Συμμορία αλβανών δολοφόνησε τον άνδρα στο μπαρ στη Ραφήνα

Συμμορία αλλοδαπών αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία του Δημήτρη Kόρδα στο Sante Rock Bar τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Η δολοφονία έγινε πριν τις 2 τα ξημερώματα, διότι η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ ήταν λίγα λεπτά αργότερα. Δεν μιλάμε για κάποια συμπλοκή, αλλά για στυγνή δολοφονία, αφού οι Αλβανοί ήταν πέντε και είχαν στήσει ενέδρα στον άτυχο άνδρα με σκοπό να τον σκοτώσουν.

Οι μαρτυρίες που πληθαίνουν, θέλουν τη συγκεκριμένη συμμορία να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής, υπό την ανοχή των αρχών που γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τους μαζέψουν. Ένα πέπλο τρόμου υπήρχε στη Ραφήνα, αλλά ουδείς ασχολείται. Με αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να δολοφονηθεί φρικτά λες και βρισκόμαστε στην Κολομβία ή στο Μεξικό.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα θέλουν τον δολοφονημένο Δημήτρη να βρίσκεται μόνος του εκείνη την ώρα στο μπαρ, άρα «να μη ζήτησε το λόγο» για παρενόχληση της συντρόφου του, όπως ήθελαν οι πρώτες πληροφορίες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάποια σύλληψη από την αστυνομία παρά το γεγονός ότι οι δράστες ήταν γνωστοί στην περιοχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications