Κόρινθος: Οργισμένοι υγειονομικοί σε αναστολή γιούχαραν τον Πλεύρη που παριστάνει  τον Υπουργό Υγείας

Ο υπουργός Υγείας , επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Τα «άκουσε» από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού.

Στον προαύλιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, οι οποίοι τον… υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα. Στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις της αστυνομίας.

Επί ευκαιρία μπήκαμε στην wikipedia των συμμοριτών για να δούμε τι γράφουν για αυτόν οι ελληνόφωνοι ενδιαφέρον έχουν τα εξής σημεία :

Ο Θάνος Πλεύρης είναι γιός του θεωρητικού της Άκρας δεξιάς στην Ελλάδα, Κωνσταντίνου Πλεύρη, απόφοιτος των Πανεπιστημίων Αθηνών και Χαϊδελβέργης, με διδακτορικό δίπλωμα και ειδίκευση στο Ιατρικό Δίκαιο.

Στη δικηγορία έχει γίνει περισσότερο γνωστός ως συνήγορος υπεράσπισης του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη, στη δίκη που έγινε για το ρατσιστικό περιεχόμενο του βιβλίου του, «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» αλλά και ως μέλος της υπερασπιστικής ομάδας των αστυνομικών στη δίκη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, θέση από την οποία τελικά αποχώρησε λόγω της υπουργοποίησης του.

Ο Θάνος Πλεύρης θεωρείται ένα από τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα της Ν.Δ. αφού οι κατά καιρούς θέσεις του έχουν ταυτιστεί με αυτές του πατέρα του ειδικά αλλά και της ακροδεξιάς γενικότερα. Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του για το λαθρομεταναστευτικό, τους αλλόθρησκους πρόσφυγες, τη Βόρεια Ήπειρο, τους Εβραίους έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις κατά καιρούς. Ωστόσο, για τις αντισημιτικές του απόψεις φαίνεται να έχει μετανιώσει, αφού μετά από αίτημα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, ζήτησε δημόσια συγνώμη την ημέρα της ανάληψης των υπουργικών του καθηκόντων.

θεωρητικού της Άκρας δεξιάς ?
"Ρατσιστικό περιεχόμενο" του βιβλίου «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» ? στο μεταξύ έλεγε αυτα που εχουν πει οι ιδιοι κατα καιρούς (!)
Θέση από την οποία τελικά αποχώρησε λόγω της υπουργοποίησης του?
Αντισημιτικές του απόψεις ?
Ζήτησε δημόσια συγνώμη την ημέρα της ανάληψης των υπουργικών του καθηκόντων?
Αυτά γράφουν στην Βικιπαίδεια τους που φυσικά δεν προκαλούν εντύπωση σε κανέναν οχι ένα από αυτά αλλα όλα αυτά τα άνωθεν! να σημειωθεί επίσης πως όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες τέτοιες υποκριτικές ασυναρτησίες και λέξεις και φράσεις ταμπέλες κάπου εδω η λογική σηκώνει και χεριά και τα ποδιά δεδομένου πως οι μάζες έχουν συνηθίσει στην λογική του χάους και ελέγχονται με λέξεις και φράσεις σε νοητικό επίπεδο (και χωρίς τσιπακια), έπισης οι ίδιοι ελέγχουν τι θα βλέπουν οι μάζες σε facebook google απο το 2017 αλλα αν έχεις επίγνωση για αυτο και το πεις είσαι κακός "ρατσιστής αντισημίτης" και αν σε πουν αυτοί έτσι με αυτές τις λέξεις ταμπέλες αυτόματα εισαι ο κακός στα μάτια του όχλου, μιλαμε για την απόλυτη καταντια και πληρες ελεγχο των μαζων ακομα και πως θα σκεφτονται σε σημειο να χανουν εντελως την εννοια του ανθρωπου και του λογικου ον ,αυτος ο ιδιος ο οχλος που δεν έχει ιδέα πως οι ίδιοι μεσώ των άναρχο-goim τους έχουν συκοφαντήσει αυτή σελιδα και έχουν κάνει ιντερνετικο πόλεμό με καθε τρόπο ήδη απο την αρχή της από το 2015..

Όλα αυτά επειδή εμείς δεν ημαστε goim να μας ελέγχουν με λέξεις και φράσεις ταμπέλες ούτε με δόγματα και θρησκείες ουτε με την ψευτικη ιστορια τους, και γνωρίζουμε οχι μονο τι έκαναν και τι συνεχίζουν και κανουν αλλα και γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσιστής την εποχη του 30 και πολλά αλλα που οι πολλοι ούτε καν έχουν σκεφτεί... διότι το πρόβλημα των περισσότερων ειναι ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται εκτός οτι ειναι δογματικοί στα πάντα ...άρα το συμπέρασμα που βγήκε μετα απο όλα αυτα ειναι πως οι μάζες ειναι ηδη καταδικασμένες οχι μονο γιατι δεν μπορουν να ξεχωρίζουν το δίκαιο απο το άδικο άρα ελέγχονται πολύ εύκολα απο τους άνωθεν που τους στρέφει κατα των δίκαιων και όσων λενε την αλήθεια, αλλα και επειδή έχουν σημιτικό τρόπο αντίληψης γιαυτό και διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους στο internet ..δηλαδή εξ ορισμού αντιμετωπίζουν την μαζα ως ανεγκέφαλο πρόβατο οχι άπλα ως πρόβατο (ακομα και το πρόβατο έχει κάποια στοιχειώδες λογική ) αλλιως δεν θα έλεγχαν τα αποτελέσματα στην αναζήτηση google ούτε θα εκαναν μειωμένη σκόπιμη απήχηση στο facebook σε ανεξάρτητες σελίδες κτλ κτλ κτλ .....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications