Γάκης: «Οι εμβολιασμένοι που πέθαναν από Covid είναι περισσότεροι αναλογικά από τους ανεμβολίαστους»!

Αποκάλυψη οχι και τόσο σοκ για τα μη πρόβατα από τον γνωστό γενικό χειρουργό - «Το BBC παραποίησε τα στατιστικά στην Βρετανία»

Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης αποκαλύπτει ότι ακόμα και το υποτιθέμενο «έγκυρο» BBC αλλοιώνει τους πραγματικούς αριθμούς των ανεμβολίαστων στην Βρετανία για να για να μην φανερωθεί μία τραγική αλήθεια:

Οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από Covid-19 είναι περισσότεροι σε αναλογία από τους ανεμβολίαστους! Το BBC εμφάνισε το ποσοστό των ανεμβολίαστων πολύ χαμηλό ώστε με αναγωγή στους συνολικούς νεκρούς να φαίνεται πως είναι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους και άρα το εμβόλιο παρέχει μία κάποια προστασία.

«Εάν αλλάξεις το ποσοστό των ανεμβολίαστων από 30% σε 10% αντιστρέφει την εικόνα της θνητότητας , προς όφελος του εμβολίου. πχ εάν έχεις έναν αριθμό 1000000 ατόμων από τα οποία πέθαναν από Covid-19 1000 άτομα, εκ των οποίων τα 200 ήταν ανεμβολίαστα και τα 800 ήταν εμβολιασμένα, τότε:

– Εάν οι ανεμβολίαστοι στον γενικό πληθυσμό ήταν 10% , τότε πέθαναν οι 200 από τους 100.000 , ποσοστό (στους 500), ενώ από τους εμβολιασμένους πέθαναν οι 800 από τους 900.000 (δηλ 1 στους 1,125)

– Εάν , όμως, οι ανεμβολίαστοι ήταν 30% οι παραπάνω αναλογίες αλλάζουν δραματικά: θάνατοι ανεμβολίαστων 1 στους 1150 έναντι πολύ ψηλότερων θανάτων των εμβολιασμένων 1 στους 875 !

Καταλαβαίνετε, λοιπόν τι λαθροχειρίες κάνουν για να εμφανίσουν τους θανάτους των εμβολιασμένων ως χαμηλότερους από των ανεμβολίαστων…»

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτριου Γάκη:
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ BBC, Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ …
#Παρακολουθώ στενά τα Ιατρικά δρώμενα στην Βρετανία εδώ και δεκαετίες, έχοντας θητεύσει, ως Χειρουργός, σε αυτήν.
#Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το BBC θα έπεφτε τόσο χαμηλό…
#Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των Ανεμβολίαστων στην Βρετανία είναι μόλις 8%. Την ανακοίνωση έκανε η καθηγήτρια (!) Hanna Fry που ποζάρει αυτάρεσκα στο επισημαινόμενο screeshot.

#Όμως η τελευταία ενημέρωση της UKHSA για την Covid-19, στις 7/7/2022 δείχνει ότι το ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι 29,8% !!! Παρατηρείστε ότι οι τριπλοεμβολιασμένοι είναι μόνο 52% (επισυναπτόμενος πίνακας)
#Άρα ψεύδεται ασύστολα το ΒΒC !
#Τι σημασία έχει; Τεράστια, όσον αφορά τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας των εμβολίων. Δείτε τον υπολογισμό του καθηγητού Norman Fendon, που κατακεραύνωσε το BBC, με αποτέλεσμα την τροποίηση της ανάρτησης του.

#Λέει ο Prof Fendon, ότι εάν αλλάξεις το ποσοστό των ανεμβολίαστων από 30% σε 10% αντιστρέφει την εικόνα της θνητότητας , προς όφελος του εμβολίου. πχ εάν έχεις έναν αριθμό 1000000 ατόμων από τα οποία πέθαναν από Covid-19 1000 άτομα, εκ των οποίων τα 200 ήταν ανεμβολίαστα και τα 800 ήταν εμβολιασμένα, τότε:

– Εάν οι ανεμβολίαστοι στον γενικό πληθυσμό ήταν 10% , τότε πέθαναν οι 200 από τους 100.000 , ποσοστό (1στους 500), ενώ από τους εμβολιασμένους πέθαναν οι 800 από τους 900.000 (δηλ 1 στους 1,125)
– Εάν , όμως, οι ανεμβολίαστοι ήταν 30% οι παραπάνω αναλογίες αλλάζουν δραματικά: θάνατοι ανεμβολίαστων 1 στους 1150 έναντι πολύ ψηλότερων θανάτων των εμβολιασμένων 1 στους 875 !
#Καταλαβαίνετε, λοιπόν τι λαθροχειρίες κάνουν για να εμφανίσουν τους θανάτους των εμβολιασμένων ως χαμηλότερους απο των ανεμβολίαστων… #Και ύστερα απορούν οι σωστοί Πανεπιστημιακοί γιατί ο όρος Καθηγητής Πανεπιστημίου ευτελίστηκε…
#Φυσικά, καταλάβατε γιατί ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να παρέχει τα ημερήσια στοιχεία

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications