Μπορεί να είπαν τέλος οι μάσκες αλλα τα goim που θελουν να λέγονται άνθρωποι  συνεχίζουν να τις φοράνε

Έγκυρες πήγες τους :Την αναστολή της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως είπε: «Με βάση την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και την ύφεση της πανδημίας και κατόπιν εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων αποφασίζουμε ότι από 1/6/2022 έως και 15/9/2022 αναστέλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς κι εξωτερικούς και συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς τα αεροπλάνα και οι υπεραστικές συγκοινωνίας που υπάρχει αριθμημένη θέση όπως είναι τα τρένα και τα ΚΤΕΛ. Η άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας αφορά και στους εργαζομένους σε όλους αυτούς τους χώρους».

Διευκρίνισε ότι η υποχρεωτικότητα παραμένει στα νοσοκομεία, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε συναφείς δομές όπως και στα μέσα μαζικής μεταφοράς αστικού τύπου όπως τα λεωφορεία, ο ηλεκτρικός, το μετρό, το τρόλεϊ και το τραμ.

Για τις εκπαιδευτικές δομές και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα υπάρξει νεότερη εισήγηση της επιτροπής σε συνεδρίαση που θα γίνει την επόμενη βδομάδα.

«Η άρση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σημαίνει ότι δε θα επιβάλλεται το διοικητικό πρόστιμο, ωστόσο παραμένει η προτροπή και η σύσταση ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται η μάσκα σε όλους αυτούς τους χώρους κα ιδίως από τον πληθυσμό ο οποίος ανήκει στις ευάλωτες ομάδες» τόνισε ακόμα ο υπουργός Υγείας.

Άλλα οι μισοί συνεχίζουν να φοράνε μάσκες , αυτα ειναι τα goim και οι δημιουργοί τους ειναι καπως ετσι μη και ανθρωπίνης μορφής:

Άλλα μην τα πείτε αυτα σε goim οτι δεν τους δημιούργησε ένας κάλος θεούλης , πνευματικά και ηθικά ειναι σε επίπεδο ζώου (εχουν μη ανθρωπινό πνεύμα άρα δεν εχουν καν λογική ) και ως εκ τούτου είτε θα σας κοιτάζουν εσάς ως τρελούς είτε θα σας σφάξουν αν τους πείτε κάτι τέτοιο επειδή ειναι και κατα του δόγματος τους καθώς ειναι δογματικές ράτσες εκ φύσεως ετσι τους εφτιαξαν για να ελέγχονται απο αυτούς που κατακτούν εκ των έσω τον πλανήτη, ειναι μέρος της συνωμοσίας η ιδια η υπαρξη τους (και οχι της θεωρίας)θα εχουν κατουρηθεί στο γέλιο τα ερπετά που μαζί με τα goim τους έχουν ρίξει όλη την ανθρωπότητα σε ζωώδες επιπεδα, και ο νοών νοείτω, γιαυτό λέμε πως οι μάζες εχουν μια εντελώς λάθος εικόνα για το θέμα με τους εξωγήινους ... άντε να πεις τωρα σε πνευματικά κατώτερους πως ήδη ζουν μαζί με εξωγήινους κατα καποιο τρόπο αλλα οχι έτσι όπως νομίζουν ! επίσης όλοι ομαδικά κανουν γάργαρα τους εξωγήινους ανθρώπινης μορφής (!) απο οπού εχει καταγωγή το γνήσιο ανθρωπινός γένος εις στην Γη ουπς!

Όταν ξέρεις τόσα πολλά με την απλή λογική και μετα βλεπεις ορδές να πατούν like και διαβαζουν έγκυρες πήγες ερπετών με τα υβρίδια τους δεν μπαίνεις καν στο κόπο να τους εξηγείς , εδω και και μερικά χρονια μιλάμε για το matrix μονο στο original ανθρωπινό γένος που το ξεχωρίζουμε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications