Αμερικανοί στρατιώτες είδαν κόκκινα γιέτι στο Βιετνάμ

Ένας μοιράστηκε πρόσφατα μια περίεργη ιστορία για το Yeti, την οποία φέρεται να του είπε ο πατέρας του, ο οποίος στο παρελθόν υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό και συμμετείχε στον πόλεμο του Βιετνάμ.

«Οι πρόγονοί μας μοιράζονταν πάντα τον πλανήτη με άλλους τύπους ανθρώπων, ξαδέρφια μας, όπως Νεάντερταλ, Homo erectus, «χόμπιτ» από το νησί Φλόρες, Αυστραλοπίθηκους, Ντενίσοβαν και άλλους», ξεκίνησε την ιστορία του με αυτά τα λόγια.

"Μόνο πριν από 50.000 χρόνια υπήρχαν πολλά είδη ανθρώπων. Ωστόσο, όσο περισσότερα μαθαίνω για την ιστορία του είδους μας, για το πόσα διαφορετικά πλάσματα που μοιάζουν με πιθήκους ζούσαν στην αρχαιότητα και πόσα χαμένα μέρη στην τα δάση και σε ζούγκλες τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν θα εκπλαγώ αν κάποιος αρχαίο ον επέζησε μέχρι σήμερα .

Προσωπικά γνωρίζω δύο έμπιστους ανθρώπους που έχουν δει με τα μάτια τους ένα άγνωστο είδος. Ένας από αυτούς είναι ο πατέρας μου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ είδε περίεργους «ουρακοτάγκους» στις άγριες περιοχές της ακατοίκητης ζούγκλας στα σύνορα Βιετνάμ και Καμπότζης.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ουρακοτάγκοι δεν βρίσκονται σε αυτά τα μέρη, ζουν μόνο στην επικράτεια δύο νησιωτικών κρατών - της Μαλαισίας και της Ινδονησίας. Αλλά ο πατέρας μου είναι σίγουρος ότι είδε πλάσματα που έμοιαζαν πολύ με ουρακοτάγκους - μυώδη και καλυμμένα με κόκκινες τρίχες σαν ουρακοτάγκους.

Εκείνη την εποχή, δεν ήξερε τίποτα για τον βιότοπο των ουρακοτάγκων και δεν ήξερε ότι αυτό που είδε δεν έπρεπε να υπάρχει. Έτσι, είτε είδε Βιετναμέζους ουρακοτάγκους είτε κάποια ανεξερεύνητα είδη άλλων πρωτευόντων του ηταν άγνωστο.Επικοινωνήσαμε με τον φίλο του, με τον οποίο ο πατέρας υπηρετούσε στην ίδια διμοιρία, και επιβεβαίωσε ότι όντως είδαν αυτά τα πλάσματα.

Βρισκόταν σε μια απομακρυσμένη και ακατοίκητη περιοχή του Βιετνάμ που πιθανότατα δεν είχε επισκεφθεί ποτέ άνθρωποι μέχρι εκείνη την εποχή. Ο πόλεμος έχει αλλάξει τα πάντα και φοβάμαι ότι αυτά τα πλάσματα μπορεί να έχουν ήδη πεθάνει. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα μεγάλων ειδών πρωτευόντων που δεν υπάρχουν στην επιστήμη, τουλάχιστον τη Δυτική.

Γνωρίζουμε ότι οι Νεάντερταλ και τα «χόμπιτ» έζησαν πριν από περίπου 40 χιλιάδες χρόνια, αν κρίνουμε από τα ευρήματα των απολιθωμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πέθαναν όλα τότε. Και αυτό συνδέεται με τον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το Bigfoot».

Ένας άλλος απάντησε σε αυτήν την ιστορία λέγοντας ότι είχε ακούσει το ίδιο πράγμα από έναν άλλο βετεράνο του Βιετνάμ: "Είπε ότι τον προειδοποίησαν να μην ταΐσει αυτά τα πλάσματα, γιατί το συνηθίζουν και θα θυμώσουν πολύ όταν τελειώσει το φαγητό. Αλλά δεν άκουσε και τους έδωσε το μερίδιο του. Και τότε ένα από αυτά θύμωσε και του επιτέθηκε.

Το περιέγραψε επίσης να μοιάζουν με ουρακοτάγκους. Είπε ότι όλοι νόμιζαν ότι ήταν απλώς πίθηκοι ουρακοτάγκοι, χρόνια αργότερα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν ουρακοτάγκοι όταν είδε ουρακοτάγκους σε ζωολογικό κήπο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications