Τριντό: Οι άνθρωποι δεν πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα για να αμυνθούν, δεν υπάρχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα

Για αυτο στήνουν επιθέσεις σε σχολεία:

«Έχουμε μια κουλτούρα όπου η διαφορά είναι ότι τα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κυνήγι ή αθλητική σκοποβολή στον Καναδά και υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες όπλων και είναι ως επί το πλείστον σεβαστικοί και νομοταγείς», εξήγησε. «Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε όπλο για αυτοάμυνα στον Καναδά, αυτό δεν είναι δικαίωμα που πρέπει να έχουν, δεν ορίζεται στο Σύνταγμα ή οπουδήποτε αλλού».

«Αν προσπαθήσετε να αγοράσετε ένα όπλο και πείτε ότι είναι για αυτοπροστασία, όχι, δεν θα σας το επιτρέψουμε. Μπορείς να πεις ότι είναι για κυνήγι, μπορείς να το πάρεις για αθλητική σκοποβολή, μπορείς να το μεταφέρεις στο σκοπευτήριο. Κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο σπίτι ή στο δρόμο».

«Αλλά υπάρχει μια διαφορά γύρω από την κουλτούρα και ένα από τα πράγματα που βλέπουμε στη συζήτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ότι υπάρχουν ολοένα και περισσότερα αμερικανικού τύπου επιχειρήματα αυτοάμυνας που διέρχονται από τα πιο κυρίαρχα επιχειρήματα», κατέληξε.

Εν ολίγοις, ο Τριντό πιστεύει ότι εάν ένας Καναδός πέσει θύμα ληστείας ή απόπειρας δολοφονίας, δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό του να τον ληστέψουν, να τον σκοτώσουν ή να τον βιάσουν.

Η γεωγραφική επέκταση του Καναδά κάνει την αστυνόμευση πολύ δύσκολη και η αστυνομία σπάνια φτάνει εγκαίρως για να αποτρέψει οποιοδήποτε έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσωπική άμυνα είναι πολύ συνηθισμένη στον Καναδά, αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια από τις χώρες με τα περισσότερα όπλα κατά κεφαλήν στον κόσμο.

Μετά το πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών των φορτηγατζήδων που διαδήλωσαν στην Οττάβα, ο Τριντό προχωρά τώρα για την πλήρη εδραίωση του τέλους του κράτους δικαίου στον Καναδά και παρουσίασε νόμο στο Κοινοβούλιο για την απαγόρευση της πώλησης, αγοράς και οπλοφορίας. Τα μακριά όπλα είναι ήδη απαγορευμένα από το 2020.

«Εκτός από τη χρήση πυροβόλων όπλων για αθλητική σκοποβολή και κυνήγι, δεν υπάρχει κανένας λόγος στον Καναδά να χρειάζεται όπλα στην καθημερινή του ζωή», είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου που ανακοινώνει τον νόμο.

«Καθώς βλέπουμε ότι η ένοπλη βία συνεχίζει να αυξάνεται, είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε δράση», είπε, παρόλο που η ένοπλη βία βρίσκεται σε απότομη πτώση στον Καναδά εδώ και αρκετά χρόνια. Το νομοσχέδιο, το οποίο οι αξιωματούχοι ονόμασαν "την πιο σημαντική δράση κατά της ένοπλης βίας εδώ και γενιές", ειναι ακριβώς το ίδιο που εκαναν στην σοβιετική ένωση πριν την σφαγή του πληθυσμού, πρώτα έβγαλαν νομούς απαγόρευσης κατοχής όπλων και μετα έσφαζαν τους ενοχλητικούς , τυχαίο?.

Μην πάμε στο Καναδά και σε αλλες χώρες, ιδού μια απο τις πολλές ελληνόφωνες κομμουνιστικές σελίδες τύπου σοβιετικής ένωσης αλλα δεν παραβιάζει τους κανονισμούς τους στο facebook ούτε κάνει δημοσια υποκίνηση μίσους προς «Αντιφρονούντες» , και αν φτιάξει κανένας σελιδα με τίτλο makroniso toyrs αμέσως θα σπεύσουν να την εξαφανίσουν και θα λενε για για ρατσισμό και ολα αυτα τα σημιτικά και οτι παραβιάζει τους κανονισμούς του facebook :

Μαντέψτε ποια πολύ γνωστή αριστερό-συμμορίτισσα που εμφανίζεται και σε έγκυρες πήγες τους δηλώνει fun εδώ ...Και οι κοιμισμένοι λένε πως δεν υπάρχει κομμουνισμός αλλα μιλάνε για "φασίστες" (?) ενώ τα παντα γύρω τους ειναι κομμουνιστικα αυτοί εντελώς παρανοϊκά μιλάνε για "κακούς φασίστες" για φασιστικά μετρά κτλ η σήψη και έλλειψη λογικής ειναι τοσο μεγαλη που άλλοι αποκαλούν τους κομμουνιστο-συμμορίτες "φασίστες" δηλαδή τους αποκαλούν με δίκη τους ταμπέλα που έβγαλαν για τους εχθρούς του κομμουνισμού τους (!) ειναι σαν κατηγορούν ως κακούς φασίστες όλους αυτούς που ήξεραν τι θα γίνει αν πάρουν την εξουσία οι συμμορίτες η παράνοια της παράνοιας επικρατεί, πάλι καλα δηλαδή που οι μάζες έχουν λογική, η δε λέξη φασίστες προέρχεται απο την Ιταλία επι Μουσολίνι και παραπέμπει σε πατριώτες αντίκομμουνιστες , κοινός οι μάζες κατηγορούν τους αντίκομμουνιστες για τα δεινά τους απο τους συμμορίτες !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications