Έγκλημα στην Καβάλα – «Την έπνιξε με το ένα του χέρι»

Χρειάστηκε τρία με τέσσερα λεπτά για να τη στραγγαλίσει - Μετά το έγκλημα κοιτούσε το πτώμα της επί τρεις ώρες.

Ο θάνατος της 43χρονης φαρμακοποιού ήταν ασφυκτικός και ο κατηγορούμενος χρειάστηκε τρία με τέσσερα λεπτά για τη στραγγαλίσει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα ο ιατροδικαστής λέει ξεκάθαρα πως «είχε σκοπό να σκοτώσει ο δράστης», ο οποίος την έπνιξε με το ένα του χέρι.

Κοιτούσε το πτώμα της για τρεις ώρες
Ο συζυγοκτόνος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ωστόσο σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ενώ δολοφόνησε την άτυχη 43χρονη στις 5 το απόγευμα, τη μετέφερε στο δωματιάκι του φαρμακείου και επί τρεις ώρες κοιτούσε το πτώμα της χωρίς να κάνει τίποτα. Γύρω στις 8 αυτοτραυματίστηκε και λίγες ώρες αργότερα ειδοποίησε την Αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του.

Αμέσως μετά το έγκλημα φέρεται να έστειλε παραπλανητικό μήνυμα από το κινητό της συζύγου του στην υπάλληλο του φαρμακείου. «Είμαστε καλά, μην ανησυχείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 55χρονος κατηγορούμενος, αφού στραγγάλισε την Αΐντα πήγε στην παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο πριν ξαναμπεί στο φαρμακείο!

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, o 55χρονος τις ώρες που παρέμεινε δίπλα στο πτώμα της συζύγου του μέσα στο φαρμακείο προκαλούσε τραύματα στα χέρια και το λαιμό του, ενώ έστειλε μήνυμα στον αδερφό της 43χρονης, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, γράφοντας «Ο κόσμος είναι άδικος. Θα φύγω με την Άιντα από τη ζωή».

Στο καμαράκι του φαρμακείου βρέθηκε ένα στρατιωτικό μαχαίρι με το οποίο αυτοτραματίστηκε ο συζυγοκτόνος, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν το μαχαίρι βρισκόταν ήδη εκεί ή το είχε μαζί του με σκοπό να την μαχαιρώσει.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο φαρμακείο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μπήκαν στο χώρο από την πίσω πόρτα γιατί η κεντρική είσοδος ήταν κλειδωμένη.

Του είχε ζητήσει διαζύγιο
Στην κατάθεσή του, που διήρκησε περίπου μία ώρα ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι η 43χρονη φαρμακοποιός την τελευταία εβδομάδα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Εκείνη τη μέρα καυγαδίσαμε. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου. Πάνω στον καυγά την έπνιξα με τα χέρια μου. Κατάλαβα αμέσως τι έκανα και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να την πνίξω, δεν ήθελα να την σκοτώσω», είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι ήδη γνώριζαν τι είχε συμβεί μιας και η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε καρέ-καρέ την άγρια δολοφονία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications