Η «πανούκλα» των ξαφνικών θανάτων και το θράσος των συμμοριτών : Η 26χρονη αστυνομικός που πέθανε στο περιπολικό

Ο αιφνίδιος θάνατος της 26χρονης αστυνομικού, Χαρούλας Κανέλλου, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της αλλά και τους κατοίκους από τον τόπο καταγωγή της στο χωριό Κόφτρα Αναλήψεως της Ναυπάκτου.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό όταν τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης περιπολίας μαζί με έναν συνάδελφό της, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Τα μηνύματα στήριξης προς τους γονείς της και τις αδερφές της, είναι πολλά.

Ξεχωρίζει το κείμενο που έγραψε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας «Η Μανανερού» στον οποίο πρόεδρος είναι ο πατέρας της 26χρονης Χαρούλας.

«Ανήμερα τ’Αη-Λιος στις 20 του Αλωνάρη μας ήρθε το θλιβερό μαντάτο. Ένα πανέμορφο,ολόδροσο και χαμογελαστό κορίτσι, ένας σπάνιος άνθρωπος, δε θα είναι πια μαζί μας.

Η αγαπημένη μας Χαρά, το πιο ζωντανό κύτταρο του συλλόγου μας, κόρη του προέδρου μας Γιάννη Κανέλλου, πέρασε τις πύλες της αιωνιότητας. Και ξαφνικά σκοτείνιασαν τα πάντα. Έφυγε η Χαρά και χάσαμε τη χαρά μας. “ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ”.

Είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πως ένας άνθρωπος δραστήριος, ενεργητικός, γεμάτος ζωντάνια που γέμιζε με την παρουσία του τον τόπο και τις καρδιές όλων μας, δε θα βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Χαρά μας, πάνω που άρχιζες το μεγάλο ταξίδι της ζωής, φορτωμένη με πολλά προσόντα και όνειρα, πέταξες για την αιωνιότητα. Με πανεπιστημιακό πτυχίο στην εκπαίδευση προσελήφθης στην αστυνομία κατόπιν εξετάσεων, στην υπηρεσία Ειδικών Αποστολών.

Κυρίως αυτό που σε διέκρινε ήταν η αστείρευτη διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Με πολλή όρεξη και πρωτοποριακές ιδέες πρωτοστατούσες πάντοτε στο νεοσύστατο σχετικά σύλλογό μας, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την εικόνα και τη ζωή της μικρής κοινωνίας μας. Σε λίγες μέρες θα είχαμε την ετήσια καλοκαιρινή σύναξη του συλλόγου μας.

Όμως ο πρόωρος χαμός σου ανατρέπει όλα τα σχέδια και κυρίως γεμίζει με ανείπωτη θλίψη και αβάσταχτο πόνο τους γονείς και τις αδερφές σου.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ο καλός Θεός να σε κατατάξει εν χώρα ζώντων, γιατί, Χαρά, στον άνθρωπο με τα απέραντα αισθήματα αγάπης για το συνάνθρωπο, βρίσκει πλήρη εφαρμογή το βιβλικό: “Δικαίων ψυχαὶ ἐν χειρὶ Θεοῦ, καὶ οὐ μὴ ἅψηται αὐτῶν βάσανος”.

Στους γονείς και στις αδερφές σου εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια του συλλόγου μας και ευχόμαστε την εξ’ύψους παρηγοριά. Αποχαιρετώντας την αγαπημένη μας Χαρά για το μεγάλο ταξίδι, θέλουμε να της πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφερε στη σύντομη ζωή της.

Στη μνήμη μας θα παραμένει πάντα ζωντανή η χαμογελαστή και ευγενική μορφή της, γιατί οι ξεχωριστοί άνθρωποι μένουν για πάντα στις καρδιές των συνανθρώπων τους.

Αιωνία σου η μνήμη

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας «Η Μανανερού»

Η άτυχη κοπέλα ήταν σε περιπολία μαζί με συνάδελφό της σε περιοχές του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Από τη στιγμή που αισθάνθηκε πως κάτι δεν πάει καλά μέχρι την κατάρρευσή της μέσα στο περιπολικό, ο αστυνομικός κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να τη βοηθήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους του στο αστυνομικό τμήμα όπου έλαβε την εντολή να τη μεταφέρει το γρηγορότερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο αστυνομικός μετέφερε – μέσα σε λίγα λεπτά – την 26χρονη στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί την παρέλαβαν χωρίς σφυγμό, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό.

Σύμφωνα με πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η «πανούκλα» των ξαφνικών θανάτων και το θράσος των συμμοριτών σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους που μεταξυ αλλων πήραν και χιλιαδες ευρώ φανερά για να κανουν πλύση εγκεφάλου στους ηλίθιους που τις διαβαζουν υπερ μπολιασματων, και που βάζουν θανάτους που προκάλεσαν και οι ίδιοι σαν να μην τρέχει τίποτα,τέτοιο θράσος ούτε ο σατανάς δεν έχει και κάποιοι λενε μετα γιατι δεν εχουν τύψεις για αυτα που κανουν όταν οι ιδιοι επικροτούν αυτούς τους μισάνθρωπους παντού οχι μονο τις έγκυρες πήγες τους, άλλοι δεν καταλαβαινουν καν το μέγεθος της υποκρισίας γιατι δεν θα εχουν ούτε οι ιδιοι ηθική ,ειναι σαν να σπρώχνουν στο γκρεμό χιλιαδες και μετα να βγαίνουν οι ιδιοι και να λενε έπεσαν απο το γκρεμό μονοί τους και σκοτώθηκαν ας το κανουμε πρωτο θέμα να μας πατήσουν και like :

Άξιοι της μοιρας τους και οχι μονή σε αυτη την ζωή τους ειναι όσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες που ανήκουν στους ίδιους ελληνόφωνους ...φυσικά εβαλαν και την φώτο της οχι μονο για να εκμεταλλευτούν το θάνατο της απο ορδές κοιμισμένους που δεν εχουν ιδέα σε ποιους πατούν Like αλλα για να δουν τα αφεντικά τους αν το σχέδιο πάει καλα και η πανούκλα κτυπάει τα σωστά άτομα (κατι δικά μας τα τελευταία που ούτε καν μπορουν να καταλάβουν οι πολλοί ) Για την ιστορία έτσι στην google βγήκε και η σελιδα ψευδό-πατριώτη και ψευδό-ερευνητη που το παίζει και κατα του συστήματος που δεν πάει καν το μυαλό των πολλών οτι ειναι δούρειος ίππος και επιβεβαιώθηκε αυτο που φαίνονταν εδώ και χρόνια εκτός ότι κάνει προπαγάνδα σε θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης εκμεταλλεύεται και το δογματικό χριστιανικό πόπολο για να έχει ορδες ακολούθους στην ιστοσελίδα του και οχι μονο εχει «κονομήσει» και αλλιως και οποιος κατάλαβε κατάλαβε ποιον λέμε ,και δεν ειναι ο μόνος δούρειος ίππος , οι ελληνόφωνοι προσεγγίζουν Νεοέλληνες αυτού του τύπου που βγάζουν μάτι οτι ειναι πονηροί και ύπουλοι και οχι ερευνητές και δήθεν "κατα του συστήματος" (και αν τους ρωτησεις ποιοι ειναι συστημα κανουν την παπια), διοτι ειναι και μοχθηροί και ίδιοι και λενε στο όχλο αυτο που θελει να ακούσει, και τους παίρνουν με το μέρος τους οι ελληνόφωνοι ώστε να κανουν προπαγάνδα και στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης και στις ορδες που τους ακολουθούν, ώστε οι λίγοι που ψάχνουν να διαβαζουν αυτούς ως φωστήρες και οχι τους αληθινούς ερευνητές και μύστες γιαυτο εμειναν προβατα και αυτοί που δεν διαβαζουν εγκυρες πηγες τους αλλα ψευδο-φωστήρες επι σειρα ετών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications