NASA: Τέλος τα UFO πλέον τα λέμε UAP    όταν επι δεκαετίες τα έλεγαν θεωρίες συνωμοσίας !

Που ειναι οι έξυπνοι με δείκτη νοημοσύνης κάτω απο το όριο (επιπεδου ζωου) να ζητήσουν συγνώμη που χλεύαζαν τετοια θέματα?

Τώρα που είδαν μέσα απο ανεξάρτητες πήγες ότι οι μάζες οχι μονο δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αλλα νομιζουν ότι το θέμα δεν τους άφορα, εχουν πολύ σοβαρά θέματα να ασχοληθούν όπως ποδόσφαιρο, είπαν να αλλάξουν και το όνομα,επίσης αυτο σημαίνει οτι δεν ειναι απο τους συγγενείς τους τις περισσοτερες φορες, και οι "γιοι" του Γιαχβέ του λεγόμενου συνεχίζουν να παντρεύονται επιλεκτικά θυγατέρες ανθρώπων (των γνησίων ανθρώπων και οχι με υβριδια και δικες τους φυλες )όλα αυτά συμβαίνουν οσο οι μαζες λενε οτι αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας (!) το ότι η θρησκεια τους και το δογμα τους μιλαει ακριβως για αυτα ουτε καν τους εχει περασει απο το δογματικο μυαλο τους.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η NASA, συστήνεται μια ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών που θα μελετήσει τα «Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα» (UAP), όπως λέγονται πιο… επίσημα πια τα UFO ή ΑΤΙΑ.

Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνεται σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, όπου παρουσιάστηκαν πρόσφατα και επισήμως εκατοντάδες τέτοια ανεξήγητα φαινόμενα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ερευνητές θα ασχολήθούν με την ταυτοποίηση όλων των διαθέσιμων δεδομένων, με μεθόδους συλλογής σχετικών πληροφοριών στο μέλλον, αλλά και με το πώς μπορεί η NASA να αξιοποιήσει όλα αυτά τα δεδομένα, προκειμένου να δοθούν επιστημονικές εξηγήσεις για τα φαινόμενα.

Η ειδική αυτή ομάδα θα ξεκινήσει τις έρευνες το φθινόπωρο κι αναμένεται να διαρκέσει περίπου 9 μήνες. Επικεφαλής θα είναι ο αστροφυσικός David Spergel.

«Το πρώτο μας μέλημα θα είναι να συγκεντρώσουμε τα πιο ισχυρά δεδομένα που μπορούμε. Θα εξακριβώσουμε ποια είναι αυτά τα ισχυρά δεδομένα, που μπορεί να προέρχονται από πολίτες, κυβερνήσεις, ΜΚΟ ή εταιρείες, τι άλλο μπορούμε να αξιοποιήσουμε και πώς θα τα αναλύσουμε με τον κατάλληλο τρόπο», δήλωσε.

Πάντως, στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα είναι εξωγήινης προέλευσης». Ξεκαθαρίζεται, δε, ότι όλα τα δεδομένα και τα πορίσματα, θα είναι διαρκώς διαθέσιμα για το κοινό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications