Γαλλία: Επιβολή προστίμων σε όσους προκαλούν «ενεργειακές σπατάλες»!

Σύντομα και στην Ελλάδα, τα κάνει αυτα η δημοκρατία που με τοσο μένος υπερασπίζονται καποιοι ανιστόρητοι με 20 πτυχία ισχυριζόμενοι μαλιστα πως ειναι και ελληνική επινόηση επειδή την αναφέρει ο Πλάτων ως το χειρότερο πολίτευμα προς αποφυγήν ! πόσο δε τώρα που ετοιμάζονται να ξανα βγάλουν και επίσημα δικό τους κόμμα 1000%, οι δηθεν προοδευτικοί ειναι το ακριβώς αντίθετο οπως σε όλα όσα λένε, και ήδη έχουν πάει 500 χρόνια πίσω ηθικά και πνευματικά τις μάζες και θα πανε και η ζωή τους 500 χρόνια πίσω πάρα την τεχνολογία που καρπώθηκαν απο αυτούς που αποδεκάτισαν .

Η ενεργειακή κατάσταση της μασονικής Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανικής για ηλίθιους) και φυσικά και της Ελλάδας αναμένεται να είναι σε τραγικά επίπεδα με την έλευση του χειμώνα και στην Γαλλία έχουν ήδη σχεδιάσει ένα σύστημα επιβολής προστίμων σε όσους προκαλούν «ενεργειακές σπατάλες».

Μάλιστα στην Γαλλία η τηλεόραση παίζει προπαγανδιστική διαφήμιση στα goim με την οποία θα προτρέψει τους Γάλλους να ζουν με… χαρά στα σκοτάδια.

Ένας άνδρας τρέχει δαιμονισμένα σε ένα φωταγωγημένο σπίτι κλείνοντας τα φώτα, από δωμάτιο σε δωμάτιο και φωνάζοντας «δεν είμαστε Βερσαλλίες εδώ».

Το βίντεο που έχει μεγάλη απήχηση είναι της Τotal Energies θυγατρική της πετρελαϊκής Total που το 2003 έβαλε τέλος στο μονοπώλιο της EDF, (γαλλικής ΔΕΗ), και είναι σήμερα ο κορυφαίος προμηθευτής σε ηλεκτρισμό και φυσικό αέριο στη Γαλλία.

Το κυνήγι κατά της περιττής κατανάλωσης ξεκίνησε για τα καλά στη Γαλλία, που παρά την πυρηνική της ενέργεια, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ανεβαίνουν αφού αποδέχθηκε να συμμορφωθεί με την Ευρώπη και να προσαρμόσει τις τιμές ηλεκτρικού ρεύματος σε αυτές του φυσικού αέριου, θέμα που εξοργίζει πολλούς όπως αναφέρει η DW.

Τα δύο πρώτα μέτρα εφαρμογής σε συνδυασμό με κυρώσεις ανήγγειλε χθες, η υπουργός Ενεργειακής Μετάβασης Ανιές Πανιέ -Ρουνασέ.Το ένα αφορά στις φωτεινές διαφημίσεις των καταστημάτων που θα πρέπει να σβήνουν από τις μια το βράδυ έως τις έξι το πρωί, με εξαίρεση τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς.Με το δεύτερο απαγορεύει στα καταστήματα να έχουν τις πόρτες ανοιχτές ενώ λειτουργεί ο κλιματισμός ή η θέρμανση. Το πρόστιμο θα φθάνει τα 750 ευρώ!

Φυσικά αυτά τα μέτρα θα είναι η αρχή. Έπονται άλλα πολύ βαρύτερα με το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Τα πρώτα μέτρα είναι για «προθέρμανση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications