Ο  Uri Geller ξανα κτύπησε: Οι εξωγήινοι θα σταματήσουν τους πυραύλους του Πούτιν!

Το αυτοαποκαλούμενο "μέντιουμ" Uri Geller που ανήκει στην γνωστη ράτσα στην light version, ο οποίος έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1970 λόγω της "ικανότητάς" του (αν δεν ηταν απατή, γιατι δεν ξανα κανει το ιδιο δημοσια τωρα που οι καμερες ειναι καλυτερες απο το 1970 και μπορει να φανει η απατη τους? ) να λυγίζει τα κουτάλια με τη «δύναμη της σκέψης» μονο αυτό μπορούν να κάνουν ? το γνήσιο ανθρωπινό γένος των ****** του θεϊκού γένους (ή αλλίως χρυσο γένος) μετακινεί βουνά με το να επηρεάσει την ύλη εκτός απο το να οδηγεί σκάφη και να ταξιδεύει στο χώρο και τον χρόνο μονο με «δύναμη της σκέψης» την τηλεπάθεια και την τηλεκίνηση και την ενεργεία vril, ο αυτοαποκαλούμενος "μέντιουμ" λοιπόν Uri Geller προσπαθεί να ανακτήσει την προηγούμενη δημοτικότητά του με την ρωσοφοβία.

Πριν από λίγες μέρες, τα βρετανικά ταμπλόιντ κυκλοφόρησαν τη «συνταρακτική» δήλωσή του ότι οι εξωγήινοι θα σταματούσαν τους ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους αν πετούσαν προς στη Δύση, αποτρέποντας την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Geller διαβεβαιώνει ότι οι εξωγήινοι θα χρησιμοποιήσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία. "Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούμε να σταματήσουμε την κυκλοφορία στη γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο και να καταστρέψουμε συστήματα ραντάρ. Εάν εμείς οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο με κυβερνοεπιθέσεις, τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα είναι ικανοί να κανουν οι εξωγήινοι!" .

"Οι εξωγήινοι δεν θα μας επιτρέψουν να μπούμε στην εποχή του πυρηνικού πολέμου. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να έρθουν στη Γη ειδικά για να εμποδίσουν τον Πούτιν να πατήσει το κόκκινο κουμπί, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι. Δείτε τις δυνατότητες του τρέχοντος κυβερνοχώρου πόλεμος και κατασκοπεία".

"Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί εξωγήινοι πολιτισμοί που παρακολουθούν τη Γη. Προέρχονται από εντελώς διαφορετικά μέρη στο σύμπαν. Έχουν πολύπλοκη γνώση που δεν μπορούμε να καταλάβουμε."

Ταυτόχρονα, αποσπώντας την προσοχή από τη Ρωσία και τον Πούτιν, ο Γκέλερ προβλέπει ότι αν οι εξωγήινοι αν θέλουν να πετάξουν κοντά μας, τότε αυτή δεν θα είναι μια εχθρική αποστολή, αλλά κάτι φιλικό.

«Αν ήταν εχθρικοί απέναντί μας, θα μας είχαν καταστρέψει εδώ και πολύ καιρό» .

Ο Geller προβλέπει ότι οι εξωγήινοι θα μας επισκεφτούν τα επόμενα 5 χρόνια και θα προσγειωθούν σε ένα συμβολικό μέρος, όπως το νησί του Πάσχα ή ανάμεσα στις πυραμίδες της κοιλάδας της Γκίζας.

Ο Uri Giller πάντα δήλωνε ότι το χάρισμά του για τηλεπάθεια και τηλεκίνηση είναι πραγματικό και ότι η CIA τον δοκίμασε και το βεβαιώθηκε αυτο θα έλειπε η μασόνο-cia τους να πει κατα του. Διαβεβαιώνει ότι το 1991 κλήθηκε ξανά από τις αρχές των ΗΠΑ να τους βοηθήσει με την υπογραφή της Συνθήκης για τη μείωση των πυρηνικών όπλων από τους Ρώσους, δήλωσε μάλιστα ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη του μυαλού του για να πείσει έναν από τους ανθρώπους στη ρωσική πλευρά να υπογράψει αυτά τα έγγραφα..

Επειδή ανήκει στην light version προφανώς δεν ξέρει κάποια πράγματα , και επίσης ότι υπάρχουν άλλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή , (αυτούς που οι χριστιανοί αποκαλούν ως κακούς της λευκής αδελφότητας ) να πάρουν πίσω την δημιουργία τους την ίδια την Γη απο το κακό και τις φυλές του που θα αφανιστούν απο την επιφάνεια της Γης, επειδή ειναι εισβολείς κατακτητές και καταστρέφεις (όπως είχε παραδεχθεί και πριν 100 χρονια ένας απο την ράτσα του κακού αλλα αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς ), και επειδή η αποπήρα ανακατάληψης του πλανήτη πριν 100 χρόνια με ειρηνικό τρόπο απέτυχε, γιατι οπως λενε και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) "οι δυνάμεις των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος" αυτά γιατί δεν ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" για τους πιστούς άραγε? έχει προσέξει κανεις τι ακριβώς γράφουν εδώ? κάλο ειναι λοιπόν κάποιοι κολλημένοι, δοματικοί, χριστιανοί , πατριδοκάπηλοι και λοιποί "έξυπνοι " να ρωτήσουν τον εαυτό τους με ποιους ειναι και οχι εμας με ποιους είμαστε, εμείς ξέρουμε με ποιους είμαστε και σε τι γενος ανήκουμε εχουμε το γνώθι σαυτόν, αυτοί ξέρουν με ποιους ειναι?.

Η τελική μάχη αναμεσα στο καλο και το κακο δεν εχει τελιωσει οπως νομιζουν, η κατάλληλη στιγμή δεν απέχει πολύ περίπου αλλα 500 -1000 χρόνια αλλα στο μη υλικό κόσμο δεν υπάρχει χρόνος όποτε ειναι σαν να περιμένουν μερικά λεπτά..όσοι δεν καταλαβαινουν τίποτα από αυτά πρόβλημα τους ας φρόντιζαν να ανεβούν πνευματικά καθώς μπορεί να γευτούν και οι ιδιοι τον αφανισμό τους απο τον υλικό κόσμο σε επόμενες ζωές τους, μέχρι τοτε μπορουν να πιστεύουν οτι θα έχουν πεθάνει και θα ειναι στο παράδεισο οτι δηλαδη δεν τους άφορα το θέμα(!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications