Οι εξωγήινοι χρειάζονται ανθρώπινες ψυχές;

Η κλοπή ψυχών από ανθρώπους είναι μια ελάχιστα γνωστή και πολύ απαίσια πτυχή των απαγωγών από εξωγήινους. Υπάρχουν τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες ιστορίες για απαγωγές από εξωγήινους, και αυτές είναι μόνο αυτές που έχουν δημοσιοποιηθεί, δηλαδή οι πληγέντες δεν φοβήθηκαν να μιλήσουν γι' αυτό. Κάποιοι προτείνουν ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες απαχθέντες σε κάθε (!) χώρα.

Οι τυπικές λεπτομέρειες μιας απαγωγής περιλαμβάνουν τη μεταφορά του ατόμου στο σπίτι του (συχνά στην κρεβατοκάμαρα) ή στο δρόμο με ένα αυτοκίνητο, τη μεταφορά του σε διαστημόπλοιο, μια ιατρική εξέταση (συχνά πολύ επώδυνη), τη διενέργεια εξετάσεων, έναν μικρό διάλογο μεταξύ τον απαχθέντα και με τους απαγωγείς και μετά επιστρέφουν με σβησμένη μνήμη.

Μερικές φορές περιλαμβάνονται άλλες πτυχές προβολή υβριδικών παιδιών, «περιηγήσεις» στη βάση των εξωγήινων και ιστορίες εξωγήινων σχετικά με τις ανησυχίες τους για το μέλλον της Γης .

Και υπάρχει ένα ακόμα μέρος τέτοιων ιστοριών, μικρό, αλλά ίσως το πιο τρομερό, που κατά τη διάρκεια των απαγωγών, όντα από άλλους κόσμους απορροφούν μερικώς ή πλήρως τις ανθρώπινες ψυχές. Υποτίθεται ότι το χρειάζονται για κάποιες ανάγκες και αυτά τα πλάσματα δεν έχουν τη δική τους ψυχή.

Πολλοί απλώς απορρίπτουν τέτοιες ιστορίες ή τις μελετούν με μεγάλη απροθυμία, γιατί "οι εξωγήινοι τρώνε τις ψυχές των ανθρώπων!" .Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη σε έναν άνδρα ονόματι Paul Inglesby το 1939. Εκείνη τη χρονιά, ο Inglesby προσβλήθηκε από ελονοσία και για κάποιο διάστημα βρισκόταν στα πρόθυρα της ζωής και του θανάτου. Και κατά την επόμενη λιποθυμία, άρχισαν ξαφνικά να του εμφανίζονται όνειρα-οράματα, πολύ πιο περίεργα από αυτά των άλλων ασθενών και πολύ πιο τρομερά από τον χειρότερο εφιάλτη.

Είδε εικόνες της Γης, πιθανώς στο μακρινό μέλλον, όπου σκάφη σε σχήμα δίσκου αιωρούνταν στον ουρανό. Αυτοί ήταν τυπικοί «ιπτάμενοι δίσκοι», αλλά το 1939 το φαινόμενο των «ιπτάμενων δίσκων» δεν είχε ανακαλυφθεί.

Κάτω στη Γη, όλες οι πόλεις καταστράφηκαν, τα πάντα κάπνιζαν σε μια ασφυκτική στάχτη, και όλο και περισσότερα τρομερά όπλα εκτοξεύονταν από αυτούς τους ιπτάμενους δίσκους, σκοτώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. Το 1939, υπήρχαν ακόμη λίγα χρόνια πριν από την εμφάνιση των πυρηνικών βομβών, και φυσικά ο Inglesby δεν ήξερε τι είδους τρομερό όπλο ηταν με τη μορφή ενός μεγάλου μανιταριού. Μόνο χρόνια αργότερα το κατάλαβε.

Αυτοί οι δίσκοι οδηγούνταν από κάποιες δαιμονικές οντότητες, σκοπός των οποίων ήταν να «απορροφήσουν μέσα τους» τις ψυχές των ετοιμοθάνατων ,σημείωση :ειναι παρόμοια ιστορια με την συγκομιδή ψυχών απο τους συμμορίτες της γνωστης φυλης ακόμα οικειοθελώς απο αφελείς υλιστές για να τους κάνουν διάσημους άφου πρώτα τους εκφυλισουν πνευματικά ωστε να γινει και αυτο κακο και κατάλληλο για την μετάγγιση του πνυματος , γιαυτό λενε οτι δεν υπάρχει τίποτα μετα το θάνατο,μαλιστα προ ετών εβαλαν τον "αρχισυντάκτη" της μασονικής σελιδας (που μονο οι κοιμισμένοι δεν εχουν καταλάβει οτι ανήκει στην γνωστη φυλη και ειναι πάρα πολλοί), να λέει εκ του πονηρού ότι κακός λενε "έφυγε" όταν πεθάνει κάποιος , οτι δηλαδή δεν υπάρχει πνεύμα και όλα αυτά γίνονται σε κοινή θεά, τα ίδια έλεγαν στο πόπολο στην σοβιετική ένωση επι Στάλιν οτι δεν υπάρχει πνεύμα ενώ εκαναν πειράματα για το πνεύμα και την συγκομιδή του ...

.Αυτές οι εικόνες ήταν τόσο τρομερές και τόσο αληθινές που όταν ο Inglesby ανάρρωσε από την ελονοσία, θυμόταν τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Και αυτά τα οράματα άλλαξαν τη μελλοντική του ζωή, έγινε πολύ ευσεβής και μετά έγινε ιερέας.

Στη δεκαετία του 1950, όταν όλοι γνώριζαν ήδη για την πυρηνική βόμβα, και ο πιλότος Kenneth Arnold μίλησε για το ότι έβλεπε μυστηριώδεις «ιπτάμενους δίσκους», ο Inglesby συνειδητοποίησε ότι τα τρομερά οράματά του δεν θα μπορούσαν να είναι απλώς παραισθήσεις από μια ασθένεια, αλλά μια πρόγνωση του μέλλοντος. Είδε ξεκάθαρα ότι οι εικόνες καταστροφής με σύννεφα μανιταριών στα οράματά του είναι 100% παρόμοιες με τις συνέπειες των εκρήξεων πυρηνικών βομβών.

Το 1978, ο Inglesby έγραψε ένα βιβλίο για τα οράματά του με τίτλο "The UFO and the Christian", όπου περιέγραψε λεπτομερώς όλα όσα είδε και ότι θα μπορούσε να είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το 1987, εκδόθηκε ένα βιβλίο της Whitley Strieber με τίτλο "Communion" (μπορεί να μεταφραστεί ως κοινωνία ή επικοινωνία). Σε αυτό, ο Strieber, συγκεκριμένα, περιέγραψε πώς επικοινωνούσε με απαχθέντες που ένιωθαν ότι κυριολεκτικά τους «έβγαλαν» από την ψυχή. Και τότε ο ίδιος ο Strieber επικοινώνησε με τους εξωγήινους και του είπαν ότι χρειάζονταν ανθρώπινες ψυχές για «επεξεργασία».

Το 1988, ο Strieber δημοσίευσε το βιβλίο "Transformation", όπου περιέγραψε ότι είμαστε ζώα για τους εξωγήινους, που εκτρέφουν εδώ για τις ανάγκες τους και ότι δεν μπορούμε να δούμε τα "μεγαλύτερα και πιο τρομερά νοήματα της ύπαρξης", όπως τα βοοειδή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι καλλιεργούνται για σφαγή.

Οι Γκρίζοι Εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα ψυχρά και πρακτικά όντα των οποίων το τρομερό καθήκον είναι να καρπωθούν και να χειραγωγήσουν τη ζωτική μας δύναμη - την ανθρώπινη ψυχή - για κακόβουλους και απαίσιους σκοπούς.» Ο Αμερικανός Νικ Ρέντφερν περιγράφει εν συντομία το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου.Ο Kerner περιγράφει τη θεωρία του στο βιβλίο ότι οι Γκρίζοι Εξωγήινοι είναι πολύπλοκα βιολογικά ρομπότ που δημιουργήθηκαν από έναν εξωγήινο πολιτισμό . Οι Γκρίζοι επιδιώκουν να νικήσουν τον θάνατο με αυτο που δεν έχουν : ψυχές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications