πυροβολητή να μπαίνει σε σχολείο και να ανοίγει πυρ και μετά να αντιμετωπίζει την αστυνομία έξω. Η τελευταία σκηνή δείχνει τον πυροβολητή να βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος, χαμογελώντας.

Σε ένα άλλο βίντεο με τίτλο "On my Mind", εμφανίζεται να φορά ένα στρατιωτικό γιλέκο και κράνος σε μια τάξη. Σε ένα σημείο της ηχογράφησης, πιάνει το χέρι του σε ένα σακίδιο και μετά από ένα κόψιμο σε μαύρη οθόνη, η τάξη φαίνεται σε χάος και χαμογελά σαν σατανάς (αυτά που λέμε εδώ οτι οι γνωστοι συμμορητες ειναι πισω απο σφαγες σε σχολεία:Βίντεο από το μακελειό: Άλλος ένας τηλεκατευθυνόμενος απο τους συμμορίτες για να καταργήσουν την οπλοκατοχή).

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, φαίνεται να κάθεται στο κρεβάτι του μιλώντας ενάντια στην «πατριαρχική τάξη» ! και στην Αμερική τα ίδια λενε στα άναρχο-goim τους που ενώ ειναι άκρως επικίνδυνα αληθινών μελή εγκληματικών κυκλοφορούν ελεύθεροι? και πίσω του ένα σύμβολο που συνδέεται με αναρχικές εγκληματικές συμμορίες.

Εκτός από βίντεο γεμάτα με βίαιες εικόνες και φαντασιώσεις μαζικών πυροβολισμών, πέρυσι δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του blog περπατώντας στην Central Avenue στο Highland Park, τον κεντρικό δρόμο της διαδρομής της παρέλασης όπου άνοιξε πυρ, λέγοντας ότι θα ήθελε να «σκοτώσει πολλούς ανθρώπους».

Ένα άλλο βίντεο είχε τίτλο που αναφερόταν στον Lee Harvey Oswald, τον δολοφόνο του προέδρου John F. Kennedy, και η αστυνομία ανέφερε ότι το 2019 δημοσίευσε ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό ενός ατόμου ζωντανά σε ένα φόρουμ από το διαδίκτυο που έχει ήδη αφαιρεθεί .

Σε αναρτήσεις του 2020, κινηματογραφήθηκε ντυμένος ως Γουόλι (από το "Where's Wally") σε μια συγκέντρωση του Τραμπ στο Ιλινόις . Σύμφωνα με την περιγραφή της δημοσίευσης, ήταν σαν «εισβολέας» και είπε ότι ήθελε «να κάνει κάτι», πιθανώς τη διάπραξη επίθεσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πατούσε Like τακτικά οι αναρτήσεις του Τζο Μπάιντεν.

Πριν πάει στην εκδήλωση του Τραμπ, κατέγραψε τον εαυτό του με μια σημαία από την εκστρατεία του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι θα ήθελε να «κάνει κάτι» σε έναν χώρο με «τόσο κόσμο».

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Χάιλαντ Παρκ, Κρίστοφερ Κοβέλι, είπε ότι ήταν ντυμένος γυναίκα όταν πραγματοποίησε την επίθεση, πυροβολώντας με ένα ημιαυτόματο τουφέκι από την οροφή ενός σπιτιού που είχε αρκετή ορατότητα της παρέλασης.

Αγόρασε το τουφέκι νόμιμα, αλλά σύμφωνα με τη τοπική νομοθεσία του Ιλινόις ήταν παράνομο να το βγάλει από το σπίτι του, οπότε το μετέφερε παράνομα στο σημείο. Σύμφωνα με τον Covelli, αφού πυροβόλησε και πριν προλάβουν οι άνθρωποι να εντοπίσουν από πού πυροβολούσε, έβγαλε τα γυναικεία ρούχα του, πέταξε το τουφέκι, έτρεξε στο δρόμο και ανακατεύτηκε με το πλήθος και επέστρεψε στο σπίτι.

Η αστυνομία χρειάστηκε 7 ώρες για να τον βρει και το έκανε μόνο όταν το FBI τους έστειλε αναφορά ενός ατόμου που ερευνούσαν για πιθανή τρομοκρατική συμπεριφορά. Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, το FBI ερευνούσε αυτό το θέμα για τουλάχιστον 2 χρόνια, αλλά δεν σταμάτησε την επίθεση του άναρχο-συμμορίτη πριν συμβεί και φυσικά ούτε τον είχαν καλέσει πότε για τις αναρτήσεις τους για δημοσια υποκίνηση μίσους, τα ίδια κάνουν παντού και στην Ελλάδα που ειναι μαζεμενοι δε δεκαδες εγκληματικες αναρχο-σελιδες στο δημοκρατικο facebook το οποιο οχι μονο δεν παραβιαζουν κανεναν "κανονισμο" του ενω κανουν και δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος αλλα έχει και συνεργασια με εγκληματικες αναρχο-σελιδες τους που ειναι δηθεν ανεξάρτητοι οργανισμοί ...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications