Ελληνόφωνοι μεσώ Μητσοτάκη: «Νέο κύμα το φθινόπωρο» – Τέλος η «ελευθερία» από τον Σεπτέμβριο

Το ορκ (χωρίς πνεύμα ) που παριστάνει τον πρωθυπουργό δήλωσε πως «δεν έχουμε τελειώσει» με την πανδημία του κορωνοϊού και πως «είναι πιθανό το φθινόπωρο να έχουμε νέο κύμα» ενώ είπε πως οι «ειδικοί» θα υποδείξουν και ποιοι θα κάνουν την… 4η δόση (που για πολλούς θα είναι η 5η) αυτά γίνονται όταν κατι έγκυρες πήγες τους συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση δείχνοντας στους ελληνόφωνους πόσο προβατα ειναι οι περισσότεροι ,καθώς αν αύριο πχ δεν πατούσε κανένας σε καμια εγκυρη πηγή τους και έκαναν όλοι unlike και θα έμεναν μονο οι ελληνόφωνοι με τα goim τους (κάπου 50.000 ειναι) να διαβαζουν τις έγκυρες πήγες τους δεν θα ξανα έλεγαν τίποτα και θα σταματούσαν οτι άφορα την συνωμοσία τους αυτή, αλλα αυτα γίνονται σε υγείες πνευματικά με αρετές και νοήμων πληθυσμό οι πορείες τους μάραναν κάποιους και μετα πανε και πατάνε like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και διαβαζουν wikipedia ως έγκυρη και αξιόπιστη πηγή , επίσης καθε 4 χρονια σπεύδουν και διαλέγουν "διαφορετικό" Goim των συμμοριτών για να σωθούν .

Θα επιβεβαιωθούν όπως όλα δείχνουν οι φοβίες των περισσοτέρων ότι η κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης έγινε μόνο και μόνο για να έρθουν οι τουρίστες το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, ανέφερε:«Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία και είναι πιθανό το φθινόπωρο να βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιου είδους νέο κύμα που θα πλήξει κυρίως τους ευάλωτους και τους ηλικιωμένους.

Τα μέτρα δεν θα είναι οριζόντια και θα περιμένουμε τις υποδείξεις της επιτροπής για τις ηλικίες στις οποίες θα πρέπει να γίνει η 4η δόση», τόνισε και υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να φθίνει.

Μιλώντας σε συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή», τόνισε ακόμα: «Κάναμε καμπάνια ευαισθητοποίησης και χωρίς να πάμε σε οριζόντια μέτρα και σπεύσαμε να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας».

Ειδικά για τον απολογισμό όσον αφορά στην διαχείριση της πανδημίας είπε: «Ο απολογισμός για την πανδημία πρέπει να γίνει με αληθινά στοιχεία και να μην μπούμε στην μυλόπετρα των κομματικών αντιπαραθέσεων. Πρέπει να μπει ένας συγκριτικός δείκτης στην συζήτηση αυτός της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Η χώρα μας ήταν στην 12η θέση και αυτό δεν αμφισβητείται σε μια χώρα που έχει τον δεύτερο γηραιότερο πληθυσμό καθώς έχει δημοσιευθεί και στα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά του κόσμου. Είναι απαράδεκτο και ψέμα να λέμε ότι είμαστε πρώτοι σε θανάτους».

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Να τον αφησουμε να ζησει και μετα τον Δεκαπενταυγουστο ή οχι;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications