Patrick Wood:  «Υπάρχει μια ατζέντα για την εφαρμογή του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού»

Η «πανδημία» του COVID ήταν ένα πραξικόπημα από την τεχνοκρατική ομάδα πίσω από την παγκόσμια ατζέντα εξαγορών, γνωστή ως The Great Reset.

Η Μεγάλη Επαναφορά εισήχθη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο συνδέεται στενά με τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η ατζέντα τους είναι να εφαρμόσουν έναν παγκόσμιο τύπο ολοκληρωτισμού που βασίζεται σε τεχνοκρατικές και υπερανθρωπιστικές ιδεολογίες. Μέρος αυτού του σχεδίου περιλαμβάνει επίσης τον ανασχεδιασμό και τον έλεγχο όλων των μορφών ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Αν και η εξωτερική έκφραση της τεχνοκρατίας θα εμφανίζεται ως ολοκληρωτισμός, το κέντρο ελέγχου δεν είναι ένα άτομο , η τεχνοκρατία βασίζεται στον έλεγχο μέσω της τεχνολογίας και των αλγορίθμων. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά. Εν ολίγοις, δεν θα υπάρχει άτομο που να κατηγορεί ή να λογοδοτεί. Ο «δικτάτορας» είναι ένας αλγόριθμος

Η τεχνοκρατία είναι μια αφύσικη, επινοημένη μορφή οικονομίας που εκφράζεται ως ολοκληρωτισμός και απαιτεί κοινωνική μηχανική για να λειτουργήσει. Οι τεχνοκράτες στο παρελθόν όριζαν την τεχνοκρατία ως την επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής. Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του συστήματος.

Ο Πάτρικ Γουντ, ένας τακτικός επισκέπτης, έχει περάσει δεκαετίες μελετώντας την τεχνοκρατία, ένα φτιαγμένο οικονομικό σύστημα που προσπαθεί να εφαρμόσει η παγκόσμια κλίκα σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα πήρε συνέντευξη από το The Defender, το ενημερωτικό δελτίο Children's Health Defense.

«Μακάρι να υπήρχε περισσότερος λόγος, αλλά αυτό είναι», λέει ο Wood. «Αυτό είναι το θέμα της ημέρας. Αυτό πρέπει να γνωρίζουν και να κατανοούν οι άνθρωποι.

«Αν πρόκειται να πολεμήσουμε αυτόν τον σχεδόν αόρατο εχθρό, πρέπει να αναγνωρίσουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία άμυνα ή επίθεση για να το απωθήσουμε αν δεν ξέρουμε ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός και τι σκέφτονται, τι έχουν στο κεφάλι τους».

Ο COVID ήταν το πραξικόπημα της τεχνοκρατίας
Ενώ η κρίση του COVID έφερε τους περισσότερους σε κατάσταση σύγχυσης, ο Wood δεν εξεπλάγη από την αλυσίδα των γεγονότων που τελικά έλαβαν χώρα. Ακολουθούσε την τρομοκρατία για την κλιματική αλλαγή, και μόλις οι ίδιοι άνθρωποι που προώθησαν την κλιματική τρομοκρατία ξεπήδησαν στη ζώνη του COVID, ήξερε ότι ήταν συνδεδεμένοι και ότι ο COVID επρόκειτο να προωθήσει το τεχνοκρατική ατζέντα.

Τα ίδια ελαττωματικά μοντέλα υπολογιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή θα μας σκοτώσει όλους χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να υποκινήσουν τον πανικό σχετικά με τη φονικότητα του COVID. Σύμφωνα με τους συναγερμούς για την κλιματική αλλαγή, η ανθρωπότητα θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης πριν από 10 χρόνια. Κι όμως εδώ είμαστε. Τα μοντέλα COVID επίσης απέτυχαν.

«Εκείνη την εποχή [αρχές του 2020], είπα ότι πρόκειται για πραξικόπημα της τεχνοκρατίας. Επιτέλους κάνουν τη μεγάλη παγκόσμια κίνησή τους για να κάνουν αυτό που έλεγαν ότι θα κάνουν εδώ και καιρό. Τώρα, στην πραγματικότητα το κάνουν πραγματικότητα, οπότε το ονόμασα πραξικόπημα από την αρχή», λέει ο Wood.

Δυστυχώς, για να αναφέρω τον συν-συγγραφέα των προηγούμενων βιβλίων του Wood, Anthony Sutton, μόνο το 2% των ανθρώπων έχουν κριτική σκέψη, το 8% των ανθρώπων πιστεύουν ότι μπορούν να σκεφτούν και το 90% προτιμά να πεθάνει παρά να σκεφτεί. Αυτή η εσκεμμένη άγνοια εξηγεί γιατί μόνο το 10% ενός δεδομένου πληθυσμού, κατά μέσο όρο, δεν πέφτει σε ύπνωση στην μαζική εκπαίδευση .

Με τα λόγια και τις πράξεις τους, μπορείς να τους γνωρίσεις.Ποιος λοιπόν υποκίνησε αυτήν την παγκόσμια επανάσταση; Ποιος τραβάει τα νήματα; Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός; Δεν είναι ο πληθυσμός. Δεν είναι καν ένα συγκεκριμένο έθνος. Είναι ένας όμιλος πλούσιων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Αλλά έχουν κοινή φιλοσοφία, ιδεολογία και ατζέντα.

«Αυτό που συμβαίνει ονομάζεται Μεγάλη Επαναφορά του πλανήτη. Η Μεγάλη Επαναφορά έχει γίνει συνθηματική φράση. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα τι σημαίνει, αλλά προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο και συνδεδεμένο με τα Ηνωμένα Έθνη.

Αυτή η ελίτ αντιπροσωπεύει σε μείγμα όλους τους ανθρώπους που ήταν αρχικά στην Τριμερή Επιτροπή τη δεκαετία του 1970. Είναι το ίδιο είδος ανθρώπων, η ίδια ατζέντα για να μεταμορφώσουν τον κόσμο. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν ενορχηστρώσει όλο αυτό και είναι αυτοί που το οδηγούν αυτή τη στιγμή.

Είναι εύκολο να εντοπιστούν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Μπορείτε να δείτε τους Klaus Schwabs και τους Bill Gate και τις χιλιάδες εταιρείες που ανήκουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Όλοι έχουν διευθύνοντες συμβούλους, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κ.λπ., που είναι μέρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Είναι αρκετά εύκολο να τα αναγνωρίσουμε σήμερα.

Η ιδέα του The Great Reset είναι η πλήρης μεταμόρφωση της κοινωνίας και των ατόμων που ζουν σε αυτήν την κοινωνία. Μιλούν για αυτή την τεχνοκρατική εξαγορά, αφενός για να μεταρρυθμίσουν την κοινωνία, δηλαδή τις δομές της κοινωνίας, τους θεσμούς, αλλά και για την αναδιάρθρωση της ίδιας της ανθρωπότητας. Χρησιμοποιείται δηλαδή η συγχώνευση της τεχνολογίας με την ανθρώπινη υπόσταση, με το κρέας, η αλλαγή του γενετικού κώδικα, Humanity 2.0, H+. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πόσο κακό είναι όλο αυτό, και είναι όλα απρόσκλητα. Κανείς δεν το ζήτησε, απλώς το έκαναν. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε: αυτό δεν προέκυψε από το πουθενά ή έπεσε από τον ουρανό από το διάστημα. Αυτό ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό».

Η Ατζέντα 21 έθεσε τα θεμέλια
Το 1992 δημιουργήθηκε η Ατζέντα 21. Εκεί περιγράφηκε ανοιχτά αυτό το δόγμα. Η Ατζέντα 21 και η Συνέλευση για τη Βιοποικιλότητα που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα ήταν η ατζέντα του 21ου αιώνα. Όπως εξήγησε ο Wood, η Ατζέντα 21 ήταν κομβικής σημασίας καθώς παρουσίαζε όλα τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σήμερα. Απλώς κανείς δεν πρόσεχε πραγματικά πού πήγαιναν τα πράγματα, τις τελικές συνέπειες όλων αυτών. Φυσικά, όσοι είδαν τη γράφει απομυθοποιήθηκαν ως «τρελλοί συνωμοσιολόγοι».

Σήμερα και οι τεχνοκράτες κινούνται προς τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα. Ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, Tal Zaks, για παράδειγμα, δήλωσε ότι η Moderna, μια εταιρεία ανάπτυξης του mRNA για τον COVID-19, . Περιέγραψε τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα ως λειτουργικό σύστημα και αν μπορείτε να αλλάξετε αυτό το λειτουργικό σύστημα εισάγοντας μια νέα γραμμή κώδικα ή αλλάζοντας μια γραμμή κώδικα, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας του λειτουργικού συστήματος.

Από το 1992, έχει δημιουργηθεί νομοθεσία για την προστασία της Big Pharma. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ατζέντα 21 του 1992 ήταν ένα προπραξικόπημα. Έβαλαν τις βάσεις τότε για να προστατεύσουν τις αναδυόμενες βιομηχανίες φαρμάκων και βιοτεχνολογίας που ήξεραν ότι έρχονταν. Και, σήμερα, διακυβεύεται η ίδια η γενετική σύνθεση της ανθρωπότητας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications