ΗΠΑ: Tο υπουργείο Άμυνας καταθέτει στη Βουλή θεάσεις ΑΤΙΑ  δείγμα ότι από μη δίκες φυλές για αυτό βγάζουν ως κακούς τους Ανουνάκι

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας διαβεβαίωσε σήμερα ότι το Πεντάγωνο έχει αναλάβει τη δέσμευση να εξακριβώσει την προέλευση αυτών που η κυβέρνηση αποκαλεί «Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα» (UAP), στην πρώτη δημόσια κατάθεση στο Κογκρέσο εδώ και 50 χρόνια για αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα που είναι γνωστότερα με την ονομασία UFO ή ΑΤΙΑ.

Δύο κορυφαία στελέχη του υπουργείου Άμυνας κατέθεσαν σήμερα στην υποεπιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, 11 μήνες μετά τη δημοσιοποίηση μιας έκθεσης όπου αναφέρονται περισσότερες από 140 περιπτώσεις UAP που αναφέρθηκαν από Αμερικανούς πιλότους της πολεμικής αεροπορίας μετά το 2004.

«Ξέρουμε ότι οι στρατιωτικοί μας είδαν άγνωστης ταυτότητας φαινόμενα και επειδή τα UAP συνιστούν πιθανό κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων (…) έχουμε δεσμευτεί σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουμε την προέλευσή τους», είπε ο Ρόναλντ Μόλτρι, ο οποίος επιβλέπει μια νέα ομάδα, υπαγόμενη στον υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, για τον τομέα των πληροφοριών και της ασφάλειας.

Ο δεύτερος αξιωματούχος που κατέθεσε ήταν ο Σκοτ Μπρέι, αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού.

Ο όρος UFO, που σημαίνει «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο» συνδεόταν επί χρόνια με την ιδέα των εξωγήινων αεροσκαφών, κάτι που δεν αναφέρθηκε καθόλου στην παρουσίαση της έκθεσης για τα UAP, τον περασμένο Ιούνιο. Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν κυρίως στους πιθανούς κινδύνους για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και την ασφάλεια των πτήσεων.

Η αναφορά περιελάμβανε ωστόσο κάποια από τα βίντεο που είχε δώσει παλαιότερα στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο, όπου εικονίζονται μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία αναπτύσσουν πολύ υψηλές ταχύτητες και κάνουν ελιγμούς που ξεπερνούν τις δυνατότητες των σύγχρονων αεροσκαφών. Τα αντικείμενα αυτά δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ορατό προωθητικό σύστημα ή χώρους ελέγχου της πτήσης.

Ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Αντρέ Κάρσον, στις εναρκτήριες παρατηρήσεις του είπε ότι είναι σημαντικό το Πεντάγωνο να αφαιρέσει το στίγμα από τις θεάσεις τέτοιων άγνωστων φαινομένων. Λόγω του στίγματος αυτού οι πιλότοι αποθαρρύνονταν από το αναφέρουν τα UAP, ώστε να αναλυθούν από τους ειδικούς.

-------

Όταν ηταν απο συγγενικές τους φυλές απο το 1940 :Ηταν θεωρίες συνωμοσίας fake news και έκαναν μέχρι και δολοφονίες !! τώρα που δεν ειναι από δίκες τους ξαφνικά εγιναν «Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα» και τα λένε δημοσιά χωρις να ζητήσουν καν συγνώμη που επι δεκαετίες χλεύαζαν και συκοφαντήσουν ..

Άλλα δεν έμειναν μονο σε αυτά, έχουν βάλει και τυράκι περί κακών Ανουνάκι στους κόλπους αυτών που δεν ακολουθούν το κοπάδι και τσιμπάνε τα ποντίκια ως συνήθως, διότι δηλώνουν "ερευνητές" κάποιοι ενώ το μονο που κανουν ειναι άπλα αντιγράφουν τι λένε άλλοι "ερευνητές", και να μην έχουν βρει τίποτα οι ίδιοι, ως αποτέλεσμα οι γνωστοί να βαζουν δούρειους ίππους για να θολώνουν τα νερά και στους κόλπους των "ερευνητών" και μετα η δουλειά γίνεται αυτόματα από τους άνωθεν , και κάπως ετσι κανεις δεν εχει καταλήξει πουθενά απο τους λεγόμενους ερευνητές εδω και πολλά χρόνια και οχι μονο αυτο αλλα το παίζουν και ειδικοί και επικαλούνται βιβλία τι ειπε ο τάδε και ξερουν και τι είχε γίνει και πριν 2000 χρόνια οι ίδιοι που δεν βλέπουν τι γίνεται σημερα σε κοινή θεά και που εχει σχέση με μοχθηρούς εξωγήινους , αρκεί που τους ειπε κάποιος οτι οι κακοί ειναι Ανουνάκι και το παπαγαλίζουν , μαλιστα μερικοι εξ αυτών αναπαραγουν εντελώς ηλιθιότητες απο τους δούρειους ίππους με αποτέλεσμα ο όχλος το κοπάδι δηλαδή να νομίζει πως ολα αυτα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας όπως διατυμπανίζουν τα ερπετά στο κοπάδι, οι δε δογματικοί χριστιανοί "ερευνητές" επικαλούνται την Αποκάλυψη του Ιωάννη και λοιπά ιουδαιοχριστινικα, ως αξιόπιστες πήγες και οτι λεει ο χριστιανισμος ειναι νόμος ... μπορουν να μας πουν οι δογματικοί χριστιανοί τι ακριβώς εννοούν εδώ οι ιουδαιοχριστιανοι και τι σχέση εχει αυτο με εξωγήινους : Η αναφορά του όρου Αρμαγεδδών γίνεται στην Αγία Γραφή και συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) Πρόκειται για προφητικό "τόπο" ή κατάσταση μεγάλου πολεμικού πεδίου όπου συγκεντρωμένες οι δυνάμεις "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος". (16:14) ????????

Απορίας άξιο ειναι που μερικοι εξ αυτών ενώ εχουν φτάσει στην πηγή (με την βοηθεια και πληροφορίες άλλων φυσικά) ταυτόχρονα ειναι έτη φωτός μακριά ,εκτός απο αυτούς τους δογματικούς χριστιανούς, κάποιοι άλλοι τα βλέπουν όλα ελληνοκετρικά ειναι οι ιδιοι που παπαγαλίζουν για καθαρό ελληνικό DNA και για ανθέλληνα Φαλμεράυερ ποιοι ? αυτοί που αν τους πας σε ενα μέρος με 1000 άτομα και τους ρωτήσεις ποια απο αυτα τα χίλια άτομα ειναι απόγονοι του ευρωπαϊκού γένους με βάση γένος που ανήκουν φυσικά δεν θα μπορουν να απαντήσουν , αυτοι λοίπον που ειναι ανίκανοι να ξεχωρίζουν το γένος και τι σημασία έχει, και νομιζουν πως όλοι στο ελλαδικό χώρο και μονο στο ελλαδικό χώρο ειναι απόγονοι του Πλάτωνα ακόμα και αυτοι που διαβαζουν σελίδες του τύπου Πρώτο θέμα "που μονο για θέματα πνευματισμού και αρετής μιλάει" δηλαδή οι ορδες που δεν έχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού (!) , έχουν και "αποψη" αυτοι που νομιζουν πως ολες φυλες στην Γη ειναι απο εναν καλο θεουλη , και αν κανεις μια βόλτα βλεπεις παντού ελληνόφωνες σημιτικές φυλές (πχ ελληνόφωνες ράτσες που ειναι ιδιοι με τους άραβες οχι μονο φυλετικά αλλα και στην ψυχοσύνθεση τους ).Τι σχέση έχουν οι ράτσες με τους εξωγήινους άραγε? και γιατι όλοι αυτοι οι "ερευνητές" σε παγκοσμιο επιπεδο οχι μονο δεν εχουν βρει τι σημασία του γένους και τι σχέση εχει με εξωγήινους, αλλα στο ελλαδικό χώρο κανουν και γάργαρα τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής και συγκεκριμένου γένους? Ας αρχίσουν από αυτά πρώτα κάποιοι έξυπνοι που το παίζουν ψαγμένοι και φωστήρες στα goim ..

Δείγμα για το πόσο εκτός πραγματικοτητας ειναι ορδές που θελουν να ονομάζονται λογικά οντά ενώ δεν έχουν καν λογική: Το άλλο το διποδο βόδι στο youtube με ορδες ακολούθους έλεγε πως ο Φαλμεράυερ τα έλεγε αυτα με βάση την εμφάνιση και πως εννοείτε πως οι Έλληνες μετα την Τουρκοκρατία δεν γίνεται να φορούσαν τα ίδια ρούχα με τους αρχαίους (!) και δεν βρέθηκε ένα βόδι απο θαυμαστες της (τα βουρλα βουρλα θαυμαστες εχουν ) ούτε ένα όμως στα χιλιαδες σχόλια θαυμασμού του τύπου αχου τι καλα που τα λες , να της πει να κατεβάσει το βίντεο γιατι μαγαρίζει ολα τα βούρλα που της πατούν like και να πάει σε κανένα βουνό να μεινει ειναι επικίνδυνα ηλίθια ! αφού ο Φαλμεράυερ δεν μίλησε για ρούχα λέγοντας για εμφάνιση αλλα για το γένος !τι να τους κανεις τέτοιους "πατριώτες"? ειναι οι ιδιοι που νομιζουν πως οι ουκρανοι ψευδο-ναζι ειναι ιδιοι με τους "κακούς ναζι Γερμανούς "το 40, τι και αν ειναι εντελώς αντιφατικό , άντε να βγεις μετα να πεις στον όχλο την αλήθεια με τόσους πολλούς ηλίθιους που υποστηρίζουν δεξιά και αριστερά και εχουν κανει την παράνοια κανόνα , οχι μονο δεν θα σε υποστήριξει κανένας αλλα θα σε πουν και ανθέλληνα επειδή τους λες την αλήθεια που ειναι ανίκανοι να δουν σε πληθώρα θεμάτων, τι να πεις μετα για τον ρόλο των μοχθηρών εξωγήινων εισβολέων που ειναι διπλά τους? αφου με τα μυαλά που έχουν και την ανύπαρκτη λογική δεν μπορουν να τους δουν?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications