Μ.Παπαδημητρίου: «Οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων ανέβηκαν λόγω της επιδότησης του κράτους» (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ και οικονομολόγος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων πώς η επιδότηση του κράτους είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ανέβηκαν οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση σωστά έδωσε την επιδότηση, αλλά οι έμποροι, που κάνουν κι αυτοί «τη δουλειά τους», θα έπρεπε να είναι «λίγο πιο συμμαζεμένοι».

«Του διυλιστηρίου τις τιμές, εγώ τις παρακολουθώ πολύ προσεκτικά. Ανέβηκαν 2 – 3 σεντς… Να περάσουμε αμέσως 10 σεντ στην κατανάλωση, σημαίνει ότι αρνούμαστε κάποιοι στο κύκλωμα εμπορίας να μειώσουμε τα περιθώρια κέρδους.

Άρα πολύ καλά έκανε ο Γεωργιάδης όταν είπε στους βενζινοπώλες ‘’θα σας το μειώσω και θα το βάλω σε αγορανομική διάταξη το ποσοστό κέρδους», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Εξηγειστε εσεις τα πουτανακια της δημοσιοκαφριλας στον απροσεκτο,πλην φιλαληθη,Μπαμπη,οτι για καθε ειδους αισχροκερδεια,υπευθυνο ειναι το κρατος να τις ελεγχει και η κυβερνηση που αποφασιζει να προλαβαινει τις στρεβλωσεις.Κυβερνηση,λοιπον ειναι το τσιρκο που ανηκει,ενω καθ'υλην αρμοδιος ειναι ενα ξυσαρχιδικο χαμινι,τελειως αχρηστο και γλοιωδες.Αδωνι τον λενε,αν δεν απατωμαι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications