Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κηρύσσει παράνομες τις εντολές εμβολιασμού

Πριν από περισσότερα από δύο χρόνια, κύματα ολοένα και πιο αυστηρών περιορισμών, συμπεριλαμβανομένου του εκτεταμένου κατ' οίκον περιορισμού, άρχισαν να επιβάλλονται σε υγιές πολίτες που δεν είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα.

Μία προς μία, οι δημοκρατικές μπανανιές των συμμοριτών του κόσμου δημιούργησαν τον πανικό της πανδημίας του Covid, λέγοντας στους ανθρώπους πότε, πού, πόσο μακριά, πόσο, χρόνο και με ποιον και πώς θα μπορούσαν να βγουν έξω ή ακόμα και να κοιμηθούν, ποιες επιχειρήσεις θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και υπό ποιες συνθήκες· ποια φάρμακα θα μπορούσαν να συνταγογραφήσουν οι γιατροί και τις υποχρεωτικές απαιτήσεις μάσκας και εμβολιασμού για μια σειρά κοινωνικών και επαγγελματικών αλληλεπιδράσεων.

Οι περισσοτερες οδηγίες ήταν αντιεπιστημονικές και κάποιες ήταν εντελώς παρανοϊκές. Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη λέξη για να τα περιγράψει. Η πιο σημαντική εκδήλωση υπερβολής στελεχών συνέβη στον Καναδά, με το καραβάνι ελευθερίας των φορτηγών στην Οτάβα και στην αυστραλιανή πολιτεία Βικτώρια.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι βουλευτές πρόδωσαν τον λαό, τη χώρα και το Σύνταγμα . Η αχαλίνωτη ανάπτυξη του διοικητικού κράτους και ο συγκεντρωτισμός της εξουσίας, της εξουσίας και της λήψης αποφάσεων στα γραφεία των πρωθυπουργών συγχωνεύτηκαν απρόσκοπτα στην άνοδο του κομμουνιστικού κράτους τύπου σοβιετικής ένωσης η παράνοια βεβαία κτύπησε και τον αμόρφωτο όχλο με 15 πτυχια που τσίριζε για "φασιστικά" και "ναζιστικά" μετρά ενώ ειναι καθαρά κομμουνιστικά, δηλαδή η παράνοια δεν επικρατεί μονο στους κύκλους των συμμοριτών αλλα και σε μεγαλο κομματι του όχλου , εκτός απο αμόρφωτοι λοιπον ιστορικά οχι μονο δεν ξερουν οτι οι κακοί ναζι ηδη απο τοτε ήσαν κατα των εμβολίων και τα "ναζιστικα" μετρα αφορουσαν ΜΟΝΟ σημιτικές φυλές άστο πυρηνική φυσικά ειναι αυτα για πολλούς , αλλα εχουν και σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης αφου όλοι αυτοι που έδιναν εντολές για εμβόλια ειναι αριστεροί κομμουνιστικές και ανήκουν στην γνωστη φυλή που δημιούργησε την σοβιετική ένωση τα Γκουλάγκ και το σύστημα «διαβατηρίων εσωτερικού» ακριβώς το ίδιο σύστημα με τα διαβατήρια εμβολιασμού(!),το να βλέπεις ορδές να λενε για φασιστικά μετρά συμπεριλαμβανομένου κάτι χριστιανό- "ερευνητών " που έχουν πλουτίσει με βιβλία χωρις να ενοχληθούν απο τους συμμορίτες επειδή ακριβώς έγραφαν αρλούμπες, το μονο που μπορείς να σκεφτείς ειναι πως μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι άξιοι της μοιρας τους και ειναι οι ιδιοι που μερα νυχτα πατουν like σε σελιδων συμμορητων και μετα εχουν τα μούτρα να περιμένουν σωτηρία όταν οι ιδιοι υποστηρίζουν τους δυνάστες τους ακομα και στο ίντερνετ , και μαζί με αυτα τα Goin την πληρώνουν όλοι .

Η συνενοχή των μέσων μαζικής αποβλάκωσης (ολα στην πρωτη θεση δείγμα οτι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού εχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης ) ηταν στη διάδοση φόβου, η λογοκρισία εναλλακτικών φωνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι απειλές , συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης και της διαγραφής από επαγγελματικούς φορείς, έχουν εξασφαλίσει συμμόρφωση του όχλου για τους συμμορίτες .

Η συνενοχή των μέσων μαζικής αποβλάκωσης ηταν στη διάδοση φόβου, η λογοκρισία εναλλακτικών φωνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι απειλές , συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης και της διαγραφής από επαγγελματικούς φορείς, έχουν εξασφαλίσει συμμόρφωση του όχλου για τους συμμορίτες .

Οι ψευδό-επιτροπές κομμουνιστικών "ανθρωπίνων" δικαιωμάτων εξαφανίστηκαν. Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας, για παράδειγμα, κατέφυγε σε ασαφείς γενικότητες . Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν η ταχύτητα με την οποία οι θεσμικοί υπερασπιστές κατά της εκτελεστικής τυραννίας -κοινοβούλιο, μέσα ενημέρωσης, επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ομάδες λόμπι- δούλευαν για την μεγαλύτερη επίθεση κατά των ελευθεριών στην ιστορία.

Το πιο απογοητευτικό ήταν η απροθυμία των δικαστηρίων να ελέγξουν την κάθοδο σε ντε φάκτο κομμουνιστική τυραννία, έστω και προσωρινή, παρά τις συνταγματικές εγγυήσεις όπως η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων στον Καναδά. Τα δικαστήρια παραπέμφθηκαν κυρίως στην εκτελεστική εξουσία.

Όσον αφορά τις εντολές εμβολιασμού, στις 3 Νοεμβρίου ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι η Βικτώρια θα μπορούσε να απολύσει νοσοκόμες που αρνούνταν να κάνουν εμβόλια κατά του Covid. Στις 8 Δεκεμβρίου, το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας αποφάνθηκε κατά μιας δημόσιας χρηματοδότησης νομικής αμφισβήτησης για τις εντολές εμβολιασμού για δασκάλους, εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και ηλικιωμένους και ορισμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Ωστόσο, μόλις ένα μήνα αργότερα, η κυβέρνηση εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί η «εισβολή στα θεμελιώδη δικαιώματα» δεν μπορούσε πλέον να δικαιολογηθεί. Οι ερωτήσεις του δικαστηρίου πιθανότατα ώθησαν την κυβέρνηση να υποχωρήσει.

Τον περασμένο μήνα, το Δικαστήριο Διοικητικής Δικαιοσύνης της Σικελίας κήρυξε την εντολή εμβολιασμού αντισυνταγματική, επειδή τα εμβόλια mRNA είχαν αποδειχθεί ότι προκαλούν «σοβαρές ή θανατηφόρες παρενέργειες». Η υπόθεση θα πάει τώρα στο ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

Η ομοσπονδιακή δικαστής της Φλόριντα, Κάθριν Κίμπολ Μιζέλ, ακύρωσε τις εντολές στα μέσα μαζικής μεταφοράς το CDC είχε υπερβεί τη νόμιμη εξουσία του. Η ανήκουστη διοίκηση αποφάσισε να ασκήσει έφεση και ο πάντα αξιόπιστος Anthony Fauci αμφισβήτησε την εξουσία των δικαστηρίων. Έχοντας απορρίψει κάθε κριτική που του ασκήθηκε ως επίθεση στην ίδια την επιστήμη, τώρα θέλει να θέσει το CDC και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας πάνω από το κράτος δικαίου.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας στις 2 Μαΐου είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι η κεντρική κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να επιβάλλει περιορισμούς στα δικαιώματα των ανθρώπων ως μέτρο ασφαλείας για τη δημόσια υγεία.

Ωστόσο, λόγω «σωματικής ακεραιότητας και προσωπικής αυτονομίας», σύμφωνα με το άρθρο 21 του Συντάγματος, κανένα άτομο δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να εμβολιαστεί. Το πιο σημαντικό, το Δικαστήριο στήριξε την απόφασή του στην «αναδυόμενη επιστημονική γνώμη [η οποία] φαίνεται να δείχνει ότι ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού από μη εμβολιασμένα άτομα είναι σχεδόν αντίστοιχος με αυτόν από εμβολιασμένα άτομα».

Επομένως, οι εντολές εμβολιασμού δεν είναι «ανάλογες» το Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να διευκολύνει την αναφορά ύποπτων ανεπιθύμητων παρενεργειών σε μια δημόσια προσβάσιμη πλατφόρμα.

Εάν κανένα άλλο ίδρυμα ή φόρουμ δεν εξετάσει αυστηρά την επιστήμη και τα δεδομένα πίσω από εντολές δημόσιας υγείας που επηρεάζουν ολόκληρους πληθυσμούς, τότε τα δικαστήρια είναι η τελευταία μας ελπίδα για να ελέγξουμε την ουσία των συμβουλών υγείας και των κυβερνητικών αποφάσεων. Αυτό είναι το βασικό νόημα της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας. Ειπε...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications