Πώς η CIA και άλλες συμμορίες των συμμοριτών  χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσουν το  The Great Reset

Όλες αυτές οι συμμορίες «κατά της παραπληροφόρησης» με τις ορδες άναρχο-τρολλ δηθεν άσχετων σχολιαστών δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία ενός αφελούς κοινού από πληροφορίες. Η αφήγηση «κατά της παραπληροφόρησης» ειναι για τον έλεγχο του πληθυσμού και την απόκρυψη αληθειών που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την φυλή των διεθνών συμμοριτών και τα σχέδιά της για μια παγκόσμια κυβέρνηση.

– Το 1948, το Γραφείο Ειδικών Προγραμμάτων της CIA ξεκίνησε την Επιχείρηση Mockingbird, μια λαθραία εκστρατεία διείσδυσης των μέσων ενημέρωσης της CIA που περιλάμβανε δωροδοκία εκατοντάδων δημοσιογράφων για να δημοσιεύσουν ψευδείς ιστορίες κατόπιν αιτήματος της CIA.

Οι περισσότερες οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι προωθούν την αλήθεια και καταπολεμούν την παραπληροφόρηση κάνουν ακριβώς το αντίθετο ( βλέπε Ελληνικά Hoaxes ).

– Τα στοιχεία δείχνουν ότι μελετητές και ακαδημαϊκοί που μιλούν ανοιχτά ενάντια στην καθιερωμένη αφήγηση σχετικά με τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας γίνονται στόχος προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης που συνεργάζονται χέρι-χέρι με τους αναρχο-συμμορητες και την μασονία.

Το άρθρο του Grayzone της 21ης ​​Ιουνίου, «Ο Πόλεμος του Βρετανού Συνεργάτη Κρατικής Ασφάλειας Paul Mason κατά των «απατεώνων ακαδημαϊκών» εκτίθεται», ρίχνει ένα μεγάλο φως στο τι είναι στην πραγματικότητα η βιομηχανία της «αντιπληροφόρησης».

Η Operation Mockingbird
Η CIA φέρεται να ξοδεύει ένα δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως (περίπου το ένα τρίτο του συνολικού προϋπολογισμού της) σε αυτό το εγχείρημα. Δημοσιογράφοι που στρατολογήθηκαν από τη CIA εργάστηκαν στους περισσότερους σημαντικούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των CBS News, Time, Life, Newsweek και The New York Times, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η εκστρατεία επεκτάθηκε αργότερα για να συμπεριλάβει και ξένα μέσα.
Όπως αναφέρει η Prensa Libre:
«Το 1976, η έρευνα του γερουσιαστή Frank Church για τη CIA αποκάλυψε τη διαφθορά των μέσων ενημέρωσης… Η τακτική ήταν άμεση. Οι συγγραφείς της CIA θα παρείχαν ψευδείς ειδήσεις ή προπαγάνδα σε ενημερωμένους και ανενημέρωτους ρεπόρτερ που απλώς θα επαναλάμβαναν τα ψέματα ξανά και ξανά».

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι οι περισσότερες από τις μασονικές πληροφοριών του κόσμου ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης προς την ίδια κατεύθυνση και έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τις ίδιες αφηγήσεις σε όλο τον κόσμο.

Είναι το αντίθετο από αυτό που λένε ότι είναι
Η ειρωνεία το γεγονός ότι οι περισσότερες οργανώσεις/συμμορίες που ισχυρίζονται ότι προωθούν την αλήθεια και καταπολεμούν την παραπληροφόρηση κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Το τελευταίο και πιο κραυγαλέο παράδειγμα αυτού ήταν το «Υπουργείο Αλήθειας» της κυβέρνησης Μπάιντεν: το Συμβούλιο Διακυβέρνησης της Παραπληροφόρησης, που ιδρύθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.Ωστόσο, δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Ανακοινώθηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε το ίδιο γρήγορα ενόψει της πολιτικής και δημόσιας αντίδρασης. Οι οργουελικές συνδηλώσεις ήταν τόσο προφανείς που λίγοι μπορούσαν να τις απορρίψουν.

Ίσως υπερεκτίμησαν το επίπεδο της πλύσης εγκεφάλου που επιτεύχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Πιθανότατα σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να ξεφύγουν με αυτό που ισοδυναμεί με σκίσιμο του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών μπροστά σε όλους, αλλά η ώρα για αυτού του είδους τη μετωπική επίθεση δεν ήταν ακόμη.

Αν μη τι άλλο, λειτούργησε εναντίον τους επειδή πολλοί υποψιάζονταν ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τη μεγάλη τεχνολογία για να λογοκρίνει και να ελέγχει τις αφηγήσεις, και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν παράσχει αναμφισβήτητα στοιχεία αυτής της πραγματικότητας. Έτσι, η προσπάθεια επισημοποίησης αυτής της παράνομης επιρροής απέτυχε εντελώς, προς το παρόν.

Ο «θεωρητικός συνωμοσίας» είναι μια συκοφαντία προπαγάνδας
Τα τελευταία χρόνια, οι όροι "θεωρία συνωμοσίας" και "θεωρητικός συνωμοσίας" έχουν γίνει γνωστοί όροι σε όποιον διαφωνεί με όποια τρελή ιστορία τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ως γεγονός.

Λίγοι φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι χρησιμοποιώντας αυτούς τους όρους, έχουν ξαναπέσει στις παλαιότερες μεθόδους προπαγάνδας που υπάρχουν: όταν δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τα γεγονότα με επιχειρήματα, απλώς κάνετε επίθεση (με μασονικές φράσεις) αν δεν φάει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση έστω ένας που λέει το συνωμοσιολόγος για παραδειγματισμό δεν θα αλλάξει κατι, επίσης όσοι λενε το φασίστας / ναζι ( αλλες δυο μασονικές λέξεις ) για δημοσιάς υποκίνησης φυλετικου μίσους γιατι αυτο σημαίνουν .

Το να βάζεις κανεις τους ανθρώπους να φαίνονται ανόητοι, αδαείς, ευκολόπιστοι ή ανίκανοι είναι κλασικές στρατηγικές επίθεσης προπαγανδιστών που διαφορετικά δεν έχουν μπορουσαν να σταθούν. Πρόκειται για την ανάφλεξη των αρνητικών συναισθημάτων των ανθρώπων, κάτι που τους κάνει λιγότερο πιθανό να καθίσουν και να αξιολογήσουν και τις δύο πλευρές.

Επομένως, το να αποκαλούμε κάποιον «θεωρητικό συνωμοσίας» είναι μια στρατηγική που αποσκοπεί στο να φιμώσει τη διαφωνία γενικά και την αλήθεια ειδικότερα, ξεκάθαρη και απλή.

Όσον αφορά την υγεία, οι αναφορές για τον COVID-19 έχουν οδηγήσει τη λογοκρισία και τη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης σε νέα επίπεδα, υποβαθμίζοντας σχεδόν όλες τις προηγούμενες προσπάθειες προπαγάνδας. Δεν κρύβονται καν

Ο όρος "θεωρία συνωμοσίας" δημιουργήθηκε από τη CIA το 1967 για να αποκλείσει όσους αμφισβήτησαν την επίσημη εκδοχή της δολοφονίας του John F. Kennedy και αμφέβαλαν ότι ο δολοφόνος του, Lee Harvey Oswald, είχε ενεργήσει μόνος αφού ο Όλιβερ Στόουν μοιράστηκε αξιόπιστα στοιχεία ότι η CIA βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του JFK.

Όταν πρόκειται για την ένεση για τον COVID, για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπάνησε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του κοινού και την αποδοχή των ενέσεων χρησιμοποιώντας τα κύρια μέσα ενημέρωσης.Σε αντάλλαγμα για αυτόν τον μισθό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επέκριναν λυσσαλέα όποιον αμφισβήτησε τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι ήταν "ασφαλής και αποτελεσματικός" ως τρελός θεωρητικός συνωμοσίας, αρνητής της επιστήμης που αγνοεί την επιστήμη, επικίνδυνος παράγοντας παραπληροφόρησης.Η οτι εχει προσωπικό κέρδος.

Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης δεν αντιμετώπισαν ποτέ πραγματικά τα δεδομένα που έδειχναν ότι η αφήγηση ήταν γεμάτη τρύπες και αντιφάσεις.

Η μηχανή της προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προσπαθώντας να ελέγξει όλες τις πτυχές και να κλείσει όλους όσους λένε την αλήθεια, για να μην προσέξει ο πληθυσμός οτι παει στο γκρέμο οικειοθελώς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications