Άλλη μια «μεμονωμένη περίπτωση»  που αποκρύπτουν τον δράστη : Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες στο Βερολίνο

Για άλλη μια φορά μια σφαγή που μετά βίας αξίζει λίγες γραμμές στα μασονικά μέσα ενημέρωσης που σύσσωμες οι μάζες διαβαζουν μετα μανίας και ύστερα απορούν πως τους εξαπατούν . Καμία σχέση με την επιδεικτικότητα οποιουδήποτε περιστατικού που μπορεί να συνδεθεί με τον αυτο που αποκαλούν ρατσισμό, μασονικη λέξη,ταμπέλα που έβγαλαν την εποχη του 30 όταν έγιναν οι πρωτες μοριακές αναλύσεις και τους ανακάλυψαν οι "κάκοι ναζι" αυτο το ήξερες νεοέλληνα? και αυτο δεν ειναι τίποτα μπροστά σε αλλα ! απορίας άξιο ειναι που ακούν αυτη την λέξη ταμπέλα ως κάτι κακό και ούτε ένας δεν εχει αναρωτηθεί γιατι την έβγαλαν .

Με την απόχρωση ότι τα εγκλήματα κατά των Ευρωπαίων δεν υπολογίζονται ποτέ ως ρατσιστικά . Οι Ευρωπαίοι έχουν λοβοτομηθεί σε τέτοιο βαθμό που που δεν καταλαβαίνουν τίποτα , ούτε καν αυτοι που ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος καθώς οι αλλες ράτσες ήσαν απο την φύση τους κατώτερες και λειτουργούν ως κοπάδι .

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν ένα όχημα παρέσυρε πολλούς πεζούς σε εμπορικό δρόμο στο δυτικό Βερολίνο, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πυροσβέστες στη γερμανική πρωτεύουσα.

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στη λεωφόρο Kurfürstendamm, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Βερολίνου, Thilo Cablitz, και η αιτία του ήταν ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για ατύχημα ή για σκόπιμο χτύπημα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, ότι ο οδηγός του οχήματος έχει τεθεί υπό αναστολή, ενώ προσπαθούν να διευκρινίσουν αν οφείλεται σε ατύχημα ή σε σκόπιμη πράξη (sic) γιαυτό έκλεισαν το λογαριασμό του στο Twitter οι συμμορίτες? ή για μην βάνει οτι ειναι απο δίκες τους φυλές του Γιαχβέ τύπου μουσουλμάνος? .

Η περιοχή όπου συνετρίβη το όχημά του είναι κοντά στην Breitscheidplatz, την κεντρική πλατεία όπου τον Δεκέμβριο του 2016 ο Τυνήσιος τζιχαντιστής Anis Amri έπεσε σκόπιμα με ένα κλεμμένο φορτηγό σε μια δημοφιλή χριστουγεννιάτικη αγορά και σκότωσε 13 άτομα.

Ως συνήθως, αποκρύπτουν την καταγωγή του συλληφθέντος, οπότε μπορούμε να αποκλείσουμε ότι πρόκειται για "ακροδεξιό " που ακομα και σε αυτη την περίπτωση ειναι χρήσιμα goim (τύπου ψευδο-ναζι Ουκρανίας , σαν να συγκρίνεις μαϊμούδες με το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ) που τα έχουν μαζέψει και τα βαζουν να κανουν επιθέσεις με παραισθησιογόνα ως "κακοί ακροδεξιοί" , ο άλλος μέσα απο την μασονία είχε βγει και έκανε επίθεση σε τζάμι και όλες οι έγκυρες πήγες τους δεν εβαλαν καν το βιντεο που οι ιδιοι οι μουσουλμάνοι στο τζάμι έλεγαν οτι τον εβαλαν οι μασόνο-συμμορίτες ώστε οι άλλοι μουσουλμάνοι και λοιπες φυλές του Γιαχβέ να λενε για κακούς ακροδεξιούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications