Παράπλευρες απώλειες για τους συμμορίτες :Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ενώ κολυμπούσε  πλήρως μπολιασμένος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 75 ετών ο "αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων" (?), Ηλίας Νικολακόπουλος πριν λίγο στην Σύρο ενώ κολυμπούσε. Τι έκανε λέει? "αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων" μαλιστα ειδικός και αυτός, στην Οξφόρδη δίνουν πτυχία για αυτο η γίνεται ο καθένας ειδικός αρκεί να ειναι αριστερός?

Το όλο σκηνικό συνέβη περί την ώρα 13:00 σήμερα στην παραλία Αχλάδι του κυκλαδίτικου νησιού και ενώ ο πολιτικός αναλυτής που έχει συνδεθεί με τις εκλογικές βραδιές στην χώρα κολυμπούσε σε ύπτια στάση, μετά από λίγο σταμάτησε να κινείται.

Η επί ώρα ακινησία του προκάλεσε την ανησυχία των ανθρώπων που τον γνώριζαν και ένα πλωτό έσπευσε να δει τι συμβαίνει.
Toν ανέσυραν στην ακτή αναίσθητο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους διασώστες και επιτόπου και σε όλη τη διαδρομή έως το νοσοκομείο Σύρου, όπου διακομίστηκε.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και πιστοποίησαν τον θάνατό του.

O H.Νικολακόπουλος ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά της Covid-19.

Βικιπαίδεια (δικια τους πηγή προπαγάνδας ) : Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel . Αρθρογραφούσε τακτικά σε εφημερίδες (Τα Νέα κ.λπ.) και διατηρούσε την εκπομπή ιστορικού περιεχομένου στην αριστερό-κομμουνιστική "Στο Κόκκινο", εντάξει δεν χρειάζεται να βρεις τι αρθρογραφούσε σε έγκυρες πήγες τους,ο Γιαχβέ θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες για την υπηρεσίες του .

Η Google βγάζει όλες τις δίκες έγκυρες πήγες στην πρώτη θέση ενώ βαζουν τα ίδια copy paste αφού την ελέγχουν οι ίδιοι απο το 2017 οχι μονο για να ελέγχουν τα αποτελέσματα αναζήτησης και να θάβουν ανεξάρτητες πήγες, αλλα πως θα εβαζαν παντού για τον covid τους ? μα τον Γιαχβέ ακόμα και στους χάρτες google έβαζαν, αν είχε πεθάνει κανένας "φασίστας" ούτε καν θα τον ανέφεραν :

Όσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες τους να πάνε κάνουν το μπόλιασμα άφοβα,το πολύ πολύ να λιγοστέψουν τα like που έχουν, κανένας θεός δεν θα λυπηθεί ολους αυτούς που υποστηρίζουν το κακό (αλλα μην ανησυχείτε αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ) οπως έλεγε ένας ελληνόφωνος σε άναρχο-σατανική σελιδα τους με εικόνα τον Μπάφομετ αυτους που υπηρετουσε ο ανωθεν τυπος δηλαδη : "αυτη ειναι η εποχη της αμαρτίας" δημοσία ολα αυτά αλλα ποιος να τα δει αφού οι μάζες κατέληξαν ακομα και το ίντερνετ να διαβαζουν έγκυρες πήγες τους μετα την Τελεβιζιόν και το ραδιόφωνο? την κατέβασαν το 2017 ενώ υπήρχε αναρτημένη κάτι χρόνια εκεί επειδή εστάλη screenshot μεσώ facebook σε κάποια και ετσι προδόθηκαν οτι παρακολουθουν τυπου σοβιετική ένωση και τα προσωπικά μηνύματα στο facebook ! παραβίαση λοιπόν και προσωπικών δεδομένων το δημοκρατικό facebook που κανει σκόπιμη μείωση απήχησης μεταξύ άλλων ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications