Και ξαφνικά ο επικεφαλής του ΠΟΥ είναι πεπεισμένος ότι ο κορωνοϊός διέρρευσε από εργαστήριο της Γουχάν!

Στο πόπολο βεβαία λένε επίσημα την μασονική φράση «θεωρία συνωμοσίας» που έβγαλαν όταν δολοφόνησαν τον Κένεντι, σαν να πατούν ένα κουμπί οι συμμορίτες και αυτόματα ένα γεγονός ή μια πληροφορία παύει να υπάρχει στα μυαλά εκατομμυρίων που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι και λογικά όντα (!) που πολλοι εξ αυτών λένε για τσιπάκια όταν ελέγχονται πλήρως με λέξεις και φράσεις !

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που δεν πλένει τα δόντια του, Δρ. Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, πιστεύει ακράδαντα πως ο νέος κορωνοϊός, που, ως γνωστόν, ευθύνεται για την πολύνεκρη πανδημία Covid-19, διέρρευσε από εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε μια πηγή στα διεθνή ΜΜΕ, την ώρα που, δημόσια, η θέση του ΠΟΥ παραμένει ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» για την προέλευση του νέου κορωνοϊού, ο Γ.Γ. του Οργανισμού είχε πρόσφατα εκμυστηρευτεί σε υψηλόβαθμο Ευρωπαίο πολιτικό ότι η πιθανότερη εξήγηση είναι από ένα «καταστροφικό ατύχημα σε εργαστήριο στη Γουχάν», όπου και ξεκίνησαν οι λοιμώξεις στα τέλη του 2019.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη δημοσιεύει η «Mail On Sunday», επικαλούμενη, όπως και τα υπόλοιπα βρετανικά ΜΜΕ, κυβερνητική πηγή, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι στο παρελθόν ο ΠΟΥ έχει επικριθεί για το ότι θεωρούσε πως η πιθανότητα διαρροής του κορωνοϊού από εργαστήριο ήταν απλώς μια «θεωρία συνωμοσίας». Ωστόσο, ο οργανισμός παίρνει όλο και περισσότερο μια «ουδέτερη» δημόσια στάση, μετά από περιορισμένα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι έχει βρεθεί «ζωονοσογόνος» εξάπλωση, δηλαδή η διαδικασία με την οποία ένας ιός μεταπηδά από ένα ζώο σε έναν άνθρωπο.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης εξέδωσαν για πρώτη φορά ανησυχίες σχετικά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν τον Απρίλιο του 2020, υποδεικνύοντας ότι οι εκεί επιστήμονες χειρίζονταν τους κορωνοϊούς από νυχτερίδες σε σπηλιές 1.000 μίλια μακριά από το κέντρο. Από αυτές οι σπηλιές μπορεί και να προήλθε, τελικά, ο νέος κορωνοϊός.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι ελληνόφωνοι έβγαζαν fake news με την μασονικη φράση τους θεωρίες συνωμοσίας και εξαφάνιζαν post μαζί με μηδαμινή απήχηση σε ολόκληρες σελίδες facebook εντελως δημοκρατικά το 2020 αν εβαζες αυτο που λέει τώρα o μπίχλας υπαλληλος τους στο ΠΟΥ :

Φήμες λένε πως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (που δεν εχει απαντησει απο 2020 σε μηνύματα καταγγελίες για την εγκληματική δράση των ανωθεν ) θα καλέσει τους ανωθεν συμμορίτες για διασπορά ψευδών ειδήσεων ηθική βλάβη και συκοφαντία ανεξάρτητων σελίδων μαζί με το δημοκρατικο facebook , αφου πρώτα ζητήσουν δημοσιά συγνώμη, και που τωρα βγάζουν τάχα ψευδό-άπατες του ίντερνετ για να το παιξουν αγγελούδια τηρώντας κατα γραμμα το γνωστο ρητό πως οι δαίμονες εμφανίζονται ως άγγελοι ! ΥΓ όσοι εχουν πατήσει Like στην ανωθεν που συκοφαντούσε την σελιδα μας ηδη απο το 2016 με τις ορδές άναρχο-goim τους με δείκτη νοημοσύνης οχι παραπάνω απο αυτή ενός σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί που σχολιαζουν δηθεν ως ασχετοι, να μην φύγουν απο εδώ , διοτι εχουν παψει να θεωρουνται λογικά όντα και δεν τους θέλουμε καν εδώ από την στιγμή που δεν καταλαβαινουν το ύπουλο το μοχθηρό και το κακό... ακόμα και αν αυτοί οι ιδιοι ζητήσουν συγνώμη που πίστεψαν τους άνωθεν ,αν και ουδείς ήρθε να πει ότι είχαμε δίκαιο για το ρολο των ανωθεν και να ζητησει συγνωμη, αυτά βεβαία γίνονται σε εναν υγείες πνευματικά κόσμο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications