Soros:με την απόφαση που ακυρώνει τη νόμιμη άμβλωση: Η ακύρωση του είναι μια επίθεση κατά των γυναικών και της δημοκρατίας παγκοσμίως

To χούφταλο που εμφανίζεται παντού ως χρηματοδότης των διεθνών συμμοριτών της γνωστής ράτσας και εγκληματικών οργανώσεων τους που ονομαζουν ΜΚΟ στην συμμορίες κτηνώδες βάρβαρων " ιδεολογίες" και παρακλάδια της μασονία τους "οργανισμούς " και οτι δηθεν αυτός κανει κουμάντο παντού και οχι οι κατα τόπους συμμορίτες της γνωστής φυλής που στην Ελλάδα τους βλέπουμε στο ίντερνετ πίσω απο ψεύτικα προφίλ και οχι μονο , μιλάει εξ ονόματος του Μπαφομέτ :

Ο Σόρος, ένας από τους κύριους χρηματοδότες των αμβλώσεων σε όλο τον κόσμο, ήταν έξαλλος με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ακύρωσε τη νόμιμη άμβλωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο: «Η ακύρωση του Roe v. Ο Γουέιντ είναι μια επίθεση στις γυναίκες και τη δημοκρατία παγκοσμίως», ανέφερε το "ίδρυμα " του , η Ανοιχτή Κοινωνία, σε ανακοίνωσή του, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με μια πινακίδα που αναφέρει «η άμβλωση είναι απαραίτητη».

«Η σημερινή απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι μια επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία που θα έχει επιζήμιο αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο», είπε, προσθέτοντας: «Με τα σημαντικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν ήδη όσοι αναζητούν πρόσβαση στην αναπαραγωγική φροντίδα στις ΗΠΑ, αυτή η απόφαση δεν θα θα αυξήσει εκθετικά μόνο τον αριθμό των ανθρώπων που επηρεάζονται, αλλά θα βλάψει περαιτέρω τις κοινότητες που συστημικά απέτυχαν από τα συστήματα υγείας, ειδικά τις κοινότητες έγχρωμων και φτωχών γυναικών».

«Η απόφαση της πλειοψηφίας όχι μόνο θα προκαλέσει ανείπωτη ζημιά στις γυναίκες και τις οικογένειες στις ΗΠΑ, αλλά θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, να ανατρέψει τα σκληρά κέρδη σε άλλα έθνη και να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς», είπε η Ιουδαία Laleh Ispahani του Open Society-US

Η Ανοικτή Κοινωνία παραπονέθηκε ότι «Πάνω από 50 χώρες έχουν αυστηρούς περιορισμούς. Και σε χώρες όπως η Πολωνία, η παραίτηση των βασικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στην πρόσβαση στην άμβλωση, συνοδεύτηκε από την άνοδο της αυταρχικής ηγεσίας».

Αλλά ο Σόρος ήταν επίσης αισιόδοξος για τους «φεμινιστικούς αγώνες» στη Λατινική Αμερική: «Αλλά υπάρχουν και σημάδια ελπίδας. Την τελευταία δεκαετία, οι αφρικανικές χώρες όπως το Μπενίν έχουν ανατρέψει ή χαλάρωσαν τους νόμους περί αμβλώσεων της αποικιακής εποχής, ενώ κράτη της Λατινικής Αμερικής όπως η Αργεντινή, η Κολομβία και το Μεξικό έχουν προχωρήσει προς την αποποινικοποίηση. Στην Κολομβία, για παράδειγμα, φεμινίστριες δικηγόροι και ομάδες υπεράσπισης κέρδισαν εξαιρέσεις από την γενική απαγόρευση των αμβλώσεων στη χώρα το 2006. Μέχρι το 2022, είχαν κερδίσει υποθέσεις που αποποινικοποιούσαν όλες τις αμβλώσεις πριν από την 24η εβδομάδα κύησης. Στο Μεξικό, οι ομάδες υπέρ της επιλογής και οι στρατηγικές προσπάθειες δικαστικών διαφορών είχαν ως αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο του Μεξικού να αποποινικοποιήσει τις αμβλώσεις το 2021. Στην Αργεντινή...

«Η Open Society είναι περήφανη που επενδύει στη βάση και σε εθνικές οργανώσεις για τα δικαιώματα αναπαραγωγής που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και παγκοσμίως. Σήμερα, αυτές οι ομάδες αντιμετωπίζουν μια άνευ προηγουμένου πρόκληση στις προσπάθειές τους στις κοινότητες που υπηρετούν. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους για να απορρίψουμε νέες προσπάθειες άρνησης και κατάργησης των μακροχρόνιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Προφανώς όταν κάποια κοιμισμένη κανει παιδιά με συγκεκριμένες ράτσες δεν θα κάνουν αμβλώσεις αφου θα ξερουν οτι θα γεννησεί goim ετσι και αλλιως δεν εχουν ιδεα απο φυλες και τι γινεται..

Μέχρι να γίνουν όλοι σαν αυτούς που διαβαζουν την φωνή του Μπάφομετ στο ίντερνετ ως αξιοπιστες και ανεξαρτητες πηγες που μεταξύ άλλων παρουσιάζουν τα αλλα ορκ τους στην Αμερική ως απλούς πολίτες θα έχουμε φύγει από αυτό άθλιο κόσμο χωρις να καταφερουν να μας μετατρεψουν σε goim, και απο την πολύ δημοκρατία τους της εμφανίζει στην πρώτη θέση στην Google όταν έχουν εξαφανίσει ανεξάρτητες πήγες :

ΥΓ: Όσοι πατούν Like σε όλες αυτές μην κλαψουρίζουν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο ...

Post A Comment:

1 comment

stergios triantafyllouείπε...

Οταν ο Σορος μιλαει υπερ της αμβλωσης τοτε εγω πλεον βγαζω το καπελλο στους 9 αμερικανους δικαστες που ψηφισαν το ιδιο και αντιθετα με τις αποφασεις του Διεθνους Σιωνισμου που επιζητει χαος και διαλυση των κοινωνιων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications