«Η προβολή παχυσαρκίας»: Πώς έκοψαν την Αφροδίτη Λατινοπούλου από τις λίστες της ΝΔ

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της στο Instagram, η οποία και διαγράφηκε (επρόκειτο για στόρι) η Α. Λατινοπούλου είπε ότι αποθεώνοντας την Δανάη Μπάρκα αποθεώνεται το πρόβλημα ή για να είμαστε ακριβείς αρρώστια της παχυσαρκίας.

Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με το που εργαζόταν η Δανάη Μπάρκα προφανώς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή της Α.Λατινοπούλου απ’ τις λίστες της ΝΔ.

Πολιτικό δίδαγμα αν δεν υπερασπίζεσαι την παχυσαρκία, δεν έχεις μέλλον στη ΝΔ.

Η επίμαχη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν για την Θεσσαλονικιά δικηγόρο.

Καλά θα την έβγαλαν οχι μονο για αυτό, οι έγκυρες πήγες τους στάζουν υποκρισία όταν μιλάνε για αυτήν εδώ και πολύ καιρό επειδή δεν λεει υπέρ στα μασονικά τους ,ο μόνος λόγος που δεν την ειχαν διώξει εδω και καιρό ειναι γιατι θα μάζευαν ψήφους απο αυτήν στα οποία ειναι και η προώθηση της παχυσαρκίας για όσους δεν το γνωρίζουν , και για όσους νομίζουν πως αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ας έβρισκαν και να έβλεπαν τι έβαζαν οι ίδιοι σε δεκάδες άναρχο-σελίδες τους στο facebook , το 2017 είχαν βάλει κάτι που άφορα και την προώθηση της παχυσαρκίας, αντί να διαβαζουν έγκυρες πήγες τους που το παίζουν πολιτισμένοι και να μην ξερουν τι γίνεται ακόμα και στην εποχη του ίντερνετ που τους βλέπεις (!) και μετα να λενε για θεωρίες συνωμοσίας και λοιπές λέξεις και φράσεις ταμπέλες .

Δηλαδή δεν φτάνει που οι πολλοί δεν καταλαβαινουν και δεν βλέπουν τίποτα αλλα παπαγαλίζουν και σημιτικές λέξεις και φράσεις για ότι δεν καταλαβαίνει η μηδαμινή νοημοσύνη τους του τύπου θεωρίες συνωμοσίας, και νομιζουν πως ειναι έξυπνοι και "λογικά οντά" με το να χλευάζουν ότι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους , ειναι τα ίδια goim που έλεγαν για θεωρίες συνωμοσίας και για τα UFO και τωρα που βγήκαν επίσημα και τα παραδέχτηκαν κρύφτηκαν στα λαγούμια τους χωρις να ζητήσουν συγνώμη όλα αυτά τα goim που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι και πανε την κοινωνία ηθικά και πνευματικά στο πάτο με την ίδια την ύπαρξη τους

Post A Comment:

2 comments

aikείπε...

Δηλαδη θες να μας πεις οτι η Λατινοπουλου ειναι απο τα καλα μυαλα με πολιτικη κριση και ενημερη για τα προβληματα της κοινωνιας.Ενα τιποτα των μιντια ειναι,που κανει αγωνιωδεις προσπαθειες να φανει,παραγλειφοντας τον Κουλη,με φασιστοειδη και εμετικα κειμενα,παραποιωντας δε και την εμφανιση της.Τοσο τιμια,τοσο αληθινη.Μηπως να αλλαζατε χαπια καποιοι λιγουρηδες;

ΑΤΟΜείπε...

Εσύ τι είσαι που λες ιουδαϊκές λέξεις ταμπέλες τύπου φασιστοειδη? μήπως άλλο ένα goim που νομίζει πως ειναι άνθρωπος και πως όλοι οι άλλοι ειναι σαν αυτόν και κοιτούν άπλα την εμφάνιση και οχι το πνεύμα της συγκεκριμένης η οποία εχει πολύ πιο υγείες πνεύμα απο κάτι αλλες μολυσμένες πνευματικά και που αποκαλείς φασιστοειδη?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications