Η πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer  προκάλεσε τον θάνατο μιας 36χρονης μητέρας, σύμφωνα με έρευνα παθολόγου

Μια οικογένεια άκουσε σοκαρισμένη σήμερα τον παθολόγο της που αποκάλυψε την ανάλυσή του ότι η μητέρα δύο παιδιών πέθανε από σπάνιες επιπλοκές από το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer.

Η μεταθανάτια εξέταση της σορού της Dawn Wooldridge, 36 ετών, δεν είχε καταλήξει από τι πέθανε.Αλλά σήμερα, μια έρευνα αποκάλυψε ότι ο απροσδόκητος θάνατος, ο οποίος ήρθε 11 ημέρες μετά την πρώτη ένεση για τον Covid, δείχνει πως ο θάνατος πιθανότατα προκλήθηκε από εμβολιασμό.

Η Wooldridge βρέθηκε νεκρή στο σπίτι από τον αδερφό της τον περασμένο Ιούνιο, αφού δεν πήγε να πάρει τον πεντάχρονο γιο της από το σχολείο εκείνη την ημέρα.

Η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, του αδερφού και της κουνιάδας της, και των θετών γονιών της παρευρέθηκαν στην έρευνα στο Ρέντινγκ.

Σε δήλωσή του, ο σύζυγος της κυρίας Wooldridge, Ashley, είπε: «Γνωριστήκαμε διακοπές και παντρευτήκαμε ήμασταν εφτά χρόνια φέτος».

«Είχαμε τον γιο μας πριν από σχεδόν έξι χρόνια και την κόρη μας μόλις πριν από δύο χρόνια. Όταν μεγαλώσουν αρκετά, θέλω να του πω πώς πέθανε η μητέρα τους. Το μόνο πράγμα που συνέβη όταν πέθανε ήταν ότι της έκαναν το εμβόλιο Covid πριν πεθάνει.»

Το κοινό άκουσε πώς η τελευταία μέρα της είχε ξεκινήσει κανονικά.Είχε αφήσει το γιο της στο σχολείο το πρωί, είχε επισκεφτεί μια φίλη της για καφέ και είχε μιλήσει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο το απόγευμα.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι τα ιατρικά αρχεία της κυρίας Wooldridge επιβεβαίωσαν ότι είχε λάβει την πρώτη της ένεση Covid-19 στις 4 Ιουνίου.

Ο Δρ Sukhvinder Ghataura δήλωσε ότι η αυτοψία έδειξε ότι η κα Wooldridge ήταν υγιής τη στιγμή του θανάτου της και ότι η τοξικολογική έκθεση δεν είχε βρει σημάδια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Το μόνο που παρατηρήθηκε ήταν μια φλεγμονή της καρδιάς, υγρό στους πνεύμονες και ένας μικρός θρόμβος στους πνεύμονες. Όλα αυτά, μαζί με την ακανόνιστη έμμηνο ρύση και τα παράπονα για πόνο στη γνάθο και το χέρι τις μέρες μετά το εμβόλιο, όπως υπέδειξε ο παθολόγος, σχετίζονταν με μυοκαρδίτιδα.

Ιατροδικαστής: «Σε σχέση με τις πιθανότητες, είχε προβλήματα σχετικά με τους εμβολιασμούς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο οποίο μπορώ να στηριχτώ. Είναι ο πιο πιθανός λόγος, στο συμπέρασμά μου. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι η Dawn πέθανε ως απάντηση στο εμβόλιο Covid».

Ο σύζυγος της έμεινε εμφανώς έκπληκτος στο δωμάτιο του ιατροδικαστή .Ο αδερφός της ρώτησε τον παθολόγο: «Πιστεύεις ότι θα ήταν ακόμα ζωντανή αν δεν είχε εμβολιαστεί;

Ο Δρ Ghataura απάντησε, «Είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά θα έλεγα ναι. Θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της».

Ολοκληρώνοντας την έρευνα, η βοηθός του ιατροδικαστή Alison McCormick είπε: «Η Dawn ήταν μια 36χρονη παντρεμένη γυναίκα. Ο σύζυγός της Ashley και τα μέλη της οικογένειάς της είναι εδώ σήμερα .Ήταν μητέρα πλήρους απασχόλησης. Δεν είχε σημαντικό ιατρικό ιστορικό και δεν έπαιρνε φάρμακα όταν πέθανε. Έλαβε τον πρώτο της εμβόλιο Pfizer στις 4 Ιουνίου 2021 και οι επόμενες εξετάσεις έδειξαν ότι οι περίοδοι της έγιναν ακανόνιστες.

Ανέφερε επίσης πόνο στο χέρι και στο σαγόνι. Στις 15η Ιουνίου 2021 ήταν μια κανονική μέρα για εκείνη. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ήταν άρρωστη εκείνη την ημέρα.Πήγε το πρωί τον γιο της στο σχολείο και πήγε για καφέ με μια φίλη της. Εκείνο το απόγευμα είχε μια κλήση 15-20 λεπτών με τη μητέρα της.

Ωστόσο, δεν πήρε τον γιο της από το σχολείο. Ο αδερφός της πήγε στο σπίτι όπου την είδε μπρούμυτα, σωριασμένη στο πάτωμα. Ήταν στο μπάνιο πριν καταρρεύσει.Με τη βοήθεια ενός ντόπιου οικοδόμου, αποκτήθηκε πρόσβαση στο σπίτι και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής. Η αστυνομία και οι διασώστες αντέδρασαν γρήγορα, αλλά παρά τις προσπάθειές τους, η ζωή της δεν μπόρεσε να σωθεί είχε πεθάνει στο σπίτι της την ίδια μέρα.

Μετά το θάνατό της, πραγματοποιήθηκε τοξικολογική εξέταση και νεκροψία, και ο Δρ Ghataura είπε αρχικά ότι δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου της , δηλώνοντας ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας ήταν «αβέβαια».

«Σήμερα άκουσα τον Δρ Ghataura εξέφρασε μια αλλαγή γνώμης ότι, σε σχέση με τις πιθανότητες, είναι πιο πιθανό να πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα λόγω του πρόσφατου εμβολιασμού της για το Covid-19 .

Δίνω το αφηγηματικό συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από οξεία μυοκαρδίτιδα, λόγω πρόσφατου εμβολιασμού κατά του Covid-19. Ashley, θα έχεις κάτι να πεις στα παιδιά σου για να εξηγήσεις γιατί η μητέρα τους πέθανε τόσο ξαφνικά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications