Τράγκας: Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του δημοσιογράφου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος - τα δυο ενδεχόμενα

Με εντολή κάποιας λεγωμενης Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προφανως στους αναρχο-συμμορητες δεν βλέπουν τίποτα ) δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, εκδότη και αρχηγού πολιτικού κόμματος Γιώργου Τράγκα, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά λοιπόν, «παγώνει» ουσιαστικά όλη η περιουσία του τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και σε περίπτωση κατά την οποία η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αρχή είχε στείλει έγγραφο προς τις αντίστοιχες υπηρεσίες Αγγλίας, Γαλλίας, Ηνωμένων Πολιτειών , Παρθένων Νήσων και αλλού να πληροφορηθούν για τις συναλλαγές και την περιουσία του δημοσιογράφου.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα. Τα ακίνητα είναι δυο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ.

Ακόμη, περιλαμβάνει διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε σήμερα το πόρισμα που αριθμεί πάνω από 60 σελίδες για τον τρόπο απόκτησης της περιουσία του Γιώργου Τράγκα και η διάταξη δέσμευσης διαβιβάστηκε αυθημερόν στην Οικονομική Εισαγγελία, ενώ θα επιδοθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

Βασική εμπλοκή στην υπόθεση απόκτησης της μυθώδους περιουσίας του αποβιώσαντος δημοσιογράφου φέρεται να έχει η σύζυγός του Μαρία Καρρά, όπως και τρίτα άλλα πρόσωπα τα οποία μεσολάβησαν τόσο στην διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, όσο και στην αγορά των ακινήτων, κ.λπ.

Η κυρία Καρρά φέρεται να συμμετείχε σε αρκετές από τις εταιρείες που είχε συστήσει ο εκλιπών δημοσιογράφος σε Ελλάδα και εξωτερικό και διατηρούσαν κοινούς Τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αντιθέτως, δεν διαφαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχει εμπλοκή των παιδιών του Γιάννη και Φρειδερίκου Τράγκα στην όλη διαδικασία απόκτησης της περιουσίας.

Είχε στην κατοχή του ακόμα και ράβδους χρυσού
Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για να έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα επί της περιουσίας (κινητής και ακίνητης) του Γιώργου Τράγκα, είχε ζητήσει τη συνδρομή των αντίστοιχων ελεγκτικών οικονομικών και εισαγγελικών μηχανισμών από τις ΗΠΑ, το Μονακό, κ.λπ.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.Επίσης, η Αρχή ζήτησε και διαβιβάστηκαν από το εξωτερικό στοιχεία για τις εταιρείες που διατηρούσε, όπως ζήτησε και τους ισολογισμούς τους, καθώς και τις καταστάσεις των κινήσεων των κοινών Τραπεζικών λογαριασμούς που διατηρούσε το ζεύγος.

Πρακτικά, μετά τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, η οποία αποτελεί προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, δεν μπορεί από τους κληρονόμους να γίνει αποδοχή κληρονομιάς, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νομοθεσία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

----

Τα δυο ενδεχόμενα : Το πρώτο = δεδομένου ότι επι σειρά ετών έλεγε και προπαγάνδες υπό την σημαία του πατριώτη περί κακιάς Γερμανίας που δήθεν επιβαλει μετρά στην Ελλάδα και περί κατακτητών ναζι και όλα αυτά τα παραμυθία για ραγιάδες Νεοέλληνες περιορισμενης νοημοσύνης και αντίληψης , αν αποκλείσουμε το γεγονός ότι δεν τα έλεγε αυτά γιατί θα του έδιναν τσουβάλια με χρήμα και τωρα τα θελουν πίσω αλλα γιατί άπλα ειναι τύπου Νεοέλληνας (μη ευρωπαϊκού γένους) και άπλα έλεγε οτι λενε όλοι οι Νεοέλληνες copy paste απο τους συμμορίτες που παρουσίαζαν απο την εποχή του 1930 βασικά απο τοτε που έχασαν την εξουσία ως εχθρό της Ελλάδας την Γερμανία ακομα και μετα απο 80 χρονια τα ίδια λένε απο τοτε, που ισωπεδωσαν την Γερμανία και αυτοί έχουν την εξουσία και εκεί απο το 1945 και την εκαναν τουρκο-Γερμανια με ορδες τουρκων που πηγαν μετα το 1950 γιατι δεν είχε τουρκοκρατια 400 χρόνια ασχετα τα εκατομμύρια μούλικα που γεννήθηκαν απο βιασμούς κυρίως γνησίων Μογγόλων κομμουνιστών του Στάλιν , μετα ηρθε και το ισλαμπαρατ μετα το 1990 , λεπτομέρειες αυτα για ραγιάδες και πως οι σημερινοί Γερμανοί στην πλειοψηφία τους δεν ειναι Γερμανοί (ευρωπαϊκού γένους ) αλλα ιδιοι με πολλούς Νεοέλληνες αραβικής και Τουρκικής προέλευσης ,τι σημαίνει αυτό? άστο όπως έλεγε και μια βλαμμένη " πατριώτισσα " στο youtube οτι ο Φαλμεράυερ ήσαν "ανθέλληνας" αφού έλεγε οτι μετα την τουρκοκρατια οι Έλληνες δεν ήσαν στην εμφάνιση ιδιοι με τους αρχαίους και αυτη νομίζει οτι εννοούσε τα ρούχα (!) όσο και αν ακούγετε εντελώς ηλίθιο αυτο έλεγε, γιατι προφανώς ειναι " πατριώτισσα " αγκαλιά με συμμορίτες σημιτικης ρατσας με καθαρο ελληνικο DNA (!) και αυτοι λενε τέτοιες ασυναρτησίες για να εξαπατήσουν καθόλου απίθανο να κανει και παιδιά με αυτούς και μετα να αναρωτιέται πως γέμισε ανθέλληνες η Ελλάδα , ακριβώς για αυτο λενε ψέματα οι συμμορητες ότι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA βαζουν και εαυτούς τους οι συμμορητες πάρα το γεγονός οτι ειναι σημιτοφατσες, και το εκαναν σημαια πατριωτες της φακης, στο μεταξύ όλα αυτά τα λένε οι εντελώς άσχετοι που δεν έχουν ιδέα απο φυλές και τι χαώδες διάφορες τους ! απο που ως που ο καθε ουγκανος Νεοέλληνας απο την στιγμή που δεν μπορεί να ξεχωρίσει φυλές έχει άποψη = άγνοια? και περιμένουν το καθε μίασμα να τους πει τι ισχύει μεσώ βικιπαίδεια και λοιπών ιστοσελίδων φύλων του Γιαχβέ που θα έπρεπε να ειχαν κλείσει εχθές για διασπορά ψευδών, οι αρνητές της πραγματικοτητας στο τέλος θα μας πουν πως και τα σημιτικά goim του Γιαχβέ του λεγόμενου ειναι απόγονοι του Πλάτωνα , εκτός βεβαία και έκανε την "εφεύρεση" απο μονή της, καθώς ορδες σχολίαζαν υπέρ στις ηλιθιότητες που έλεγε περί ρούχων ενώ ο Φαλμεράυερ εννοούσε φυλετικά, στο δημοκρατικό youtube κατι τέτοιες και τέτοιοι έχουν απήχηση αφου ορδες Νεοέλληνες ειναι σαν αυτούς που βλέπουν και διαβάζουν , το οτι ορδες Νεοέλληνες πατούν Like και σχολιάζουν υπέρ σε τέτοιες ασυναρτησίες και ηλιθιότητες ειναι ζωντανή απόδειξη τι γίνεται με το ανακάτεμα φύλων ...

Και έφτασαν στο σημείο προ ετών όλες οι έγκυρες πήγες τους να λενε για "ναζι Γερμανούς "δημοσιογράφους" που έλεγαν κατα της Ελλάδας και τελικα αυτός που είχε γραψει κατα σε αναρχο-αριστερη Γερμανικη σελιδα εις στα Γερμανικα ησαν Έλληνο-Γερμανός άναρχο-συμμορίτης (επίσης λεπτομέρειες αυτα για ραγιάδες που πράγματι νομιζουν πως η Γερμανία κάνει κουμάντο στην Ευρώπη και οχι οι συμμορίτες άσχετου χωράς ενώ ειναι επισημα υπό κατοχή σαν μην εχει τελιωσει ο πολεμος αγγλομασονων-κομμουνιστων απο το 1945 ουτε καν δικο της σύνταγμα έχει), ο λύκος πρέπει να δείχνει εναν ψεύτικο εχθρό στα προβατα ώστε τα προβατα να μην βλέπουν οτι ο εχθρός ειναι ο ίδιος ο λύκος

Η δεύτερη περίπτωση αν άπλα έλεγε ότι λενε όλοι οι Νεοέλληνες (άσχετα πως μάζεψε τοσο χρήμα ) , ειναι γιατί στα τελευταία του έλεγε κατα μερικών συμμοριτών και υπηρετών τους και περίμεναν την εκδίκηση τους οι συμμορίτες , εξάλλου όλες αυτές οι "ανεξάρτητες αρχές" δίκες τους ειναι , όπως εδώ "Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες" τα έσοδα άναρχο-σελίδων και άναρχο-συμμοριτών δεν ειναι απο "Εγκληματικές Δραστηριότητες"?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications