Ο  Soros προσπάθησε να αποτρέψει την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ θεωρώντας το «άμεση απειλή για τη δημοκρατία»

Απειλή για την δημοκρατία τους ειναι η αλήθεια που οι μάζες ούτε καν έχουν φανταστεί και καταρρίπτουν ότι ξέρουν, αν και όλα τα στοιχειά ειναι μπροστά τους , αυτό σημαίνει πως ειναι τόσο ελεγχόμενοι ήδη από τα μασονικά σχολεία που έχουν εντελώς βλακώδες λογική που αντιλαμβάνονται απο γεγονότα και πληροφορίες έως αυτά που συμβαίνουν μπροστά τους...

Να θυμίσουμε προς άσχετους πως οι συμμορίτες αγόρασαν το youtube ακριβώς για το ελέγχουν, και πρώτη τους δουλειά ηταν να εξαφανίσουν ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ και βίντεο για τον λεγόμενο "δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο" ώστε οι μάζες να μείνουν σε ύπνωση και να πιστεύουν τα παραμυθία τους ως δεδομένα "επειδή έτσι λένε όλοι", επίσης οι μάζες εχουν την εντύπωση πως επειδή έχουν περάσει 90 χρόνια ότι δεν τους άφορα ενώ αυτα που συμβαίνουν γύρω τους ειναι οι επιπτώσεις από τότε.

Μια συμμορία τους που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, το «Ινστιτούτο Ανοικτών Αγορών», ζήτησε από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ να σταματήσουν την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ. Παρόλα αυτά, ο ισχυρισμός απορρίφθηκε και ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX μπόρεσε να ολοκληρώσει την εξαγορά.

«Η συναλλαγή αποτελεί άμεση απειλή για την αμερικανική δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης», εκφράζει το όργανο που συνδέεται με τον Σόρος, του οποίου η πραγματική ανησυχία είναι η πιθανότητα το Twitter να άρει τη λογοκρισία αμέτρητων λογαριασμών που επικρίνουν τις πολιτικές που υποστηρίζονται από το Open. Society Foundations.

Πάντως τώρα σταμάτησαν να λένε ως επιχείρημα "ναζι φασίστες" σε όσους δεν έχουν πέσει στο ζωώδες επίπεδο τους ώστε να έχουν κανει δεδομένα τα ψέματα τους και να βιάζουν το υποσυνείδητο με ψυχολογικό πόλεμο και bullying, με νέα ταμπέλα "ψεκια"...

Τα τελευταία χρόνια, το Twitter χαρακτηρίζεται από λογοκρισία λογαριασμών, φτάνοντας να κλείσει ακόμη και τον επίσημο λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ όσο ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τα ίδια κάνουν και στο facebook -Google και μάλιστα προωθούν ύπουλα στον κοιμισμένο όχλο ιστοσελίδες τους εκτός απο το να θάβουν ανεξάρτητες ιστοσελίδες. Και αυτοί οι μισάνθρωποι μιλάνε για ελευθερία της έκφρασης:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications