«Δεν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου» λέει ο πατέρας της 12χρονης μπολιασμένης που πέθανε στον ύπνο της

«Δεν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου» λέει ο πατέρας της 12χρονης Δήμητρας, Γιατρός ειναι και το ξέρει? που ειναι τα μοχθηρά πνεύματα (γνωστοί και ως συμμορίτες) να του το πουν αυτό ? α! ναι ξεχάσαμε τώρα δεν τους βολεύει να πουν κάτι τέτοιο μονο οσοι λένε κατα ειναι ψεκια και το "παίζουν γιατροί " ..

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 12χρονης Δήμητρας στη Θεσσαλονίκη που «έσβησε» στον ύπνο της, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, χωρίς να έχουν προσδιορίσει ακόμα τα αίτια που την προκάλεσαν η γνωστή ξαφνικιτιδα ξανα κτήπησε.

Ο πατέρας της 12χρονης τονίζει ότι το παιδί ήταν υγιέστατο και δεν είχε ιστορικό με ασθένειες: «Χθες πήγε εκδρομή η κόρη μου με το σχολείο, πέρασαν καλά, γύρισαν, έκαναν το μπάνιο τους το απόγευμα, έφαγαν, έπαιξαν και πήγαν να κοιμηθούν. Το πρωί που σηκωθήκαμε για το σχολείο πήγαμε να την ξυπνήσουμε και την είδαμε ότι ήταν κάπως μελανιασμένη, ξεκίνησε να φωνάζει και η μητέρα, προσπαθήσαμε να την κάνουμε μόνοι μας τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για ένα 20λεπτο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ήρθαν οι γιατροί και η ιατροδικαστής μαζί με την αστυνομία και η επίσημη διάγνωση που μάθαμε είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», ανέφερε ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο thesstoday.gr.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, ενώ τόνισε ότι ο θάνατός του δεν συνδέεται με παρενέργειες. Σύμφωνα με τον πατέρα και τα δύο παιδιά του, έκαναν κάθε χρόνο εξετάσεις.

«Κάθε χρόνο οι δύο μου κόρες κάνουν ετήσιο τσεκ απ. Δεν είχε κάποιο ιστορικό πλην μόνο λευκό αιματοκρίτη και γι’αυτό έπαιρνε φάρμακα για σίδηρο. Χθες δεν είχε αναφέρει καμιά ενόχληση, ήταν και χρόνια αθλήτρια τάε κβο ντο», σημείωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι «η αστυνομία μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις διενεργείται ιστολογική εξέταση και θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι επτά μήνες, το οποίο ουσιαστικά γίνεται για να εξετάσουν όλα τα σενάρια».

Ο πατέρας δήλωσε ότι δεν ψάχνει να μάθει γιατί πέθανε το παιδί του, αφού αυτό δεν θα το φέρει πίσω: «Το θέμα είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς το παιδί μου. Και να μου πουν ότι είχε π.χ. χοληστερίνη, τι θα αλλάξει; Δεν θα αλλάξει κάτι, όπως ούτε και να πάρω απάντηση στο “γιατί”. Το θέμα ήταν να μη γίνει», δήλωσε ο ίδιος (το θέμα ειναι ότι κάνεις δεν θα του πει ότι φέρεις όλη την ευθύνη! επειδή διαβάζει έγκυρες πήγες και βλέπει δελτία των 8! καθώς η 12χρονη δεν θα πήγε μονή της να κανει το μπόλιασμα για να μην χάσει την δουλειά της αλλα την πήγε ο ιδιος ο πάτερας της που τώρα που ουτε καν οι γιατροι του είπαν απο τι πέθανε έσπευσε αμέσως να πει «Δεν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου», αυτα γινονταί για να καλυψουν την ενοχη τους, ολοί αυτοί που διαβαζουν "εγκυρες πηγες " των συμμορητων ετσι κατανταν σαν τους συμμορητες).

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι «ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του παιδιού . Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε» .

Σιγά μην έβρισκαν την αλλη μερα θα ηταν νεκροι εντελώς δημοκρατικά, όπως εντελώς δημοκρατικά κάνουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση στο facebook σε ότι ενοχλεί και πολλά αλλα ακόμη χειρότερα , επίσης βαζουν απο κάτω από κάθε post που έχει την λέξη Covid λινκ προς έγκυρες πήγες τους του τύπου "Επισκεφτείτε το Κέντρο πληροφοριών" ώστε το κοπάδι να πάει και να διαβάσει τι λένε αυτοί , με άπλα λογία εξ ορισμού συμπεριφέρονται στην μαζα ως κοπάδι προβάτων ακόμη και στο ίντερνετ (!) σίγουρα αυτοί με τετοια συμπεριφορά θελουν το κάλο της μάζας! η οποία μεγάλο μέρος της πράγματι εχει συμπεριφορά προβάτου απόδειξη για αυτο ειναι οτι όλες οι έγκυρες πηγες των συμμοριτών ειναι στην πρώτη θέση...μα το Γιαχβέ ακόμα και στους χάρτες της Google έχουν βάλει "Επισκεφτείτε το Κέντρο πληροφοριών COVID-19 για πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια" αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ότι η ίδια συμμορία/ φυλη που ειναι πίσω απο τα μπόλια ελέγχει και το ίντερνετ,επίσης τυχαια όλες οι έγκυρες πήγες τους βγαίνουν στην πρώτη θέση στην google και με εικόνες οτι και να πατησεις, πάρα το γεγονός οτι λενε όλες τα ίδια copy paste ούτε στην σοβιετική ένωση τοσο πολύ δημοκρατία(!) και όλα αυτά επειδή υπάρχουν κάτι τέτοιοι σαν τον άνωθεν ...

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

Ανώνυμοςείπε...

Οταν εισαι συντετριμμενος,για τον αναπαντεχα ξαφνικο θανατο του υγειεστατου παιδιου σου,δεν προσπαθεις να καλυψεις πιθανους δολοφονους,ειτε επειδη εισαι στοκος Κουλιστας ή επειδη καποιοι σου τα ακουμπησανε για την γνωστη αιτια.Και στις δυο περιπτωσεις εισαι παιδοφιλος προαγωγος πανω στο σκηνωμα ενος αγγελου.Ουτε ελεος ουτε σκατα στον ταφο σου.Αυτο διδασκει ο πολιτισμος μας τα ηθη μας η θρησκεια μας.Οταν χανεις το παιδι σου,η μοιρα σου και ο σκοπος σου ειναι η επιλυση του γιατι.Ολα τα υπολοιπα,δεν ανηκουν στο ζωικο βασιλειο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications