Πλεύρης: «Όσο διαρκεί η πανδημία δεν θα γίνει άρση της αναστολής στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς»

«Δεν θέλω όμως να κλείνω μάτι και να δίνω ελπίδες, πρέπει να εμβολιαστούν»!

«Η βούληση κυβέρνηση έχει αποτυπωθεί! Όσο διαρκεί η πανδημία με τα χαρακτηριστικά της ασχέτως αν πηγαίνουμε με αποκλιμάκωση δεν θα οδηγηθούμε σε άρση αναστολής», είπε και πρόσθεσε:

«αν αλλάξουν τα δεδομένα θα μπορούσε να επανεξεταστεί το θέμα. Δεν θέλω όμως να κλείνω μάτι και να δίνω ελπίδες, πρέπει να εμβολιαστούν και το γεγονός ότι δεν το κάνουν είναι δική τους επιλογή, όμως είναι και επιλογή της πολιτείας ότι αυτός που παρέχει υπηρεσίες στο ΕΣΥ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του βουλευτή της αντιπολίτευσης πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα της πανδημίας, γεγονός που θα μπορούσε να επιτρέψει την επιστροφή των ανεμβολίαστων στην εργασία τους, ο κ. Πλεύρης ξεκαθάρισε:

«Οι υγειονομικοί συνδυάζονται με τη συνολική εικόνα της πανδημίας που δεν έχει φύγει. Δεν έχει αλλάξει κάτι για τους ανεμβολίαστους. Έχουμε το όριο της 31/12 που είναι δυναμικό φαινόμενο. Θεωρητικά σε μια προσέγγιση που ευοδώνεται το θετικό σενάριο θα μπορούσε να υπάρχει άλλη απόφαση.

Στη παρούσα φάση υπάρχει πανδημία και προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη. Ειδικά για το κομμάτι των γιατρών και νοσηλευτών- σε αντιδιαστολή με το διοικητικό προσωπικό- οι απαιτήσεις πολιτείας είναι μεγαλύτερες».

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ετσι παλιοκαθικι,μπασταρδο φασιστακι του πατερα σου,να μιλας πιο σωστα πιο γλυκα,πιο αγαπησιαρικα.Με το σεις και με το σας.Ποιος ξερει αυριο,μπορει να παρακαλας να μεινεις ζωντανος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications