Κομοτηνή: Μυρίζει συγκάλυψη ακόμα και από τους ίδιους τους συγγενείς της

Άλλη μια περίπτωση που ξαφνικά κάποιοι και κάποιες βγάζουν πορίσματα υπέρ του εμβολίου επιβεβαιώνοντας πως μεγαλη μερίδα του πληθυσμού δεν ειναι αθώοι ειναι και οι ίδιοι ύπουλοι και μοχθηροί σαν τους συμμορίτες .

Μονό σε έναν τέτοιο κόσμο θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν εξάλλου οι συμμορίτες, σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι πολλοί πως όλοι οι θύματα μιας μικρής συμμορίας... ποιοι διαβαζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών ? ποιοι υποστηρίζουν τα κόμματα τους?

Αλλή μια περιπτωσή σαν αυτή:«Δεν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου» λέει ο πατέρας της 12χρονης μπολιασμένης που πέθανε στον ύπνο τηςΟ ίδιος ανέφερε ότι το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, ενώ τόνισε ότι ο θάνατός του δεν συνδέεται με παρενέργειες, ενώ ακόμα έλεγαν αυτό: Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι «ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του παιδιού . Άλλα ο πατέρας έβγαλε πόρισμα «Δεν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου»(!) .

Έτσι και τώρα έχουμε κάποιους "συγγενείς" και καποια θεία της αθλήτριας να λέει τα έξης

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις» πρόσθεσε ο συγγενής της κοπέλας.

Τέλος στην παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί γύρω από το εμβόλιο του κορονοϊού και κατά πόσο αυτό ευθύνεται για τον ξαφνικό θάνατο της αθλήτριας έβαλαν οι συγγενείς της Γεωργίας, ξεκαθαρίζοντας στο LIVE NEWS πως η 22χρονη ήταν ανεμβολίαστη.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά» τόνισε θεία της 22χρονης.

Πάλι στο «Live News» του αξιόπιστου και ανεξάρτητου Νίκου Ευαγγελάτου που ξεπλένει συνέχεια τους συμμορήτες, στην συγκεκριμένη ανεξάρτητη εκπομπή όπως έχει φανεί από διάφορα βίντεο όταν δεν καλούν δικούς, καλούν διάφορους άλλους είτε για τους χλευάσουν και να μειώσουν κάποιο θέμα συνήθως με κάποιους άσχετους που λένε και χαζομαρες και κολλημενους χριστιανους, δεν θα καλέσουν πότε έναν που στα αλήθεια ξέρει , είτε για να πουν υπέρ των συμμοριτών είτε γιατι ειναι δηθεν άσχετοι δικοί τους είτε γιατι τα εχουν πάρει, αυτα γινονται στην δημοκρατία είδατε έσεις που βλέπετε τηλεοραση να βγαλουν εκεί κανέναν γιατρό για παράδειγμα που έλεγε κατα των μπολιασμάτων ? άρα θα βγαλουν μια συγγενής της που λεει υπέρ τον μπολιασμάτων και οχι μια άλλη συγγενής που θα έλεγε κατα , κοινή λογική! ...

Ξέρει κανένας το προφίλ στο facebook αυτής της "θείας" να δούμε τι βάζει, τι σελίδες διαβάζει, και αν ειναι η ιδια ή έχει άναρχο-συμμορίτες φίλους που ακομα και αν δεν ειναι σαν αυτούς θα την εχουν κανει σαν αυτούς? λόγω της μοχθηρής φύσης τους εξαπατούν με μεγάλη ευκολία και παίρνουν με το μέρος τους ειδικά γυναίκες ...

Τι είπε ο ιατροδικαστής
Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της αθλήτριας το συνέταξε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαος Κηφνίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της φοιτήτριας.
Σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη, αίτιο θανάτου της 22χρονης, η οποία κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων,τα κλάσικα οπως και σε τοσους αλλους αθλητές που τυχαια ηταν ολοι μπολιασμενοι και τυχαια δεν μπορουν να βρουν απο τι πεθαναν αλλα αυτη δεν ηταν επειδή το είπε μια "θεία" της στα καθεστωτικα καναλια τους , γιατι έβγαλαν την "θεία" της στα καναλια τους άραγε και δεν έδειξαν τα "αξιόπιστα" τεστ που θα έκανε (για να τα κονομάνε ) ως απόδειξη ότι δεν είχε κάνει μπόλι αλλα τυχαια πεθανε οπως τοσοι αλλοι που το είχαν κανει? .

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να σχολιάσει κάποιος κάτι στην όλη ιστορία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications